0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar degerli totoyata severler. Biz Avensis almayı düsünüyoruz 2005-2006 Elegant . Fakat benim bi arkadasımda varmıs 2004 model önceden kullanmıs 6 ay kadar . Ama bana '' performansı cok düsüktü hiç gitmiyordu yokuşlarda tıkanıp kalıyordu iyi düsünün alırken ''Arkadaşınızın aracında bence sorun vardır,ben çok yol yapmadım,kısa kullanımda size söylenen durumların hiçbirini yaşamadım,kaldıki 1.2 ...1.4 araçlar dahil benzinde kolay kolay tıkanıp kalmaz...Havalar ısınsın çamlıca ve dudullu yokuşunda deneyeceğim aracı...
Merhabalar degerli totoyata severler. Biz Avensis almayı düsünüyoruz 2005-2006 Elegant . Fakat benim bi arkadasımda varmıs 2004 model önceden kullanmıs 6 ay kadar . Ama bana '' performansı cok düsüktü hiç gitmiyordu yokuşlarda tıkanıp kalıyordu iyi düsünün alırken '' dedi ... Üstelik arabaya benzinli biniyorlarmıs yani...Avensis sahipleri Lütfen Tecrübelerinizi bilgilerinizi paylasırsanız cok sevinirim ...
neden sordun, 1.6 lar çekmiyormu yani
O koca kasayı nasıl kaldırsın Kemal Bey D sınıfı araçlara 1,6 atmosferik motor koyan ve koyduran zihniyetleri kınıyorum
arkadaşın dediği kasanın motor gücü 110 hp değil mi?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 13, 2011, 17:58:30Merhabalar degerli totoyata severler. Biz Avensis almayı düsünüyoruz 2005-2006 Elegant . Fakat benim bi arkadasımda varmıs 2004 model önceden kullanmıs 6 ay kadar . Ama bana '' performansı cok düsüktü hiç gitmiyordu yokuşlarda tıkanıp kalıyordu iyi düsünün alırken ''Arkadaşınızın aracında bence sorun vardır,ben çok yol yapmadım,kısa kullanımda size söylenen durumların hiçbirini yaşamadım,kaldıki 1.2 ...1.4 araçlar dahil benzinde kolay kolay tıkanıp kalmaz...Havalar ısınsın çamlıca ve dudullu yokuşunda deneyeceğim aracı...Tamam Erol bey bekliyorum denemelerinizin sonucunu merakla...Bu arada sizin aracınız kac motor ve lpg'Li mi . Biz lpg'li düsünüyoruz da ona göre kıyaslamam lazım...
Kullanılan araç 1,6 mıymış, yoksa 2,0 mı?