0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladıgım ovalık bolgelerde keyıfkı olur bunu kullanmak ama senın kullanım amacın tıcarı pedallarda nasılsa sıkıstınmı ayagının altında.Keyıflı surusler dılerım ama ruzgarlı havalarda ruzgarıda karsına almamayı tavsıye ederım
Hayırlı olsun Vedat, güle güle kullan. Bir ara test sürüşü yapalım
Ya bende alıcam bi tane okula gitmek için hep arabayla gidiyorum öğrenciyiz sonuçta araba lüx kaçıyor 3 km gidiyorum yolum o kadar ki yeni yol yapılıyor 1 kmye düşecek .. Vedat abi nasıl memnun musun ne kadara almıştın?Acd abi sorma çok var düzcede bunlardan gerçekten çarşı içinde gezerken sıkıntı gözlerim yoruluyor onlara dikkatli şekilde bakmaktan
usta kusura bakmada ehliyet filan istemiyor bende a2 ehliyet var . 1 yıl çalıştım sınavda kaldım bir ton şey oldu ehliyet sınavlarına her gidişimde motorsikletleriyle sınava girenler gördüm. ve ayrıca şunuda belirteyim dışarda 10bin kişi scooter veya motorsiklet kullanıyorsa 1000 kişide belki a2 ehliyet bulursun. herkes arkadaşlarının üzerine motorsikleti yaptırıyor. ama tabiki de eğitim ehliyet kask ve korumalıklar şart ! elektrikli bisikletlerden de bulabilirsin. elektriği bitince pedala devam hayırlı geceler
ben test ettim bile yau o değilde googletagged da niye benim adım soyadım çıkıyo :S
vedat hocam ne yaptın bisikleti bilmem de bence 50 cclik bir benzinli scooter daha iyi olmazmı?
bence sat arabayı, bu krizde boşuna masraf etme, yok kasko, yok trafik sigortası, yok bakımlar....
Vedat bunun aküsü kaç amperdi 20 mi ?
4 adet 12V 5A. aküyü paralel ağlayarak 12V 20A. yapmışlar diye konuşmuştuk vedatla
hayırlı olsun diyelim şimdiden size ozaman...
Vedat Selçuk beyin verdiği bilgiye istinaden benim sana çok daha iyi bir teklifim olucak hem güç hem performans hemde çabuk şarj için ne dersinLipo pil kullanmayı düşündünmü hiç, biz bodel helikopterlerde ve uçaklarda kullanıyoruz normal akülerden çok çok daha güçlü ve çok verimli ama fiyatları biraz pahalımesela bu pilden 4 adet paralel olarak bağlayabilirsin pilin özellikleri şöyle12 Volt , 5Ah sürekli 125 amper akım verebiliyor buda nekadar zorlarsan zorla seni yarı yolda bırakmaz demekadet fiyatıda 38 dolaryalnız bunu şarj etmek için ayrı bir şarj aleti alman lazım oda sana 80 dolara patlarama şarş süresi 2 3 saate düşer
vedat abicim hayırlı olsun bende almayı düşünüyorumda yanlız tek düşündüren yokuşlarda nasıl olduğu
Vedat Selçuk beyin verdiği bilgiye istinaden benim sana çok daha iyi bir teklifim olucak hem güç hem performans hemde çabuk şarj için ne dersin12 Volt , 5Ah sürekli 125 amper akım verebiliyor buda nekadar zorlarsan zorla seni yarı yolda bırakmaz demek
125 A.Bence şahane pedalları sökersin artık.