0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yolunuz istanbula düşerse taktırmak isterim yüksel bey
Selamlar Yüksel hocam.Benim hız sabitleyici süper çalışıyor. 15 tatilde Sivas'a gidip döndüm. Hava yağışlıydı. Araç Ani su birikintilerine girip kayma veya ani frenleme etkisi yaptığında hız sabitleyici hemen devreden çıktı. Bu özelliği çok hoşuma gitti. Araçla ilgili ne anormallik hissettiysem hız sabitleyici devreden çıktı. Çok güvenli olduğunu birkez daha kanıtladı.Önceki forumlarda araç belli hızları geçtiğinde bip sesi uyarısı verebileceğini yazmışşınız. Benim aracada şu hızları geçtiğinde bip sesi ekleyebilirmiyiz.Araç hız göstergesinde 80 i geçince uzun tek bip.Araç hız göstergesinde 120 yi geçince uzun iki bip.Cevabınızı bekliyorum.Selamlar ve saygılar.Mekanikci.
YÜKSEL BEY MERHABA ACABA BU HIZ SABİTLEYİCİ BENİM 2010 MODEL BENZİNLİ 1,6 124 BEYGİRLİK VE 6 VİTESLİK MANUEL ARACIMADA OLURMU..ARACIMDA SIRALI LPG DE VAR..UMARIM OLUYORDUR OLUYORSA ANKARAYA GELEBİLİRİM YOZGATTAYIM.
Arkadaşlar, eminim ki teorik olarak D4D'ye hız sabitleyici kolay takılabiliyor, ancak bu imkani bize tanımayan Toyota yetkililerine seslenmek için, belirleyeceğimiz bir gün ve saatte topluca mail ya da faks atalım Toyota'ya.Hm, ne dersiniz. Belki etkisi olur.Benim bu teklifime OK diyen, buraya forum nick'ini yazdırsın, ben ve ya başka gönüllü arkadaş bir tekst yazalım, ortak anlaşacağımız bir gün ve saatte,her gönüllü ayrı olarak fax ve mail geçelim Toyota'ya. Hatta aynı gün ve saatte bir de ayrıca ingilizce bir kısa metin hazırlayalım ve Toyota Japonya'ya da mail atalım.Katılımı yüksek olan başka bir foruma da aynı konuyu açtım, eminim ki en az 10-15 kişi toplanırsak, bizi dikkate alacaklardır, almalıdırlar.Bu işe kafayı o kadar taktım ki, gerekirse sonunda bir blog da açabiliriz.Değerli yorumlarınızı ve tekliflerinizi bekliyorum.KATILIM Listesi :1. Mahmut M.Dalı2. Osman Gündüz3. Enes Yoldaş4. Koray özkaya5. İbrahim Pocu6. Sercan Karabulut7. Taylan Ercan Bintepe8. Ali YILDIRIM9. Hasan Gün10. Hakan Şankal11. A.Fettah Odabaş12. Muammer Ateş13. Özgür Ölçer14. ÇETİN DEMİRBAŞ15. Selcuk Atay16. Levent Karagöz-------------------------------*Yazının gönderileceği e posta adresi : musteri.iliskileri@toyota.com.tr*Yazıyı göndermeye teklif ettiğim tarih 30-09-2010, Saat 09:00 itibariyle, en geç saat 09:30'a kadar gönderelim*Yazının örneği:(düzeltme ve ya beğenmediğiniz metinler varsa, konuya yazınız değiştireyim.)--------------------------------