Gönderen Konu: D4D'ye Hız sabitleyici (cruise control) için toplu mail/fax atalım. TEKLİF  (Okunma sayısı 107375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi

Sayın levet karagöz bende sizin gibi biliyordum cc lambası olmadığınadair göstergede ama gecen şans eseri göstergede en sol ve alt kısımda cc lambasının ablemini gördüm güneş ışıgı vurdugunda yani kısaca benim aracım 2011 comfort extra 1.4 D-4D ve lamba demeyim ama ablemini gördüm cc işaretinin..
Merak edenler güçlü bi fener ile (yanlız akşam değil güneş ışığında) göstergeye tutarsa görebilir tüm olanları.
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
ohoo benim göstergede ne ararsan var vsc trc asd pbs gibi  alfabeden ortaya karma her şekil mevcut  :islik: :islik: :islik: :islik:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
ohoo benim göstergede ne ararsan var vsc trc asd pbs gibi  alfabeden ortaya karma her şekil mevcut  :islik: :islik: :islik: :islik:

vvt-i farkı :P :P :P :P :P :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Benim aracın göstergesinde malesef göremedim CC simgesi.
Unutmuş değilim hala bu konuyu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Benim aracın da göstergesinde var fakat bir işlevi yok :(
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Acaba 1.33'de var mı cc işareti bende merak ettim memlekete gidince bi bakacam... Bu arada bende de VSC var ama icraatı yok :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Benim aracın da göstergesinde var fakat bir işlevi yok :(
Servise gittiğinizde sorunuz, baskı yapmış olalım sürekli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
Göstergelerde yazı değil işareti var.
Ayrıca göstergeler genel için üretildiğinden o özellik olsun olmasın işareti vardır.
Benim göstergede 200KM/h de var ama...

Bu arada direksiyonu söküp soketlere baktım. Bir tane 4 pinli boş soket var.
Bir yerde modül olduğunu öğrendim. Msj atıp arajın özelliklerini yazdım (ama manuel yazmayı unutmuşum) uyar mı diye sordum.
Cevap geldi: Yes
Cevap yazdım: How
bir daha ses çıkmadı.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
Attığım maile dönülen cevap;

Herkese standart yolluyorlar herhalde...

Sayın Serkan ŞAYLI,

Öncelikle Toyota tercihiniz ve göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir.

Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz.

Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

Toyota Müşteri İlişkileri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Bu arada direksiyonu söküp soketlere baktım. Bir tane 4 pinli boş soket var.
Bir yerde modül olduğunu öğrendim. Msj atıp arajın özelliklerini yazdım (ama manuel yazmayı unutmuşum) uyar mı diye sordum.
Cevap geldi: Yes
Cevap yazdım: How
bir daha ses çıkmadı.
Özer bey biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.
Kime mesaj attınız da yanıt aldınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Attığım maile dönülen cevap;

Herkese standart yolluyorlar herhalde...

Sayın Serkan ŞAYLI,

Öncelikle Toyota tercihiniz ve göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir.

Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz.

Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır.

Saygılarımızla,

Banada bundan 2ay önce aynı mail gelmişti!!!

Gerçekten çok kızmaya başlıyorum artık! Yeni kasa avensisim var hız sabitleyicinin ileride opsiyon olarak takılabileceğini düşünerek aldım ben bu aracı. Hem şimdiki modellerde çıkarırıp 1.6 elegantların değerini düşüyorlar. Ya baştan adam gibi standırdığını koyun yada yenilik yapmadan bırakın ilk alanların elinde patlatmayın aracı! Bu nasıl bir mantık anlamadım gitti. Şimdi bide anahtarsız çalıştırma koymuşlar. Ben istemiyorum anahtarsız falan hız sabitleyici olsun yeter!!!
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
Banada bundan 2ay önce aynı mail gelmişti!!!

Gerçekten çok kızmaya başlıyorum artık! Yeni kasa avensisim var hız sabitleyicinin ileride opsiyon olarak takılabileceğini düşünerek aldım ben bu aracı. Hem şimdiki modellerde çıkarırıp 1.6 elegantların değerini düşüyorlar. Ya baştan adam gibi standırdığını koyun yada yenilik yapmadan bırakın ilk alanların elinde patlatmayın aracı! Bu nasıl bir mantık anlamadım gitti. Şimdi bide anahtarsız çalıştırma koymuşlar. Ben istemiyorum anahtarsız falan hız sabitleyici olsun yeter!!!

Bayram hocam geçenlerde arkadaşın 5.20i si ile istanbula gittim. Araç 1996 model, o arabada dahi vardı. Herifler 2011 model aurise koymuyorlar ama 15 sene önce bmw arabasına koymuş bu şeyi. Ben ne deyim bunlara...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
Özer bey biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz.
Kime mesaj attınız da yanıt aldınız?

Toyota araçlara CC sistemi satan bir firmaya yazmıştım.
Halen cevap gelmedi. Ama sitelerinde tüm araçlara uygulandığını yazıyorlar. Ama sanırım otomatikler için.

Bugün servisteki tanıdığıma da sordum. Halen bir gelişme yokmuş. ŞİMDİLİK uygulanamıyor diyor.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Halen cevap gelmedi. Ama sitelerinde tüm araçlara uygulandığını yazıyorlar. Ama sanırım otomatikler için.

Bugün servisteki tanıdığıma da sordum. Halen bir gelişme yokmuş. ŞİMDİLİK uygulanamıyor diyor.
gerçekten çok canım sıkılmaya başladı corollacılar aurisçiler avensisçiler lütfen ama lütfen bizi takip edin artık bitsin bu işkencede takılsın artık hız sabitleyici!!!!
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Özer bey, bu firmayı ve irtibat bilgilerini bizimle paylaşabilirmisiniz. Biz de yazalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Bayram hocam geçenlerde arkadaşın 5.20i si ile istanbula gittim. Araç 1996 model, o arabada dahi vardı. Herifler 2011 model aurise koymuyorlar ama 15 sene önce bmw arabasına koymuş bu şeyi. Ben ne deyim bunlara...

ne derseniz deyin bunlara kaç kere mail atıldı ,anlamıyorlar  mallesef(japonca yazmak lazım birde:))toyotanın ,koç şirketi (doğan-şahin)mantığıyla satış takdiği sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 VVT-I Corolla Elegant
  • Kan Grubu: AB+
ben sizin hazırlamış oldugunuz metni kopyalayıp attım sonunda şu cevabı aldım:

Sayın Eren KARABULUT,

Saygılarımızla,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla d4d mmt elegant
  • Kan Grubu: ---
beni de ekleyin bende varım
venza

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Öncelikle herkese merhaba bende 9 ocakta 2009 corolla d4d aldım ve yeni üye oldum sizi destekliyorum ve bana düşenide yapmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Arkadaşlar, geçen hafta cuma günü Toyota müşteri hizmetlerinden arandım.

Bayii ve marka memnuniyet anketi yapacağız dediler, Ben de çok sevindim ve anketi yaptık.
Sonunda eklemek istedim ve 10 dakika süreyle Toyotanın eksiklerini, özellikle hız sabitleyicisi konusundaki ayıbını aktardım. Dikkate alacaklarını, ilgili yerlere ileteceklerini aktardılar bana. Hiç umutlu değilim ama, bakalım ne edecekler.