0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya millete bak çalıp ne yapıyorlar anlamıyorum ? Ben ızgara teline vida ile içten taktırdım. Hiç oynamıyor Öyle bişi yapmak gerek.
Bence hiç olmamı ben begenmedim hiç yakışmamış.Ne modifiyemi şimdi bu....... Allahım kurtar sen beni bu elemanlardan.Sİz adamı deli edersiniz ne bu farlar benim ne sucum var o yüzden olmamış arkadaşım...10 üzerinden size mısır
haha ikizler çok fena ya ellerinize sağlık
adamlar bugun gozumun onunde 2 saat montaja calisti resmen
waaay waaay maşalllah 41 kere maşallah olay budur işte bunlar ne kadar güzel duruyor gerçi mesut abinin eli deydiği belli oluyor tarz olmuşlar helal olsun abi
güsel güsel mesut abicim benim farları yapana kadar tecrübeleşiyoruz benimkileri yaparken dahada iyi olur kanımca.. harika olmuş..ellerinize sağlık..helal
Mesut abi muhteşem olmuş tabi oktay abininde katkısı var bu işlerde onu unutmayalım tahminimce . Gerçekten ikiz gibi olmuşlar bi logo iptali yok birde jantları seninki kadar canlı durmuyor belli değil sekli gerçi Ama çok tatlı duruyorlar T-sport olsaydılar birde ah ah .. Hayırlı olsun oktay abi
abi sürücem sürmesinede askerden geliyim arabamı tek parça görüyim allahın izniyle ondan sonra zırt pırt mesut abi burasını böyle yapsam olurmu mesut abi bu parçayı nerden bulurum diye başını ağrıtıcam meraklanma
Sorun değil sen sağ salip git gelde ben başımın ağrımasına rağzıyım hiç dikkat eden oldumu oktayın farların üst kenarında Gündüz farı var
allah razı olsun abimabi o gündüz farımıyda ben güneş falan yansıma yaptı zannetim pardon o zaman züppper olmuş
elinize sağlık yapışık ikizler oktayın aracı gördüm de oktayı göremedim...
Farları gördüm Mesut. Bence gayet güzel olmuş. Çok orjinal duruyor. Gırgırdan unutmuşum .
bi an öle sandım abi ama gerçekten iyi yer bulmuşsunuz helal valla toyota sizin gibi adamları bi öğrense
işte o şans % 0 sanırım Sercan TR de iken japonyaya gidip kapılarınamı dayansam arabayla beraber sizin yaptığınız tasarımın eksiklerini gidermek için kaç senedir uğraşıyorum diye belki ozaman keşfederler bu neyapmış böyle diye
Sercan güneş yokki fotoda gündüz farı onlar , yer olarak güzel durdular bana göre Muhammet abi sağolasında benim araçta var ama bende yokum ne demeye getiriyorsun şimdi bu nasıl sence
şaka bi yana toyotaya göndersek resimleri en azından bi plaket vermezlermi aceeep bu arada abi buluşmada göremedik seni ama alkışın geliyor meraklanma
Sorun değil sen sağ salip git gelde ben başımın ağrımasına rağzıyım hiç dikkat eden oldumu Oktayın farların üst kenarında Gündüz farı var
ilk bakışta görmüştüm ama sanki biraz küçük kalmış..benimkine uygularız artık daha güzelini:D
Muhammet abi sağolasında benim araçta var ama bende yokum ne demeye getiriyorsun şimdi bu nasıl sence
Sercan toyotanın japonya mail adresini bulamıyoruzki bulabilsek Cruise Control için mail atıcaklar zaten arkadaşlar cumartesi pazar burda değildim Sercan
foto süper olmuş ama..... şimdi de sürayın araç var süray yok yanlış anlama mesut oktayı uzun zamandır göremedim yüzünü unuttuk gibi... bu arada senin araç hariç diğerleri "spoiler" diye bağırıyor sanki...
olsun abi canın sağolsun takılıyorum ben sana seni çok andık meraklanma yanımızdaydın yani bencede tertib böylesi güzel olmuş uzunlar apaçi tunnnig olur