0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğuz toyotanın bahanesi o toyota oldu bitti içi boş araçları yüksek fiyatlara satar.hız sabitleyiciyi takmamasının sebebini ben anlamıyorum sebebide motor kaldırmıyor olamaz.en azından bu en sonki makyajla birlikte cc yide kullanıcılarına sunması lazımdı.
basalım toyotayı baba her türlü taktırırız... bu arada araç alımını durdurdum 2 ay sonra bende sizden olacam mahmut babayı kandırdım kurban bayramından sonra 2008 dizel corolla alıyor bende dizelci olacam çok mutluyum araç daha 16.000 de
hayırlısı olsun.
Dear Levent Karagoz,As the previous representative has stated, we will not be able to assist you in contacting Toyota of Japan.We apologize as we will not reply to any further emails regarding this subject.Sincerely, Greg ShonoToyota Customer Experience Customer By Email (Levent Karagoz-Hotmail) 10/04/2010 11:41 PM
Dear Sir's, Please send this information to the central office of Toyota. (Toyota Research and Development Centre) In Turkey Toyota thousands of D4D's users, looking for answer to the following question: "Why D4D Toyota cars (Corolla, the Auris, Yaris), cruise control are not implemented. Why Can not you make it? A reputable brand like Toyota, why a simple and cheap feature like this is not implement in new vehicles and after sales. Please evaluate our demand for the implementation ofthis feature. Thank you in advance for your attention. Sincerely: Levent Karagöz
levent bey bende 2008 d4d mmt kullanıyorum uzun yolda hız sabitleyici olmaması çok can sıkıcı listeye benide ekleyin lütfenBİLGİHAN KÖSALİ
levent abi sen neden maili amerikaya attınki onu anlıyamadım ben birde adamlar biz sizin için japonyayla irtibata geçemeyiz dememişlermi ? neden sende bu maili amerikaya atıp japonyaya iletirmisiniz dedin ? adamlar TR ye karışmazki, sen bunu direk japonyaya yollasana abcim ya .
bu adresten üye olarak maili gönderebilirsin abi : http://toyota.custhelp.com/app/utils/login_form/redirect/ask_intercept/session/L3RpbWUvMTI4NjM1MzYwOC9zaWQvLUg4UFBOYms=http://www2.toyota.co.jp/en/about_toyota/overview/index.html
arkadaşlar şimdilik dizele mümkün değil ama size toyotanın tr adresinden versonun özelliklerini printscreen ledim ben bu araca talibim ve Toyota yı seviyorum.....herkese kolay gelsin.....
Sayın Müşteri ilişkileri yetkilisi, 01-10-2010 tarihinde, "Dizel araçlarda Hız sabitleyicisi" konusunda tarafıma yazılan cevap ile, dizel araçlardaki ECU'lar için, Hız sabitleyici fonksiyonuna uygun bir yazılım bulunmadığı bilgisi verilmiştir. Yaşadığımız yuzyılda, artık her şey elektronik ve yazılım ile çok hızlı ve kolayca çözülürken, nasıl oluyor da Toyota gibi dünya markası olan bir firma, "UYGUN YAZILIM YOK" gerekçesi arkasına sığınabiliyor.Mekaniksel ve uygulanması daha zor olacak engel yoksa, uygun yazılımı hazırlamak neden mümkün olmuyor. Toyota Pazarlama ve Satış AŞ, Türkiye'de satmış olduğu araçlar ile ilgili gelen şikayet ve memnuniyetsizlikleri üretici firmaya iletiyor mu? Toyota Pazarlama ve Satış AŞ firmasının, üretici ile her hangi bir bağı yoksa, en azından müşteri memnuniyeti adına, üretici firmaya geliştime ve ekstra özellikler hakkında yaptırımı olması gerektiğinin kanaatindeyim. Bir çok Toyota D4D araç kullanıcı da aynı fikirde olduğuna eminim. Konu olan bu özelliğin, Toyota D4D araçlarda kazandırılması (uygulanabilmesi) ve müşterilerinizi gerçekten memnun etmek adına, Lütfen Çok Rica ediyorum üretici firma ile irtibata geçerek gerekli işlemleri yaparmısınız. Hız sabitleyicisi özelliğinin araçlarında uygulatmak için sabırsızlıkla bekleyen Toyota kullanıcılarını Lütfen Mutlu ediniz. Saygılarımla : Levent Karagöz