0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hello Levent Karagöz, We do have a cruise control available for this vehicle. At the moment we do not supply our products to Turkey. However, we are working on a website incl. a payment module where you can order and purchase our products. It will be live within the next few months. I will keep your contact details and provide a feedback once the payment module is available. Expect 220.00 - 250.00 EUR. Best regards / Med venlig hilsenLindgaard · Pedersen A/SLars Kiel Jensen
Arkadaşlar, bugun bir firma ile yazıştım. Ellerinde Toyota Corolla D4D uygun CC varmış.İşte bana yazılan cevap. Online satışları yok, ancak bir şekilde bu cihazı almaya çalışacağım.İrtibat etmek ve ya almak isteyen irtibat bilgileri aşağıdaki gibidirlkj@lp.dkhttp://www.el-pas.com/products_ecruise.htmhttp://www.el-pas.com/pdf/ecruise_spec_1.1.pdf
arkadaslar bizde araba yok ama mail olarak destek olabilirim ama corollanin 2.0 d4d icinde ayni yaziyi yazmakta lazim
Hee oldu 2.0 d4d Millet Cruise control için uğraşıyor sonuç alınmıyor sen 2.0 4d motordan bahsediyorsun Ahmet hala uyanamadın galiba rüyadasın
Hocam bunu temin ettik diyelim peki aracın ecu suna bunla ilgili program yükleme işlemi olacakmı? olacaksa nasıl yükletilecek bu program??
cevap geldimi bari ?
Sinan uysal arkadaşımız ben 1.6 valvematicli aurisime cc taktırdığım diyince inanmadım kendisine.Beykozdaki toyatayı aradım 2. kez! Modelimi söyledim takılmıyor dediler hemen! Aynı motorlu aurise takılıyor dedim. Aurisle avensisin direksiyon tipleri farklı dedi hemen usta. Direksiyon tipleri faklı olduğı için o cc kontrol sizin aracınıza uymaz dediler. Oysaki toyota müşteri ilşkilerinden aldığım 3 net cevapta ise ecu ve yazılımları farklı olduğu için takılamıyor diye mail atmışlardı. Hangisine inanacağıma şaşırıyorum artık ama yaptıkları akla mantığa sıgmıyor. Dizel corollaya neden cc takılmaz yeni kasa avensise neden cc takılamaz bunlar yeni tip araçlar değilmi 90lı yıllardan kalma araçlarmı??? İnanın 90 model arabalarına bile dışarıdan cc taktıran vardır..
Arkadaşlar, eminim ki teorik olarak D4D'ye hız sabitleyici kolay takılabiliyor, ancak bu imkani bize tanımayan Toyota yetkililerine seslenmek için, belirleyeceğimiz bir gün ve saatte topluca mail ya da faks atalım Toyota'ya.Hm, ne dersiniz. Belki etkisi olur.Benim bu teklifime OK diyen, buraya forum nick'ini yazdırsın, ben ve ya başka gönüllü arkadaş bir tekst yazalım, ortak anlaşacağımız bir gün ve saatte,her gönüllü ayrı olarak fax ve mail geçelim Toyota'ya. Hatta aynı gün ve saatte bir de ayrıca ingilizce bir kısa metin hazırlayalım ve Toyota Japonya'ya da mail atalım.Katılımı yüksek olan başka bir foruma da aynı konuyu açtım, eminim ki en az 10-15 kişi toplanırsak, bizi dikkate alacaklardır, almalıdırlar.Bu işe kafayı o kadar taktım ki, gerekirse sonunda bir blog da açabiliriz.Değerli yorumlarınızı ve tekliflerinizi bekliyorum.KATILIM Listesi :1. Mahmut M.Dalı2. Osman Gündüz3. Enes Yoldaş4. Koray özkaya5. İbrahim Pocu6. Sercan Karabulut7. Taylan Ercan Bintepe8. Ali YILDIRIM9. Hasan Gün10. Hakan Şankal11. A.Fettah Odabaş12. Muammer Ateş13. Özgür Ölçer14. ÇETİN DEMİRBAŞ15. Selcuk Atay16. Levent Karagöz-------------------------------*Yazının gönderileceği e posta adresi : musteri.iliskileri@toyota.com.tr*Yazıyı göndermeye teklif ettiğim tarih 30-09-2010, Saat 09:00 itibariyle, en geç saat 09:30'a kadar gönderelim*Yazının örneği:(düzeltme ve ya beğenmediğiniz metinler varsa, konuya yazınız değiştireyim.)--------------------------------
Listeye benide eklermisiniz ??
elinizde yazılı hazır bir format var ise lütfen bana mail yoluyla gönderiniz.yilmaz.ayl@hotmail.comilginize çok teşekkürler.