0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
……………….. 30-09-2010Toyota Pazarlama ve Satış AŞ. Türkiye Yetkilileri Dikkatine,Sayın İlgililer,Uzun yıllardır hayranı olduğum ve severek kullandığım Toyota Corolla D4D model bir araca sahipim.Ancak aracı aldığımdan itibaren beni üzen bit teknik ayrıntı var;Ben ve yüz binlerce Toyota kullanıcısı, Hız sabitleyici (cruise control) gibi önemli ve Toyota markasının tüm sınıf araçlarda olması gereken bir özellikten Resmen mahrum edilmiştir.Teknolojinin hızla ilerlediği, hızla basitleştiği ve hızla ucuzladığı bir çağdayız. Her şey artık daha kolay ve sorunsuz tasarlanıp gerçekleşirken, maliyetsiz ve çok gerekli özellikler neden Toyota markalı araçlara eklenmiyor. Mühendislik çalışması istemeyen böyle basit ve kullanışlı özellikler, diğer marka araçlarda mevcut.Bu şekilde bir mahrumiyeti, ben ve yüz binlerce kullanıcının hak etmediğimizi düşünmekteyim.Siz değerli Toyota yetkililerinden, Öncelikle Müşterilerinizin memnuniyetini, Markanızın kazanılmış ve seviyeli itibarını korumak adına Bizleri bu mahrumiyetten kurtarmanızı Önemle Rica ediyoruz.Saygılarımla :……………………………………………………………..
Yapması çok basit fakat becerikli el gerekiyor.(kaya yapar yapsa yapsa )Amerika için maliyeti 30dolar denmiş şöyle birşey saklıyorum arşivde belki denk gelir yaptırırım diye.http://www.yarisworld.com/forums/attachment.php?attachmentid=27639&d=1251331564
Ecu falan değişmiyor gaz pedalı elektronik ve bunun için kısıtlayıcı parçalar lehimleniyor olay çok basit fakat eli düzgün bir usta bulmak lazım garanti falan umrumda değil.d-4d ler için pdf dosyası buhttp://rapidshare.com/files/420732976/DIY_Cruise_Control.pdfOlay şu switchlerden ibaret
levent abi toplu mail atmaya karar verirseniz bende atarım yalnız atacağımız maili bir arkadaş düzenleyip burda paylaşır ve hepimiz aynı maili atarsak daha iyi olur diye düşünyorum.işallah bu uğraştan sonra toyota d-4d lere hız sabitleyici takılmasına ikna olur.
bende d-4d yok ama size mail konusunda destek olmak isterim...
beni de ekleyebilirsiniz
bir destekte benden +1