Gönderen Konu: D4D'ye Hız sabitleyici (cruise control) için toplu mail/fax atalım. TEKLİF  (Okunma sayısı 107345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
aslında modelide eklesek iyi olur ben sadece sporty terra yaris olarak yazmışım :( ama bitane daha yolliyim zarar gelmez

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
bende iletiyi gönderdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
eweeeeet mutlu bir sabah oldu ben ve 5 arkadaşım gönderdik şimdilik daha arıyorum bi kaç kişi daha
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
1 arkadaşıma daha gönderttim olay tamamdır
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
işlem tamam...bende gönderdim ;)
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
cevap geldi :D

Öncelikle Toyota tercihiniz ve e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Tabi ki araçlar üzerine bazı ilave donanımlar teknik olarak monte edilebilmektedir. Ancak bu donanımlar için uygun parçalar ve bağlantı yerleri ve diğer alt yapılar hazırlandığı takdirde ilgili değişiklikler yapılabilecektir. Bu araç için de teknik olarak bu sistemin takılacağı tabiki söylenebilecektir fakat ilgili sisteme geçilebilmesi için araç üzerinde komple direksiyon kolonu, ara mafsallar, hidrolik direksiyon elektrik devresi ve tesisatı, sensörler algılayıcılar, vs. parçaların değişmesi ve ilave parçaların takılması gerekecektir. Bütün bu parçaların da özellikle fabrikasyon şartlarda hazırlanmasında ve montaj yapılmasında fayda olacağını düşünmekteyiz. Bu parçaların araç motor kompartmanında ve diğer yerlere olan bağlantısı için yerlerin hazırlanması özellikle zorluk oluşturmaktadır. Yetkili Satıcılarımızda yapılan servis işlemleri var olan sistemler üzerinde yapılmaktadır. Özellikle bu tür güvenlik ve güvenli sürüş  ile ilgili konularda montajların fabrikasyon olarak araç üzerine uygulanmış olmasını önermekteyiz. Çünkü sistemi sadece yerleştirmek değildir önemli olan. Bu sistemin verimli bir şekilde çalışması ve testlerinin yapılması gerekmektedir. Bu tür çalışmalarda mühendislik bilgilerinin kullanılması ve hesaplamaların yapılması gerekmektedir. Ayrıca maliyet olarakta bu tür sistemlerin sonradan takılmasında araç üzerindeki mevcut donanımlı halinden çok daha yüksek olduğu tarafımızca da bilinmektedir.

Sonuç olarak, özellikle bu tür sistemlerin haricen (sonradan) takılmasını tavsiye etmemekteyiz.

Açıklamalarımızın yeterli olacağını ümid eder, esenlikler dileriz.
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi

Tabi ki araçlar üzerine bazı ilave donanımlar teknik olarak monte edilebilmektedir. Ancak bu donanımlar için uygun parçalar ve bağlantı yerleri ve diğer alt yapılar hazırlandığı takdirde ilgili değişiklikler yapılabilecektir. Bu araç için de teknik olarak bu sistemin takılacağı tabiki söylenebilecektir fakat ilgili sisteme geçilebilmesi için araç üzerinde komple direksiyon kolonu, ara mafsallar, hidrolik direksiyon elektrik devresi ve tesisatı, sensörler algılayıcılar, vs. parçaların değişmesi ve ilave parçaların takılması gerekecektir. Bütün bu parçaların da özellikle fabrikasyon şartlarda hazırlanmasında ve montaj yapılmasında fayda olacağını düşünmekteyiz. Bu parçaların araç motor kompartmanında ve diğer yerlere olan bağlantısı için yerlerin hazırlanması özellikle zorluk oluşturmaktadır. Yetkili Satıcılarımızda yapılan servis işlemleri var olan sistemler üzerinde yapılmaktadır. Özellikle bu tür güvenlik ve güvenli sürüş  ile ilgili konularda montajların fabrikasyon olarak araç üzerine uygulanmış olmasını önermekteyiz. Çünkü sistemi sadece yerleştirmek değildir önemli olan. Bu sistemin verimli bir şekilde çalışması ve testlerinin yapılması gerekmektedir. Bu tür çalışmalarda mühendislik bilgilerinin kullanılması ve hesaplamaların yapılması gerekmektedir. Ayrıca maliyet olarakta bu tür sistemlerin sonradan takılmasında araç üzerindeki mevcut donanımlı halinden çok daha yüksek olduğu tarafımızca da bilinmektedir.

Sonuç olarak, özellikle bu tür sistemlerin haricen (sonradan) takılmasını tavsiye etmemekteyiz.

Saygılarımızla,

toyota başından kovdu bizi arkadaşlar bence ingilizcesi iyi olan bir arkadaş ingilizceye cevirsin japonyaya mail atarım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
aynı maili herkese atıyorlar :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyotada bizim gibi birleşmiş ortak mail atıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
emre abi vardı ingilizce öğretmeni... o çevirir ama nerelerde acaba?
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Dear Sir or madam,

I write this mail becouse of the Cruise Control instalation of TOYOTA YARIS SPORTY TERRA 2010. In turkey most of my friends and I complain about this problem. In most of the cars it is sdandart in turkey but we couldn't understand why it is so diffucult in TOYOTA. We wait answer for this problem.

Thank for all.

İSMİNİZ

Arkadaşlar böyle bi mail atabilir fakat mail adresi yok giriş yapmak gerek sanırım toyota.com'a

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
ama tabi daha profesyenel bi mail yazabilecek arkadaşlarımız varsa daha iyi ve etkili olur sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
mehmet diye bi arkadaşımız var ona sölerim yazımızı ingilizceye çevirir
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Yukarıdaki standart yanıt geldi bana da.
Ben bu standart cevaba yanıt yazacağım biraz sonra.

Lütfen iyi ingilizce bilen bir arkadaşımız Kısa bir metin hazırlayabilir mi?

Ben Toyota Amerika'ya mail atmıştım 10 gün kadar önce, şikayetim var diye, yanıt geldi, şikayetimi onlara da iletebilirimişim. Uygun metin hazırlanınca, atacağız oraya da olmazsa.

Mail adresi :toyota_cares@toyota.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
ingilizceye çevirme işlemi tamamdır mehmet hocam ç.içi olduğunda muhakkak ilgilenecektir bu iş oldu bilin önemli olan nereye mail atacağımız ve adresi
Taklitlerden sakının

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bende attım ama biraz geciktim arkadaşlar. dersim vardı... saat 10:30 sularıydı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Standart cevabı yedim gözümün üstüne  :)
Corolla D4-D Elegant M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Bende attım ama biraz geciktim arkadaşlar. dersim vardı... saat 10:30 sularıydı.
Olsun önemi yok İsmail kardeş. Kolay gelsin.

Standart cevabı yedim gözümün üstüne  :)
Bence öyle algılamayınız. Başka bir şey yazamadıkları için standart cevap yazmışlar diye düşünelim.

ingilizceye çevirme işlemi tamamdır mehmet hocam ç.içi olduğunda muhakkak ilgilenecektir bu iş oldu bilin önemli olan nereye mail atacağımız ve adresi
Çabaların için sağ ol Sercan.
Diğer forum üyelerine de veririmisin sendeki hazîm'den birazcık. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Evet değişen bir şey yok benzinli versoya bile aynı şeyleri yazmışlar.Toyota  Türkiye merkez iyi çalışıyor. :argh:

Tabi ki araçlar üzerine bazı ilave donanımlar teknik olarak monte edilebilmektedir. Ancak bu donanımlar için uygun parçalar ve bağlantı yerleri ve diğer alt yapılar hazırlandığı takdirde ilgili değişiklikler yapılabilecektir. Bu araç için de teknik olarak bu sistemin takılacağı tabiki söylenebilecektir fakat ilgili sisteme geçilebilmesi için araç üzerinde komple direksiyon kolonu, ara mafsallar, hidrolik direksiyon elektrik devresi ve tesisatı, sensörler algılayıcılar, vs. parçaların değişmesi ve ilave parçaların takılması gerekecektir. Bütün bu parçaların da özellikle fabrikasyon şartlarda hazırlanmasında ve montaj yapılmasında fayda olacağını düşünmekteyiz. Bu parçaların araç motor kompartmanında ve diğer yerlere olan bağlantısı için yerlerin hazırlanması özellikle zorluk oluşturmaktadır. Yetkili Satıcılarımızda yapılan servis işlemleri var olan sistemler üzerinde yapılmaktadır. Özellikle bu tür güvenlik ve güvenli sürüş  ile ilgili konularda montajların fabrikasyon olarak araç üzerine uygulanmış olmasını önermekteyiz. Çünkü sistemi sadece yerleştirmek değildir önemli olan. Bu sistemin verimli bir şekilde çalışması ve testlerinin yapılması gerekmektedir. Bu tür çalışmalarda mühendislik bilgilerinin kullanılması ve hesaplamaların yapılması gerekmektedir. Ayrıca maliyet olarakta bu tür sistemlerin sonradan takılmasında araç üzerindeki mevcut donanımlı halinden çok daha yüksek olduğu tarafımızca da bilinmektedir.

Saygılarımızla,

Toyota Müşteri İlişkileri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
.
Çabaların için sağ ol Sercan.
Diğer forum üyelerine de veririmisin sendeki hazîm'den birazcık. :)

ne demek levent abi bu yola baş koyduysak sonuna kadar gideceğiz herkesten destek bekliyoruz lütfen ben yapaım ederim diyen arkadaşlar icraat gerekli biraz
Taklitlerden sakının