0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın levet karagöz bende sizin gibi biliyordum cc lambası olmadığınadair göstergede ama gecen şans eseri göstergede en sol ve alt kısımda cc lambasının ablemini gördüm güneş ışıgı vurdugunda yani kısaca benim aracım 2011 comfort extra 1.4 D-4D ve lamba demeyim ama ablemini gördüm cc işaretinin..
ohoo benim göstergede ne ararsan var vsc trc asd pbs gibi alfabeden ortaya karma her şekil mevcut
Benim aracın da göstergesinde var fakat bir işlevi yok
Bu arada direksiyonu söküp soketlere baktım. Bir tane 4 pinli boş soket var. Bir yerde modül olduğunu öğrendim. Msj atıp arajın özelliklerini yazdım (ama manuel yazmayı unutmuşum) uyar mı diye sordum.Cevap geldi: YesCevap yazdım: Howbir daha ses çıkmadı.
Attığım maile dönülen cevap;Herkese standart yolluyorlar herhalde...Sayın Serkan ŞAYLI, Öncelikle Toyota tercihiniz ve göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz. Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir. Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz. Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır.Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, Toyota Müşteri İlişkileri
Banada bundan 2ay önce aynı mail gelmişti!!! Gerçekten çok kızmaya başlıyorum artık! Yeni kasa avensisim var hız sabitleyicinin ileride opsiyon olarak takılabileceğini düşünerek aldım ben bu aracı. Hem şimdiki modellerde çıkarırıp 1.6 elegantların değerini düşüyorlar. Ya baştan adam gibi standırdığını koyun yada yenilik yapmadan bırakın ilk alanların elinde patlatmayın aracı! Bu nasıl bir mantık anlamadım gitti. Şimdi bide anahtarsız çalıştırma koymuşlar. Ben istemiyorum anahtarsız falan hız sabitleyici olsun yeter!!!
Özer bey biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.Kime mesaj attınız da yanıt aldınız?
Toyota araçlara CC sistemi satan bir firmaya yazmıştım.Halen cevap gelmedi. Ama sitelerinde tüm araçlara uygulandığını yazıyorlar. Ama sanırım otomatikler için.Bugün servisteki tanıdığıma da sordum. Halen bir gelişme yokmuş. ŞİMDİLİK uygulanamıyor diyor.
Bayram hocam geçenlerde arkadaşın 5.20i si ile istanbula gittim. Araç 1996 model, o arabada dahi vardı. Herifler 2011 model aurise koymuyorlar ama 15 sene önce bmw arabasına koymuş bu şeyi. Ben ne deyim bunlara...