0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mert dediği gibi tamponu sökmekte birşey yok, önce kaputu aç, üstteki siyah plasiği çıkart 4 adet klips ve 2 adet vida ile sabit, sonra radyatörlerin ön tarafına doğru 1 adet vida daha var logonun tam arkasında kalıyor onu sök, sonra sağ ve sol çamurluklarla tamponun birleştiği yerlerde davlumbazı hafif arala orda 8lik vidaları sök daha sonra arabayı kriko ile kaldır tamponun altında baştan başa 8 yada 10 tane 10 luk vida var onları sök sonra sislerin kapaklarını çıkar daha sonra sislerin ampullerini komple çıkar, tamponu tam ortasından tutup çek , yerinden çıkar kolaymış değilmi
mesut abi tamponu sökerken biz zorlanmadık bi dünya vide söküyoruz tamam onları kaybetmediğimiz sürece sorun yok fakat farı açarken ısıtarak açma olayı fara zarar vermeden açmaya çalışmak kapatırken de güzelcene yapıştırmak ki düzgün kapanmassa farı akvaryum olarak kullanırız bidaha bunlar bence daha büyük risk ben o yüzden fara zor dedim..
mesut abi kapatırken silikon kullanılıyor ya o doğru bi yöntem mi ve de silikon doğruysa siyah silikon bişeydi ama neydi silikonun adı bişeyli silikon deniyordu
hiç dikkat eden oldumu Oktayın farların üst kenarında Gündüz farı var
Mert daha önce bu forumda defalarca yazdım ama kaçırmışsın heralde bu farlar ısıtılarak açılmıyor, bunlar kauçuk press baskı ile kapatılmış, diğer farlar gibi silikonla kapatılmamış ısıtarak dene bakalım ne oluyo farlar , ayrıca sanayide bile hiçbir usta bu farları açamaz, açmaz, ben götürdüm 3 4 ustaya hiçbiri ben açarım demedi, açılmıyor bunlar diyip geri çevirdiler, bende kolları sıvayıp kendim yaptım
Bence hiç olmamı ben begenmedim hiç yakışmamış.Ne modifiyemi şimdi bu....... Allahım kurtar sen beni bu elemanlardan.Sİz adamı deli edersiniz ne bu farlar benim ne sucum var o yüzden olmamış arkadaşım...10 üzerinden size mısır
+1000000ya arkadaş bırakın şu arabalarla uğraşmayı, ondan sonra milletin başına iş çıkarıyosunuz, nedir vatandaşın sizden çektiği yine bir Mesut Akın shıow.. yine 10 numara..
Ya Tuncayım ya soktun gene lafı ha cheesy sen malzemeleri edin ben sana tarif edeyim nasıl yapıcaksın Gülümse
çok güzel olmuşlar mesut abi