0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biliyoruz zaten nagi söylemene bile gerek yok oo bir e12 mesut akın
Bence artık E12 konusunda yeterince tecrübe edindin, meslek haline gelmeden yeni heyecanlara yelken açmak lazım Mesut abi Arkadaşlar hiç kolay iş değil, içeride biz kokusuyla baygınlık geçirdik onlar balkonda o soğukta uğraştılar yani ki bi gecede olacak bir şey de değil =/ Fotoğraflar da tamamen titrek bir elle telefonla çekilmiş amatör çekimlerdir. Pek açık değiller belki ama varken paylaşmak istedim. Sizi temin ederim ki bahsi geçen mod Mesut Akın, cidden işinin ehli!
Ercü ne Turbosu kardeşim ben Tüplü ve öfkeli kervanına katılmayı düşünüyorum o derece kötü durumlar artık, bizi bu hale getiren sömürücü devlet yönetimi utansın
Nagihan güzel yorumun için teşekkür ederim güzel kardeşim işi görmeyen nekadar zor olduğunu inan anlıyamaz, o gece farlar yarım kaldı sonraki günlerde kalanına devam ettik o günden sonra bikaç gün daha uğraşıldı yani, birde bunun daha öncesi var farları kesme açma temizleme ön camlara pasta cila vs derken tüm günün versen bile 2 3 günde ancak biter ki tüm gün nasıl uğraşıcaksın bu işle Ercü ne Turbosu kardeşim ben Tüplü ve öfkeli kervanına katılmayı düşünüyorum o derece kötü durumlar artık, bizi bu hale getiren sömürücü devlet yönetimi utansın
Mesutcum sende sonunda doğru yolu buluyorsun.Abi ben 20 bin km oldu allah şükür bir sıkıntı yok.180 tl lik tüple 1100 km yol yapıyorum.Öyle sakinde gitmiyorum..Devir ekonomi devri 15 bin km sonra lpg kiti parasını cıkartıyor.
Erdem bizim kasa kodu ZZE121, bende çok istiyorum garajda dursun bide ae86 ım olsun ama 46.000 TL borcum var her ay 2800 TL taksit ödüyorum daha 3 sene taksidim var , bu dediğin imkansız işte şimdi, bu borcum olmasa inan bi araba daha alır onu gündelik hayatta bunu ise hafta sonları keyfi binerdim Erdem
Anlıyorum abi , ama lpg taktırırsan pişman olursun söyleyim , iki yıl içinde arabandan keyif alamayıp satılığa çıkartırsın ondan sonra..kasa kodunu hep zze122 diye biliyordum ben hea , gaz pedalı telli olanlar zze121 diye biliyordum ben abi.
bende tüpçü olabilirim benm araba bu kadar yakmaya devam ederse
Düp müp anlamam ben. Nerelerdein bakiyim sen?! Gebze'ye kop gel bir gün. Emir kipi kullandım yalnız