0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
okul kafayı yedirdi bana pek girmedim son zamanlarda tamam emredersin gelirim gebzede ne işin var senin?
Gyte de master yapıyorum. Çayırova kampüsündeyim.
oo hayırlı olsun haberim yoktu valla
Sağol yeğenim Neyse konuya dönelim, sence gündüz farları nasıl durmuş? Hafif bir abartı söz konusu mu?
Tuncay rüşvet istemez kardeşim sen buraya gel Oktayı bul malzemeleri alın farları açın (Oktay biliyor ) mercekleri yerleştiriceğiniz zaman ben girerim devreye bi alo diyin ama
abartı derken??? küseriz ama
Tamamen sataşma amacı güdülerek yazılmış bir yorumdu
farkettim
Sevindim
Aplam sen buralardasın bugün hayırdır hangi dağda kurt sürüsü öldü hep face hep face özlettin kendini yahu
Anlıyorum abi , ama lpg taktırırsan pişman olursun söyleyim , iki yıl içinde arabandan keyif alamayıp satılığa çıkartırsın ondan sonra..kasa kodunu hep zze122 diye biliyordum ben hea , gaz pedalı telli olanlar zze121 diye biliyordum ben abi.
uzun yolda dahada az yakar erdem
tüpleri taktırınca onların da fotolarını ekleriz. yalnız onlar içinde modifiye calışmalarına şimdiden başladık
uzun yola çıkmak nasip olmadı abi şehir içi bu kadar yakıyor bi de benim vitesi 4. devirde değiştirdiğimi düşünürsek gayet iyi
oktay abi simit tüp taktırın güzel bi modifiye yapın karbon kaplama filan üstüne de trd yazdırdın mı tamamdır