0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,KC141 icin web sitemiz güncellenmiştir.KC140 satıştan tamamen kalkmıştır.Bilginize.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
MerhabalarPeki, size bir şey sorayım.CC olmayan ve sonradan da (serviste) takılamayan dizel corolla ve aurislere niçin 50bin - 60bin TL veriyorsunuz?Dizel araç en çok uzun yolda kullanılır. Ve uzun yolda en çok CC lazım olur. Dizel motor da CC de hiç zorlanmaz.Ben şahsen 2008 de dizel corolla alırken nasıl olsa sonradan serviste CC takılır diye almıştım.Takılmadığını bilseydim kesinlikle almazdım.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
MerhabalarMüşterilerimizden gelen istek üzerine,KC141 ürününün minimum hız limitini 65 km/h dan 45 km/h ya düşürdük.Artık sadece SET tuşuna basınca CC devreye gireceği için bu değişiklik güvenlik riski taşımıyor.Yollarda testi yapıldı. Hiç problem çıkmadı.Ayrıca SET tuşunu ve kutusunu daha estetik ve küçük hale getirmeye çalışıyoruz.Web sitemiz henüz bu konu ile ilgili güncellenmemiştir.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Auris içinde bekliyoruz ama
Merhabalar,Monte edilmiş SET tuşunun son halinin fotoğrafını akşam buraya koymaya çalışacağım.Şunu duyurmamız gerekiyor:Fark ettiyseniz insanlar değişik taleplerle geliyor ve ürün de ona göre değişiyor.Bu yüzden ilk 3 KC141 satışını sadece Ankara'da oturan veya Ankara'ya sık uğrayan kişilere yapacağız.Daha sonra 1-2 ay kullanıcıların görüşlerini alacağız.Gerekli ise ürün tekrar adapte edilecek.Satışlar daha sonra devam edecek.Bu arada da gerekli resmi işlemleri yapacağız.Ankara'da servisler ile görüşeceğiz.Biliyorsunuz henüz bu iş için kurulmuş bir şirketimiz yok.Düz vites dizel corolla için kolay ve güvenilir bir montaj çözümü bulduk.Auris için çalışma yapmadık henüz. Toyota orjinal CC kolunun üreticisi ile temasa geçtik toptan alım için.Henüz dönmediler.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
... Bu çok iyi bir fikir.Bu aklımıza geldi ama kullanışsız olur diye vazgeçmiştik.Ama uygulanması kolay ve maliyeti fazla artırmaz. 2 push button seri bağlanması lazım.Yanyana 2 tuş kullanışlı olur mu sizce?..Toyota orjinal CC kolunda da bu fonksiyonu desteklemeyeceğiz.
Yavw boşverin uğraşmayın , bu cc bir halta yaramıyor yawv kullananlara sorun, hikaye yavw
düz vites auris için de çalışmanız var mı
Orjinal kol ile yapacağınız çalışmada, hangi fonksiyonlar desteklenecek?CC on/off, hız arttır, hız düşür olacak mı?Eğer bu çalışmayı şimdi başlatırsanız ve mesela 3 tact switchli devre düşünülürse,şimdiden kol olmadan da 3 tuş olur, 2 tuşa aynı anda basmak süretiyle cc start edilir, sonra biriyle hız arttırılır, üçüncü tuş ile de hız düşürülür.Stop için de orta tuşa tek basmak olur.Kol olmadan böyle bir çalışma olursa (yani 3 tuşlu, on/off,+ve-) direksiyonun sağ tarafına estetik şekilde monte edilir, belki kol kullanmaya da gerek kalmaz.Bunu lütfen düşünün.
..ON/OFF SET ACCEL (+) DECEL (-) fonksiyonlarını desteklemek.RESUME desteklememek. Güvenlik riskinden dolayı...