0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tasarruf herkes içindir, 50 bin liraya araba aldınız diye 4.22benzin fiyatına katlanmak zorunda değilsiniz.daha ucuza gezmek varken, niye daha fazla ödeyesiniz ki...
Şu güzelliğe bakar mısınız...Bunu alıp evin önüne park edecek ve benzin pahalı diye binemeyeceksem ne anladım ben avensisten:))
konuyu ben açtım ve anladım ki lpg takılması konusunda ikiye bölünmüşüz..karar vermek bana kalıyor yani..büyük bir ihitimalle de taktıracağım..arabanın arkasında lpg tankıyla gezmek ne kadar güvenli diyorsunuz ama şu anda arabınızın arkasında muhtemelen 50 litrelik bir benzin deposuyla geziyorsunuz.her iksinin de kaza anında patlama riski var tabii ki..
Alacağınız avensiste de benimkiyle aynı motor var taktırın birşey olmaz, ustanın valvematicten anlamasına gerek yok, LPGden anlasın yeter:)
artık tam bir avensisi manyağı oldum..alamazsam valla gözüm açık gidicem ) her gün işe giderken de toyota mersin'in önünden geçiyorum..geçenlerde bir beyaz avensis vardı galeride satılmıştır yazıyordu ama alan kişi yaklaşık 2 hafta teslim almadı..bakar mısınız neleri takip ediyorum..sizce normal miyim
Matematik hocana selam
15 bin tl diyosun kardeşim 15 bin tl 2 bin lira nerde 15 bin lira nerde ?
stepneye elveda tamir spreyine merhaba diyorsunuz