0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oktay Rüzgarlık aldı ama boyanıcak onuda nezaman boyuyacağız bakalım Sürayada babası bağırıyor git şuna bi rüzgarlık taktır diyede Sürayda iş yok hatta babası sat bunu sıfırını alalım diyorda Süray satmıyor ne adam ya başında devlet kuşu var ama o kuşu kovalıyor git git diye ne konuştunuz bakim Sercan benim hakkımda
Kimi kandırıyorsunuz 1 adet fotoğrafla
ben anlatayım mı abi... ya dedim her buluşmada çamura batıyor falan filan derken..akşam oldu ..ah be mesut abide olsaydı ne fotolar alırdı dedik ama geçmiş olsun dileklerimiz vardı..
iyi konuştuk abi tabiikide aah mesut abi olsaydı binerdik arabasına bi muratın dediği gibi resim için mesut akın dedik
ben hatta dükan bile açtım foto mesut diye...tabi şakası olmaz..bu işin girişimcilik ruhu işte..
Vayy vayy vayy.. İkizlere bak sen.. Merceklerinize kurban helal olsun
Teşekkürler Taşkın
Ne demek abi baksana tosunlara .. Buluşmadada olsan daha güzel olcaktı emme bakalım bidahakine inş ..
Ya mesut biraz daha uğraşında senin arabanın aynısı olsun... Amma benzedi bu arabalar birbirine
Taşkın Murata gelememe sebebimi söylemiştim, dedem ameliyat oldu için şehir dışındaydım Valla Ünal tam aynısı olmasın sonra hangisi kimin karıştırırız bukadarı yeter
Temel'le Dursun'un atlarını karıştırmamak için yaptıklarını yapmayın sonra .
Mesut abi benimkileri ne zaman yapıyoruz
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/fikralar/1960/Buyrun
Mesut abi su tampon sökme isi olmasa bende yaparim karartma işini elim yatkındir bu işlere ama tampon beni aşar:-D
erdem tampon cok kolay iş esas farları açmak ve iyice kapamak zahmetli bence .