0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hikmetcan teşekkür ederim de nerdesin sen ya valla özlettin kendini, şu senin Aurisin fotolarınıda bi koysanda baksak merak ediyorum
arkadaşlar yapmak isteyenlere ben yardımcı olurum ama olduğu yerde ne kadar durur su alırmı almazmı mercekler ne yöne bakar garanti veremem kardeşim tekrardan ellerine sağlık...
arkadaşlar yapmak isteyenlere ben yardımcı olurum ama olduğu yerde ne kadar durur su alırmı almazmı mercekler ne yöne bakar garanti veremem
yahu forumdan baya uzak kaldım bu aralar kendi konumuzu da görmedim allah nazardan saklasın!!!daha bi sürü fotoğraf vardı ama.... bekleyelim artık neyse arkadaşlar yapmak isteyenlere ben yardımcı olurum ama olduğu yerde ne kadar durur su alırmı almazmı mercekler ne yöne bakar garanti veremem kardeşim tekrardan ellerine sağlık...
Ya Oktay, Mesut yavaş yavaş yan yattı. Sen direk vurdun dibe
Vedatçım adamda sana yaranamamış ha yardımcı olurum demiş işte daha ne istiyon
..adamlar arabaların hakkını veriyor abi maşallah.bizimki ikizlerin arasında üvey evlat muamelesi görür oldu artık .elinize emeğinize sağlık ...
Ne bu ayrımcılık ayıp size valla mesut ve oktay.Suray arkadaşım ben varım yanında merak etme birde vedatı aldıkmı transformatör oluruk ezerik bu merceklileri....Mercekli ayrımcılar sizi
bende gelirim tuncay abi eski corolla hb ci olarak
Hakketen ha. Birgün vatandaşları alalım karşımıza verelim farları gözlerine bak bakalım bişey gürebiliyorlar mı? . Xenonları sıfıra getirdimmiydi uf uf uf
tuncay, o merceği yapana kadar mail atmak daha kolay olur... ))) yada ağaoğlu gibi "yaptım olacak" dersin
Abi adam zaten ağaoglunu geçeçek baksana..Mercekli far el yapımı tampon gündüz farı falan hepsini ben yaptım E12 için olacak derse şaşmam.Ama abi evlenmeden önce ayıpsın al farı yardım ederim diyordu şimdi kanmıyor rüşvet lazım düşünecez birşeyler.;Arkadaşın istek arzusu neyse bulucaz bir çare...İnşallah karşılanabilecek istekleri vardır yoksa yanduk