0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Levent Bey,Kollu (manuel) kontrollü CC ayni orjinal toyota kolunu kullanacak şekilde yapılabilir. Bu mümkün.Ama bu montajda extra işçilik (direksiyondaki airbag sökülecek kol takmak için vs, fazladan kablo yerleştirilecek kol için) ve extra malzeme yüzünden en az +150-200 TL maliyet getirir.Bunu insanlar kabul edecek mi acaba...Airbag sökmek takmak da hassas bir iştir. Güvenlik riski var. Hızlı yapılamaz.800 TL ye fazla diyorlar sistemin şimdiki halini beğenenler.Böyle bir çalışmayı ancak Toyota ile toptan anlaşma yaparsak yapabiliriz.SaygılarımlaYüksel Güzel
Merhaba Levent Bey,....Bu konu ile ilgileneceğiz.Ancak ne zaman böyle bir ürün ortaya çıkar tarih veremem.6 aydan önce olmayacağı kesin. Çünkü yeni ürün de kalite ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak zorunda.Fiyatının da KC140'dan en az 200 TL fazla olacağını tahmin ediyorum.SaygılarımlaYüksel Güzel
Levent Bey,Link deki dökümanı inceledim.Biraz fikir veriyor ama bu sadace CC altyapısı var olan yarisler için özel bir çözüm.Montaj da oldukça karmaşık gözüküyor.Dizel corolla da malum CC altyapısı hiç yok.Benzinli corollalara servisler sanırım 400TL civarında CC takıyorlar.Ama CC altyapısı zaten var. Servisde sadece direksiyona kolu takıyorlar. Sanırım ECU da da bir işlem yapmaları gerekmiyor. Detaylarını bilmiyorum.Bence bu işlem için 400TL çok fazla.Kendiniz 100TL ye halledebilirsiniz sanırım.Dizel corolla da bir eksik daha var.CC altyapısı olmadığı için göstergede CRUISE yazısı hiç yok.Kollu versiyon geliştirildiğinde bu hala eksik olacak.KC140 çözümünde geribildirim olarak bip sesleri ve anlık yakıt tüketimi kullanılıyor.SaygılarımlaYüksel Güzel
Merhaba Levent Bey,Sizden bir şey rica edebilir miyim.Mümkünse kollu çözüm için bir anket yapılabilir mi acaba forumda.Dizel (düz veya otomatik) Corolla'lara (>2007) takılacak orjinal Toyota kolu olan bir CC ye SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Merhabalar,...Böyle bir ürün montaj hariç ve orjinal kol hariç posta ile 750TL civarında satılabilir tahmin ediyorum.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Yüksel bey illa göstergede cruise yazısı olmasına gerek yok, alarmlarda olduğu gibi birtane led ile bu iş çözülebilir.ayrıca yukarıdaki bir sorunuza cevap vereyim serviste 400tl kol için gerçekten çok fazla arkadaşımın benzinli otomatik aracına ebaydan aldığımız 18 dolarlık toyota CC kolunu takıp aktif hale getirdim ve hala kullanıyor