0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper OtomotivYeni Gölcük Yolu Üzeri Vezirçiftliği Mevkii Kerkük Sok.41100 - KULLAR / İZMİT / KOCAELİGsm: - Anlık Mesajlaşma: Tel: (262) 3352272- Fax:3352272İnternetten buldum işinize yarar inş.
Sayın arkadaşlar, Sinan beyin yöndeldirmesi üzerine Alper otomotiv firmasına irtibata geçtim.Firma sorumlusu Yalçin beyden aldığım bilgi;Bir kısım dizel corolla araçlarda, cruise control sisteminin tesisatı ve kol kapağı mevcut olduğunu ve hız sabitlyecisi takmanın mümkün olduğunusöylendi. Yalçın bey, 2009 dizel bir corolla'ya bu işlemi uygulamuş ve sorunsuz çalıştırmış.Silecek kontrol kolunun yanında kapak bulunan araçlara, hız sabitleyicisi takılabilir taahütünü aldım Yalçın beyden.Ben bugun aracımı kontrol edeceğim, benim aracımda kapak varsa, cruise control kitini Alper otomativ'den satın alarak, kendi aracıma uygulayacağım.Ayrıca, 2011 makyajlı corollanın yan aynaları, 2007/2010 makyajsız corolla'ya uygulanabileceğinin bilgisini aldım.Sinan bey bilgi için teşekürler
Levent hocam fiyatı ne oluyormuş
Levent Abi forumda ilk sen aklıma geldin ne diyim
Sistem basit tak-kullan. Araç direkt üniteyi tanıyormuş. Sıkıntı Levent abinide dediği gibi direksiyonun alt kısmının yeri olması.
Yok arkadaşlar, benim araçta kapak falan yok. Silecek kolu yanı düm düz. Vazgeçelim bu işten.
Arkadaşlar, eminim ki teorik olarak D4D'ye hız sabitleyici kolay takılabiliyor, ancak bu imkani bize tanımayan Toyota yetkililerine seslenmek için, belirleyeceğimiz bir gün ve saatte topluca mail ya da faks atalım Toyota'ya.Hm, ne dersiniz. Belki etkisi olur.Benim bu teklifime OK diyen, buraya forum nick'ini yazdırsın, ben ve ya başka gönüllü arkadaş bir tekst yazalım, ortak anlaşacağımız bir gün ve saatte,her gönüllü ayrı olarak fax ve mail geçelim Toyota'ya. Hatta aynı gün ve saatte bir de ayrıca ingilizce bir kısa metin hazırlayalım ve Toyota Japonya'ya da mail atalım.Katılımı yüksek olan başka bir foruma da aynı konuyu açtım, eminim ki en az 10-15 kişi toplanırsak, bizi dikkate alacaklardır, almalıdırlar.Bu işe kafayı o kadar taktım ki, gerekirse sonunda bir blog da açabiliriz.Değerli yorumlarınızı ve tekliflerinizi bekliyorum.KATILIM Listesi :1. Mahmut M.Dalı2. Osman Gündüz3. Enes Yoldaş4. Koray özkaya5. İbrahim Pocu6. Sercan Karabulut7. Taylan Ercan Bintepe8. Ali YILDIRIM9. Hasan Gün10. Hakan Şankal11. A.Fettah Odabaş12. Muammer Ateş13. Özgür Ölçer14. ÇETİN DEMİRBAŞ15. Selcuk Atay16. Levent Karagöz-------------------------------*Yazının gönderileceği e posta adresi : musteri.iliskileri@toyota.com.tr*Yazıyı göndermeye teklif ettiğim tarih 30-09-2010, Saat 09:00 itibariyle, en geç saat 09:30'a kadar gönderelim*Yazının örneği:(düzeltme ve ya beğenmediğiniz metinler varsa, konuya yazınız değiştireyim.)--------------------------------
abi en başa beni yazman lazımdı eshefle kınadım şimdi seni :p eline saglık abi benide ekle
Ömer bey mesaj yazmadan önce konunun tarihine baktınız mı çoktan emailler atıldı ve cavaplarımızı standart bir şekilde malesef aldık yinede desteğiniz için teşekkürler ama malesef 1.4 d-4d lere hız sabitleyici takılamıyor .
abi corolla mekanik kısmında açmıştım ben bu konuyu şimdide levent abi link atınca hiç bakmadım bile tarihine felan pardon
Arkadaşlar hepinize merhaba,Sadece D-4D Corolla, Auris ve Yaris modelinde CC uygulaması yok. Çünkü bunlar hala satış rakamlarını yukarılarda tutuyorlar.Öncelikle bu sistem bazen çok basitçe uygulanabileceği gibi aracın elektrik tesisatına ve elektronik sistemlerine uzun yıllar hatta o aracın ömrü boyunca da zarar vermeyecek şekilde dizayn ve tasarımlarla uygulanmalıdır. Güvenlik konusuna girmeye dahi gerek yok. Kaldı ki araca sadece CC kumanda kolu takarak sistemi aktif hale getiremezsiniz. Aracın ECU sunda bu sistem programı ve diğer bağlantılarının da olması gerekir. Yani hoparlör ön hazırlık gibi düşününüz. Mevcut kabloya hoparlör takarak ses çıkartamazsınız. Radyo teybe, antene de ihtiyaç vardır.