0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pedalına/ayağına sağlık . ama sen yine de tedbiri elden bırakma . bize lazımsın.
Acaba bizim Otm.ler düz gibi kullanıldığında kaç saniyede çıkar..
Evet bu kasanın hakkı 2.0 motor ancak1.6 kullanan birisi olarak kesinlikle yeterli buluyorum hatta aracımda 2.0 olsa artık uçardım dediğim anlar çok oldu 2.0 olan arkadaşlardan uçan vardır belki :)bilemem ama 1.6 için tereddütü olan varsa kısa bir süre sağ koltuğuma davet edebilirim
Arkadaşlar 1,6 bu kasanın hakkı değil.Burası Merter Mezarlığı'nın karşısi E-5 'e çıkış noktası. Bilen bilir 15 derece yokuş aşağıya ,Cevizlibağ istikametine doğru gider. 0-100 km/h Avensis
Benim beklentime göre kesinlikle yanlış tercih yapmışım.Ama işimi görmüyor veya beni güvende hissettirmiyor değil.Bu yanlış tercihten ötürü babama bir tane 2.0 Elegant Exutive aldım.Seneye onu da ben ondan satın alırım olur biter
takas edin en kolayı:)
benim babam da devlet memuruydu emekli oldu .. 2000 li yıllarda kendine reno 12 aldı 84 model hala onu kullanır.. Benimde projelerim arasında böyle birşey var aslında ... Takas değilde ona bir araç edindirme gibi.. kendi çapımda..
sen de eskiden renaultcuydun (clio) babanı bundan sonra toyotalandırırsın artık. kendi çapında