0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
once merhabalar..aracim 2.0 avensis 100tl yakitta 300kmyol yaptim..acaba yakit durumu olumlu olumsuz hakkinda yorumlarinizi bekliyorum..aracim benzinlidir lpg yoktur..
Şehir içi, şehir dışı?
Arkadaşlar yorumum şöyle:2005 Elegant 1,6Hyundai Getz bile daha performanslı Ara hızlanma Şahin'den kötü
merhaba arkadaşlar ben 1 ay önce 1.6 elegant extra aldım aracın donanımı süper neredeyse hiç bir eksiği yok. ama motor tam bir fecaat makasta kalıyor yokuşta gitmiyor curise tan çıkarıp gaza yüklendinmi araç kafasının üstüne çakılıyor vites aralık mesafeleri cok geniş sport sürüşü yok yani gitmiyor yazık avensis alacaklar için tavsiyem 2.0 den aşağısını almamaları çünkü o aracın hakkı bu makasta kalıyor ne demek? siz bu araçla bildiğimiz ve zaman zaman da haberlerde izlediğimiz, trafiği tehlikeye atarak ilerleyen, araçların bir sağından bir solundan geçen, kusura bakmayın ama trafik canavarlarının yapmış olduğu hareketi mi yapıyorsunuz...benim bildiğim manada makas eğer sizin kastettiğiniz makasta kalmak ise sizin durum da fecaat...eğer değilse de ben özür dilerim.