0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba.çok yakın bir zamanda sıfır bir araba alacağım.yaklaşık 5-6 aydır çok yakından tüm modelleri inceliyorum.benim için önemli olan sağlamlık,yakıt,geniş iç mekan ve bagaj..bu kriterlere göre şu anda avensis en ciddi alınabilecek araba.ancak benzinli oluşu beni düşündürüyor.bazıları o arabayı alıp tüp taktıracağına dizel jetta al daha mantıklı diyor ama ben avensisin çok daha oturaklı,dayanıklı ve alımlı olduğunu düşünüyorum.ayrıca vw servislerinin çok pahalı olduğunu öğrendim.lafın kısası kafam biraz karışık. yardımcı olursanız sevinirim
niye takılmazmış bal gibide takılır valla.Bende vvt i 50 bin km taktırmadım bozuluru falan 25 bin kmdir sorunsuz biniyorum..Arkadaşım normal lpgler subaplarda biraz fazla ısındırıyor subapların şeklini bozuyor zamanla.Bu konuda prins valve care diye bir sistem çıkarmış tüple birlikte motora katkı veriyor subaplara zarar vermesin diye.Bu sistem 2,250 prins lpg kiti 600 tl de valve care eklenince 3,000 tl ye yaklasıyor..Brc de yeni modellerinde geçen ustamız bahsediyordu vsr mı ne öyle bir sey yuksek devirlerde subap lar zarar görmesin diye %80 lpg %20 benzin püskürterek enjektör çalısıyormuş..yani benzinle binilecegi kalmamış.Lpg ile bal gibide binilir yeterki iyi bir usta olsun iyi monte edilsin..ben olsam taktırırım.Valvematiclere takıyorlar artık
2011 avensisden bahsediyoruz.Sizde güle güle kullanın
Kesinlikle takılmaz ve taktırma, Bu soruyu sormanız dahi çok korkutucu
Tuncay Bey Katılıyorum Size;Para çoksa takılmaz, Para yoksa takılır.Benzin bu gidişle temmuz demez 5,00 TL. Taktırın geçikmeden derim.
Buna ben katılmıyorum arkadaşlar bizim arabalar için iyi tüp 2 civarı ruhsat falan derken 2,5 olcak benim gibi 2,5 yılda 27000 kilometre yapan birini kurtarmaz sadece yakıt alırken anlık canınız yanmaz:) çok zor amorti edersiniz.... çok gidende dizel alsın derim üstelik lpg takınca illa yakıt çok düşecek diyede birşey yok di mi ama