0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Şu link de de http://www.toyotaownersclub.com/forums/lofiversion/index.php/t86751-150.html1ND-TV (1.4 d4d) motorlu araçlar için fabrika çıkışı orjinal CC altyapısı olmadığını söylüyorlar.Ama CC altyapısı varmış gibi bazı detaylar unutulmuş bazı araçlarda. Mesela orjinal CC kolu tesisatı gibi.Bu da insanlara yanlış umut veriyor.Hollanda'da ki araba database'inde şimdi ve geçmişte satılan 1.4 d4d motorlu araçları inceledim.Hiç birinde orjinal CC yok. www.autoweek.nlHollanda'da Toyota yetkili satıcıları isteyenlere garantiyi bozmadan1.4 d4d araçlara CC takıyorlar. montaj dahil 650 euro.Taktıkları ürün orjinal Toyota ürünü değil aftermarket bir ürün.Yani araçta fabrika çıkışı CC altyapısı olsa böyle bir şey yapmazlar idi.Türkiye'deki Toyota servisleri 1.4 d4d motorlu araçlara CC takmaya karar verseonlar da aftermarket ürün kullanmak zorunda kalacaklar.Müşteriye fiyatı da 1500TL civarı olacaktır tahminimce.Bu durumda 2-3 direnç ile veya basit bir devre ile d4d motorlu araçlarda CC çalıştırmak mümkün gözükmüyor.İlla akıllı aftermarket bir ürün gerekiyor.Dolayısı ile 1.4 d4d lü araçlarda değil 100TL lik bir çözüm 300-500 TL lik bir çözüm bile mümkün gözükmüyor.SaygılarımlaYüksel Güzel
Merhabalar,(Modifikasyon bölümünde yeni bir konu olarak açmıştım bu konuyu ama nedense kozmik odaya taşıdılar.Oraya da ulaşılamıyor. Beni de bilgilendirmediler.)KC140 ürünü için tanıtım kampanyası yapıyoruz.3 adet KC140 500 TL ye satılacaktır.Sadece 2007 sonrası dizel otomatik corolla'lara monte edilecektir.Montaj Ankara'da yapılacaktır.Tercihen Ankara'da oturan ya da Ankara'ya kolay uğrayan kişilere satılacaktır.Alıcı ürünü beğenmez ise 1 ay için iade edebilir ve parasının tümünü geri alır.Alıcılardan buraya objektif bir şekilde yorumlarını yazmalarını rica edeceğiz.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Merhaba Levent Bey,Teklifinizi kabul ediyoruz.Kampanya şartları şu şekilde değiştirilmiştir: KC140 ürünü için tanıtım kampanyası yapıyoruz.3 adet KC140 ücretsiz monte edilecektir.Sadece 2007 sonrası dizel otomatik corolla'lara monte edilecektir.Montaj Ankara'da yapılacaktır.Tercihen Ankara'da oturan ya da Ankara'ya kolay ulaşan kişilerin aracına monte edilecektir.Alıcı ürünü beğenmez ise 1 ay içinde iade edebilir ve hiç bir ödeme yapmaz.Alıcı eğer ürünü beğenir ise 1 ay sonra 500 TL öder.Alıcılardan buraya objektif bir şekilde yorumlarını yazmalarını rica edeceğiz.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Merhabalar,Bana da direksiyon sol alt tarafı en uygun yer gibi geliyor.İnsanlar CC ye çok para vermek istemediğine göreorjinal CC kolu yerine böyle bir çözüm daha uygun gibi.SaygılarımlaYüksel Güzel