0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat atarksiyon yapma ya 80km hızla 50 km gidebilen olsa bende alıcam aslında Hergün trenle Gebze kadıköy yapmaktan sıkıldım gebzedende kadıköye kadar tam 46km yol var , senin baktığın 40km hızla 50km gidiyormuş ama çok yavaş yahu o süratte 1 saate ancak işyerinde olurum 60 70 km hızla 50 60 km gidebileni daha yapamadılarmı
tırmanış açısı az değilmi bunun Vedat, sonra hafif bi rampada kalmıyasın yolda o seni taşıyacağına sen onu sırtına alma sonra
max. hız 24 km/h vedat abi... ben seni koşarak geçerim valla haberin olsun
Osman abi 60 a kadar yolu var hızın. Ayarlanabiliyor ama devir arttıkça motorda gidiyor tabi. Genelde 40 ta kullanılıyor. 40 km sokk arasında iyi rakam. Ön tamponu girmek için yeterli
Zaten gideceğim max 5-10 km.oda toplam
tmm abi o zaman benden okey al sen bunu
Güzel bir alet iş yerinde bir arkadaş aldı arkadas 95-100 kg ağırlığında hafif rampalarda çekiyormuş ama dik rampalarda yok. birde her şeyinin yanında söylemedikleri bir şey akükeri 6-8 saat te doluyormuş çok bir süre 50 km de bir 6 saat çok bence.
haftasonu adapazarındaydım.heryerde bu cihazlardan var.her baba çocuklarına almış okula gitsin diye.sanırım ovalık alan olduğu için kullanışlı geliyor onlara ve sorun yaşamıyorlar.vedatım kiloda sorun yok.... araç boşken çıkabiliyorsa rampaları senlede çıkar herhalde