oktay stepne taktırın.Lpg tankı olmuyor zaten aracın stepnesi çıkmaz ozaman biraz cins bizimkiler..Abi benzinle binmek artık bu devirde ağalık istiyor..
Mertçim bazen mardinden d.bakıra gidiyorum 120 km gidiş geliş 40 tl tüp yakıyor 20 lt civarı..Antepten cıktım manisa turgutlu 1070 km depomda hiç lpg yoktu 180 tl tüp aldım toplamda yolda daha gösterge yanıp sönüyordu bitmemişti..Oda ş.arası yol bazen de adana otobanında hiçte sakin kullanmadım yani..Abisi benzinle aynı yolu en aşagı 2 depoyla yakardım hele bizim araçlar 120den sonra bayagı yakıyor..Bu durumda 2 depoya yakın yapardım oda 400 tl yakın bir para ederdi..Performansa gelince en son km %10 aşagı yapıyor tüplü..Onun haricinde düşük viteslerde falan hiç farketmezsin.Ben brc nin göstergesi yuvarlak onuda götürdüm direksiyonun solundaki cepin içine monte ettirdim aracta lpg oldugunu ancak kaputu açıp bakması lazım.Sisimt tank taktırdım.Depo dolum yerinide sol tarafa tamponun içinde gizlli tamponu deldirmedim.21 bin km oldu gayet memnunum.Taktırdıktan sonra ssizde farkedeceksiniz.Benzin deposunu unutuyon oh be dünya varmış artık suraya buraya giderken nekadar yakar demekten kurtuluyorsun.Şehir içi şehir dışı çok kullanan arkadaşlar özellikle mesut durmadan geziyor adam hemen taktırmalı.