Gönderen Konu: D4D'ye Hız sabitleyici (cruise control) için toplu mail/fax atalım. TEKLİF  (Okunma sayısı 107374 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Maili nereye atacağımızıda yazarmısınız ?
çok zahmet verdim kusura saymayın.

Saygılar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
peki akıllı giriş için de bi girişim yapamazmıyız? bu anahtarlar nedir böyle samuray kılıcı gibi.
Toyota Corolla D-4D 2007 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Maili nereye atacağımızıda yazarmısınız ?
çok zahmet verdim kusura saymayın.
Saygılar.

*Yazının gönderileceği e posta adresi : musteri.iliskileri@toyota.com.tr
Sorun değil Aylin, sen mail at yeter.

İstersen mail atmadan önce müşteri hizmetlerini ara ve sözlü olarak sor. 0212 354 0 354
Sonrasında mail at. Daha etkili olur kanatindeyim.

peki akıllı giriş için de bi girişim yapamazmıyız? bu anahtarlar nedir böyle samuray kılıcı gibi.
Elegant modelinde var akıllı giriş, sonradan uygulanabilir mi diye servise sormakta fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Elegant modelinde var akıllı giriş, sonradan uygulanabilir mi diye servise sormakta fayda var.
Levent abi dizellerde yok benzinlilerde var uygulanabilirlik konusundada imkansız birşey değil ama astarı yüzünden pahalıya çıkar çünkü en basitinden aracın gösü ve dreksiyon altındaki kapak değişmeli sonra sürücü tarafı dış kapı kolu bagaj çıtası v.s. ondan bence anahtarla kullanmaya devam edelim . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Evet,bende gönderdim maili bakalım ne sonuç alacağız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi

cevap şu sekilde olacaktır "belirtiğiniz modelin ecu ve yazılımları farklı olduğu için c.c. montajı mümkün değildir saygılarımızla"
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
cevap şu sekilde olacaktır "belirtiğiniz modelin ecu ve yazılımları farklı olduğu için c.c. montajı mümkün değildir saygılarımızla"

Aynen Orjinal cevap gelecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Gelen cevabi bizimle paylaşırsan, en azından konuyu canlı tutalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
abi az kaldı, bu azimle yeni versiyonlara koyarlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Gelen Cevap;

Sayın Aylin YILMAZ

Öncelikle Toyota tercihiniz ve göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir.

Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz.

Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Toyota Müşteri İlişkileri

-----Aylin Yılmaz <yilmaz.ayl@hotmail.com> yazdı: -----

Kime: <musteri.iliskileri@toyota.com.tr>
Kimden: Aylin Yılmaz <yilmaz.ayl@hotmail.com>
Tarih: 06/08/2011 11:57
Konu: Toyota-Müşteri isteği ;

Tarih : 08.06.2011

Toyota  Pazarlama ve Satış AŞ. Türkiye Yetkilileri Dikkatine,

Sayın İlgililer,

Uzun yıllardır hayranı olduğum ve severek kullandığım Toyota Auris D4D Confort Extra

2011 model bir araca sahibim.

Ancak aracı aldığımdan itibaren beni üzen bit teknik ayrıntı var;

Ben ve yüz binlerce Toyota kullanıcısı, Hız sabitleyici (cruise control) gibi önemli ve Toyota markasının tüm sınıf araçlarda olması gereken

bir özellikten Resmen mahrum edilmiştir.(bu sadece örnek bir tek özelliktir.)

Teknolojinin hızla ilerlediği, hızla basitleştiği ve hızla ucuzladığı bir çağdayız.

Her şey artık daha kolay ve sorunsuz tasarlanıp gerçekleşirken, maliyetsiz ve çok gerekli özellikler neden Toyota markalı araçlara

eklenmiyor.

Mühendislik çalışması istemeyen böyle basit ve kullanışlı özellikler, diğer marka araçlarda mevcut.

Bu şekilde bir mahrumiyeti, ben ve yüz binlerce kullanıcının hak etmediğimizi düşünmekteyim.

En full Donanımın bir alt sınıfındaki araçta çelik jant olmamasını bir türlü kabullenemiyorum !

dediğim gibi bunlar çok basit örnekler,Kesinlikle maliyet gerekirmeyen fakat müşteri memnuniyetini arttıracak özelliklerdir.

Siz değerli Toyota yetkililerinden,
Öncelikle Müşterilerinizin memnuniyetini, Markanızın kazanılmış ve seviyeli itibarını korumak adına Bizleri bu mahrumiyetten kurtarmanızı Önemle Rica ediyoruz.

Best Regards/Saygılarımla
Mr.Aylin YILMAZ

Quality Managament Department
Tel ; +90 535 261 49 70
+90 545 229 72 85
E-mail ;aylinpozx@yahoo.com / yilmaz.ayl@hotmail.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Ben umudumu kestim. Utamnadan bir de "değerli görüşleriniz yeni model araçlarda kullanılacak" demezler mi, uyuz oluyorum.
Sırf bu tarz yaklaşımlardan toyota'dan soğudum.
Hem düşünemeyim özelliği kazandırmamışsın araca, hem de sonradan çaba göstermiyorsun.
Sonraki arabam kesinlikle toyota olmayacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
yeni focuslara karsı corolla ne yapacak bilmem.115 ps 290 torkmu öyle birşey.55 binlira full olanında gündüz led farından tutunda akıllı park etme hız sabitleyici falan artık basit kalıyor ve daha fazlasıı focusta mevcut..
Corolla donanım olarak birşey sunmuyor rakiplerine göre ..
Bu fiyatlarla corolla elegantmı deseler ben 10 defa düşünürüm.Jetta  1,6 tdi comfortline donanımı da 56 bin civarı corollanın tek fazlası comfortlineden geri görüş kamerası  bşka hiçbirşeyi yok..
Focus güzel olmuş gerçekten ancak fordun hiçbir zaman iç tasarımı hoşuma gitmemiştir.Yeni focusta da  iç tasarım bana hitp etmiyor karma karışık.Göstergeler birbirine girmiş.plastik kalitesi bir öncekindne iyi ancak çok ses yapar gbime geliyor hep eklentili tek parça değil.
Corolla sağlam diye tutuluyor ancak focus ve jetta ciddi rakipleri.focusun 1,6 tdci duratorg 115 ps 290 tork koltugunuza yapıstırıyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
yeni focuslara karsı corolla ne yapacak bilmem.115 ps 290 torkmu öyle birşey.55 binlira full olanında gündüz led farından tutunda akıllı park etme hız sabitleyici falan artık basit kalıyor ve daha fazlasıı focusta mevcut..
Corolla donanım olarak birşey sunmuyor rakiplerine göre ..
Bu fiyatlarla corolla elegantmı deseler ben 10 defa düşünürüm.Jetta  1,6 tdi comfortline donanımı da 56 bin civarı corollanın tek fazlası comfortlineden geri görüş kamerası  bşka hiçbirşeyi yok..
Focus güzel olmuş gerçekten ancak fordun hiçbir zaman iç tasarımı hoşuma gitmemiştir.Yeni focusta da  iç tasarım bana hitp etmiyor karma karışık.Göstergeler birbirine girmiş.plastik kalitesi bir öncekindne iyi ancak çok ses yapar gbime geliyor hep eklentili tek parça değil.
Corolla sağlam diye tutuluyor ancak focus ve jetta ciddi rakipleri.focusun 1,6 tdci duratorg 115 ps 290 tork koltugunuza yapıstırıyor.
İtiraf edeyim ki bende yeni Focusu çok beğendim.
Bir arkadaşım çok kapsamlı bir sürüş testi yapmış. Ses izolasyonunu inanılmaz başarılı şekilde yapmışlar. Çok kısa sürede yüksek süratlara çıkıyor araç.
İş tasarım, özellik, tasarruf için motor start/stop vs....çok iyi.
Piyasanın yönünü değiştirecek kesinlikle bu araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Arkadaşlar geçen hafta Focusu test ettim;

Ses izalasyonu çok iyi derecede.
115 HP 1,6 motor olması gerçekten çok iyi,
Çekişi kuvvetli ve konforu eski kasaya göre çok çok iyi.
araçla 100 km hızla keskin viraja girdim banamısın demedi,ne savurlma var ne kayma nede arka kendini attı.. şaştım kaldım.
şuanki aklım olsa ford alırdım %70.

Ayrıca Fordun bana Titanium +X paket için verdiği fiyat 52.000 -53,000 lira; aracın özellikleri ;

*Gündüz ledler.
*xenon farlar
*Otomatik park sistemi
*Start Stop( müthiş bir olay)
*çelik jant
*far sensörü
*yağmur sensörü
*oto kararan dikiz aynası
 vs..

saydıklarım toyotadan vazgeçip Ford almak için yeterde artar bile...
toyotadaki mantık şu - dizel alacaksan,özelliklerden mahrum kalmayı kabul edeceksin diyor müşterilerine.
ford da dizel ama donanımlardan kısmamış.neden ford yapıyorda toyota yapmıyor anlamadım gitti ?

neyse birdahaki sefere araç alırken sabredeceğim gerekirse ama en fulunu ve en makulünü araştırıpta alacağım.
olan oldu öleni gömerler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Gelen Cevap;

Sayın Aylin YILMAZ

Öncelikle Toyota tercihiniz ve göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir.

Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz.

Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Toyota Müşteri İlişkileri

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
 :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:

''Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir. '' bakarmısınız kelimeye ,ben birşey talep etmeden senin araçlarını satacağım oh ne güzel >:( >:( >:( >:( .Distribütör firma olarak en azından bu müşteri şikayetlerini iletemezmisiniz ,yok onuda yapamazlar herhalde o da yasak . :lol: :lol:Toyota yanlış satış stratejisi yapıyo türkiyeye karşı ;koç un doğan şahin gibi araçlarına uyguladığı satış stratejisinden vazgeçmeli artık.yoksa işi yaş.saygılar 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba bugün camımda ki çatlağı onarmak için İzmitteki Alper otoya gittim. Muhabbet esnasında dizele cruise control takılmadığını söyledim. Kendisi dizel corollaya taktığını ve elindeki cruise control ünitesini gösterdi. Fakat direksiyonun alt tarafında ünitenin takılma yerinin olması gerektiğini söyledi. Numarası arabada kaldı. Arayıp görüşebilirsiniz.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Alper Otomotiv

Yeni Gölcük Yolu Üzeri Vezirçiftliği Mevkii Kerkük Sok.
41100 - KULLAR / İZMİT / KOCAELİ
Gsm: - Anlık Mesajlaşma:
Tel: (262) 3352272- Fax:3352272

İnternetten buldum işinize yarar inş.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Toyota, Türkiye pazarına iyi girecekti ama hacı sabancı'yı öldürdüler ve şuanki durumuna gelmesi sağlandı. Olası şüphelileri varın siz düşünün.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Toyota, Türkiye pazarına iyi girecekti ama hacı sabancı'yı öldürdüler ve şuanki durumuna gelmesi sağlandı. Olası şüphelileri varın siz düşünün.

Olası şüpheliler 1 numara ile de örtüşüyor gibi sanki :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
sanki :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.