0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maili nereye atacağımızıda yazarmısınız ? çok zahmet verdim kusura saymayın.Saygılar.
peki akıllı giriş için de bi girişim yapamazmıyız? bu anahtarlar nedir böyle samuray kılıcı gibi.
Elegant modelinde var akıllı giriş, sonradan uygulanabilir mi diye servise sormakta fayda var.
Evet,bende gönderdim maili bakalım ne sonuç alacağız.
cevap şu sekilde olacaktır "belirtiğiniz modelin ecu ve yazılımları farklı olduğu için c.c. montajı mümkün değildir saygılarımızla"
yeni focuslara karsı corolla ne yapacak bilmem.115 ps 290 torkmu öyle birşey.55 binlira full olanında gündüz led farından tutunda akıllı park etme hız sabitleyici falan artık basit kalıyor ve daha fazlasıı focusta mevcut..Corolla donanım olarak birşey sunmuyor rakiplerine göre ..Bu fiyatlarla corolla elegantmı deseler ben 10 defa düşünürüm.Jetta 1,6 tdi comfortline donanımı da 56 bin civarı corollanın tek fazlası comfortlineden geri görüş kamerası bşka hiçbirşeyi yok..Focus güzel olmuş gerçekten ancak fordun hiçbir zaman iç tasarımı hoşuma gitmemiştir.Yeni focusta da iç tasarım bana hitp etmiyor karma karışık.Göstergeler birbirine girmiş.plastik kalitesi bir öncekindne iyi ancak çok ses yapar gbime geliyor hep eklentili tek parça değil.Corolla sağlam diye tutuluyor ancak focus ve jetta ciddi rakipleri.focusun 1,6 tdci duratorg 115 ps 290 tork koltugunuza yapıstırıyor.
Gelen Cevap;Sayın Aylin YILMAZ Öncelikle Toyota tercihiniz ve göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz. Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir. Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz. Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır.Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, Toyota Müşteri İlişkileri ''Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir. '' bakarmısınız kelimeye ,ben birşey talep etmeden senin araçlarını satacağım oh ne güzel .Distribütör firma olarak en azından bu müşteri şikayetlerini iletemezmisiniz ,yok onuda yapamazlar herhalde o da yasak . :lol:Toyota yanlış satış stratejisi yapıyo türkiyeye karşı ;koç un doğan şahin gibi araçlarına uyguladığı satış stratejisinden vazgeçmeli artık.yoksa işi yaş.saygılar
Toyota, Türkiye pazarına iyi girecekti ama hacı sabancı'yı öldürdüler ve şuanki durumuna gelmesi sağlandı. Olası şüphelileri varın siz düşünün.