Gönderen Konu: D4D'ye Hız sabitleyici (cruise control) için toplu mail/fax atalım. TEKLİF  (Okunma sayısı 107350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
oğuz toyotanın bahanesi o toyota oldu bitti içi boş araçları yüksek fiyatlara satar.
hız sabitleyiciyi takmamasının sebebini ben anlamıyorum sebebide motor kaldırmıyor olamaz.
en azından bu en sonki makyajla birlikte cc yide kullanıcılarına sunması lazımdı.

basalım toyotayı baba her türlü taktırırız... :) bu arada araç alımını durdurdum 2 ay sonra bende sizden olacam mahmut babayı kandırdım kurban bayramından sonra 2008 dizel corolla alıyor bende dizelci olacam çok mutluyum araç daha 16.000 de :D
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
basalım toyotayı baba her türlü taktırırız... :) bu arada araç alımını durdurdum 2 ay sonra bende sizden olacam mahmut babayı kandırdım kurban bayramından sonra 2008 dizel corolla alıyor bende dizelci olacam çok mutluyum araç daha 16.000 de :D
hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ben gerekli maili attım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Bir Toyota mâzisine soğuk su içmiş bulunmaktayız.
Toyota USA'ya attığım mailden anladığımı kadarıyla, bize hiç bir şekilde yardımcı olamayacaklarmış !
Geçmiş olsun, bu özellikten bu araba ile yararlanamayacağız.
Sonraki aracımızda kısmetse, o da sanıyorum Toyota olmayacak.
Tüm mail atanlardan destek için teşekkür ederim.

Cevap
Alıntı
Dear Levent Karagoz,
As the previous representative has stated, we will not be able to assist you in contacting Toyota of Japan.
We apologize as we will not reply to any further emails regarding this subject.
Sincerely,
Greg Shono
Toyota Customer Experience
 Customer By Email (Levent Karagoz-Hotmail) 10/04/2010 11:41 PM

Benim yazı.
Alıntı
Dear Sir's,
Please send this information to the central office of Toyota.
(Toyota Research and Development Centre)
In Turkey Toyota thousands of D4D's users, looking for answer to the following question:
"Why D4D Toyota cars (Corolla, the Auris, Yaris), cruise control are not implemented. Why Can not you make it?
A reputable brand like Toyota, why a simple and cheap feature like this is not implement in new vehicles and after sales.
Please evaluate our demand for the implementation of
this feature.
Thank you in advance for your attention.
Sincerely:
Levent Karagöz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
levent abi sen neden maili amerikaya attınki onu anlıyamadım ben   :wacko: birde adamlar biz sizin için japonyayla irtibata geçemeyiz dememişlermi ?   neden sende bu maili amerikaya atıp japonyaya iletirmisiniz dedin ? adamlar TR ye karışmazki, sen bunu direk japonyaya yollasana abcim ya .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BİL
  • Araç: Corolla Cross
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 300
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
levent bey bende 2008 d4d mmt kullanıyorum uzun yolda hız sabitleyici olmaması çok can sıkıcı listeye benide ekleyin lütfen
BİLGİHAN KÖSALİ
2006 d4d mmt corolla
2014 d4d mmt advance
2022 C-HR 1,8 HYBRİD FLAME
2023 corolla CROSS 1,8 FLAME XPACK HYBRİD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
levent bey bende 2008 d4d mmt kullanıyorum uzun yolda hız sabitleyici olmaması çok can sıkıcı listeye benide ekleyin lütfen
BİLGİHAN KÖSALİ

son mesajları okuyun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
levent abi sen neden maili amerikaya attınki onu anlıyamadım ben   :wacko: birde adamlar biz sizin için japonyayla irtibata geçemeyiz dememişlermi ?   neden sende bu maili amerikaya atıp japonyaya iletirmisiniz dedin ? adamlar TR ye karışmazki, sen bunu direk japonyaya yollasana abcim ya .
Usta mail vardı da mı biz atmadık. :/
Japonya mailini bulamadım malesef, ben de nereye bulduysam salladım işte. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Levent bey isterseniz toyota türkiyeye bir mail daha atalım;toyotanın sonraki üst modele takma huyundan vazgeçmesi , bu gibi pazarlama stratejisini değiştirmesi gerekliliğini ve bundan sonraki tercihlerimizin toyota olmayacağını,  küçük ayrıntıların müşteri kaçıracağını hatırlatmak gerektiğini düşünüyorum herkes buna benzer mail atarsa daha iyi olur.Bir fikir... !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
bu adresten üye olarak maili gönderebilirsin abi : http://toyota.custhelp.com/app/utils/login_form/redirect/ask_intercept/session/L3RpbWUvMTI4NjM1MzYwOC9zaWQvLUg4UFBOYms=

http://www2.toyota.co.jp/en/about_toyota/overview/index.html

Mesut ilk verdiğin link zaten USA Customer Help adresi,
diğer linkte de malesef mail ve ya yazılı şikayet iletme bilgileri yok.
Toyota Japonya, yerli satıcılara yönlendiriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
arkadaşlar şimdilik dizele mümkün değil ama size toyotanın tr adresinden versonun özelliklerini printscreen ledim ben bu araca talibim ve Toyota yı seviyorum.....

herkese kolay gelsin.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
arkadaşlar şimdilik dizele mümkün değil ama size toyotanın tr adresinden versonun özelliklerini printscreen ledim ben bu araca talibim ve Toyota yı seviyorum.....
herkese kolay gelsin.....
Hayırlı olsun şimdiden...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yeni AURİS 1.6 VVT-i Comfort Extra Otomatik Vites özellikleri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
cruze control bulunan Toyota lar

COROLLA

1.6 Dual VVT-i 4 İleri Otomatik Vites 

1.6 Dual VVT-i 6 İleri Vites 

AVENSİS

Elegant Extra

Premium (yani hepsi)

VERSO yu yukarıda belirtmiştim....

CAMRY tek seçenek Business Class ve mevcut..

RAV4 iki seçenek var ve 2 sindede mevcut...

LAND CRUZER V8 de tek seçenek ve mevcut....

LAND CRUZER PRADO

3.0 D-4D Dizel +1 mevcut.....

4.0 V6 Benzinli mevcut....

Anlaşılan malum cevabı veren usta Toyota dan bihaber...nihayetinde işte size ccli bir dizel Toyota.... :)

HİLUX un 4x4 Elegant seçeneğinde mevcut...

ve son modelimiz

PRİUS un ise

Elegant

Premium seçeneklerinin her ikisinde de mevcut arkadaşlar.............bildiğim kadariyle Prius hybrit bir araç ki onda bile mevcut... :)

cc bulunmayan Toyota lar

Yaris
Urban Cruiser
Hiace

sadece üç modelde mevcut değil ama eminimki gelişmeler bu modellere de cc yi monte ettirecekkk

sanırım toyota ile mail konusu Toyota tarafından yanlış anlaşıldı ve doğru cevabı da verdiler.....

onların anlayışına göre biz bu özelliği ücretsiz olarak şu an elimizde olan araçlara montesini istiyoruz ki bu bence de mümkün değil.......

sonuç itibariyle

Toyota...çıkarım senle her yola......Toyota.......

Saygı ve sevgilerimle .....

OKD..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ya bende hız sabitleyici var daha bi kere hızı sabitlemedim. kafama göre gidiyom 80-70-90 bazen 55 oluyo, kafam ne eserse basıyom :) bence esas mail bombardımanını ESP için yapalım. Yani arabada her türlü kıl yün düşünülmüş ama ESP yok böyle saçmalık olmaz.Toyotayla her yola çıkmak isterim ama karlı, kaygan zeminlerde istemem açıkçası.
Will you live forever Ephialtes!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sayın mesut yiğit. Bahseddiğiniz ESP d-4d comfort extra da ve elegant modelinde Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control) diye var zaten..
2011 Corolla D-4D Comfort Extra Gümüş Gri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Arkadaşlar, pes etmeyelim diyorum !!
Aşağıdaki (alıntılı) yazıyı 07-10-2010 tarihinde Müşteri ilişkilerinden gelen 3.cevaba yanıt olarak göndermiştim ve hala tarafıma yanıt yazmadılar. Aramızda pes etmek istemeyenler ve konuyu "yara" haline getirmek isteyen varsa, Lütfen Toyota müşteri ilişkilerinden gelen mailin üstüne kısa yanıtlar yazsınlar.

Yani ; Mesela benzer kelimeler içerebilir, konu için kilit kelimeler.
"Yaşadığımız yuzyılda, artık her şey elektronik ve yazılım ile çok hızlı ve kolayca çözülürken, nasıl oluyor da Toyota gibi dünya markası olan bir firma, "UYGUN YAZILIM YOK" gerekçesi arkasına sığınabiliyor.
Mekaniksel ve uygulanması daha zor olacak engel yoksa, uygun yazılımı hazırlamak neden mümkün olmuyor."

Alıntı
Sayın Müşteri ilişkileri yetkilisi,

01-10-2010 tarihinde, "Dizel araçlarda Hız sabitleyicisi" konusunda tarafıma yazılan cevap ile, dizel araçlardaki ECU'lar için, Hız sabitleyici fonksiyonuna uygun bir yazılım bulunmadığı bilgisi verilmiştir. Yaşadığımız yuzyılda, artık her şey elektronik ve yazılım ile çok hızlı ve kolayca çözülürken, nasıl oluyor da Toyota gibi dünya markası olan bir firma, "UYGUN YAZILIM YOK" gerekçesi arkasına sığınabiliyor.
Mekaniksel ve uygulanması daha zor olacak engel yoksa, uygun yazılımı hazırlamak neden mümkün olmuyor.

Toyota Pazarlama ve Satış AŞ, Türkiye'de satmış olduğu araçlar ile ilgili gelen şikayet ve memnuniyetsizlikleri üretici firmaya iletiyor mu? Toyota Pazarlama ve Satış AŞ firmasının, üretici ile her hangi bir bağı yoksa, en azından müşteri memnuniyeti adına, üretici firmaya geliştime ve ekstra özellikler hakkında yaptırımı olması gerektiğinin kanaatindeyim. Bir çok Toyota D4D araç kullanıcı da aynı fikirde olduğuna eminim.

Konu olan bu özelliğin, Toyota D4D araçlarda kazandırılması (uygulanabilmesi) ve müşterilerinizi gerçekten memnun etmek adına, Lütfen Çok Rica ediyorum üretici firma ile irtibata geçerek gerekli işlemleri yaparmısınız.

Hız sabitleyicisi özelliğinin araçlarında uygulatmak için sabırsızlıkla bekleyen Toyota kullanıcılarını
Lütfen Mutlu ediniz.

Saygılarımla : Levent Karagöz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Levent abi sonuna kadar desteğe hazırım bu emailide hepimiz birden topluca mı göndereceğiz yoksa istediğim bir zaman mı.

Bu arada bu cc nin d-4d lere takılabilmesi için azimle çalıştığın için sana helalinden bir  :alkis: