0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yooookonu sordum kullananlara karakter ağırlığı etkilemiyormuş..
Sen bide Düzceyi gör abi....bunlar da dahil 2 tekerlekli araç oranı en fazla olan ilizdir heralde... Trafiğe cıkmaya lanet edersin... Ve hiç biz aman bir 2 tekerlekli sürücüsü haksız olmaz Düzcede...
Abi güzel aletler benim büyükbabam aldı kullandımda onunkinde devir göstergesi yazıyor altında hız değil bunlarında motoru açmak lazım sanırım sona dayadım 55te kaldı ama ben 2 gün sürdüm bide genciz sürekli gaz sonda bazen 20 30 arası ama gitti sona dayayınca batarya ibresinin düştüğünü hemen görebilirsin bide benim bindiğimde kardeşlerim açık unutmuş farı ordadan yedi baya yani güzel alet aman diyim makasa falan girmeye kalkma eskişehirdede çok fazla var zaten eskişehirde en fazla 3 tekerli olucan 4. tekere geçiş yaptığında ölüyorsun
Ercüment markasını hatırlıyormusun
vedatsanırım bu cihazlar yeni ve pek fazla kişi tecrübe etmemiş.al sen bir apachi de tecrübe edip bizi bigilendir
malesef be abi
Aynen Vedat abi aradan aradan geçiyoruz vallahi Ercü ben Eskişehiride biliyorum Düzceyide Hatta dün bi gösterdim millete öldüler gülmekten Selçuk abi sen fotolara bakma o zaman
al abi ya güzel alet. şarjını da akşamdan takarsın sabaha dolar
abi apaçi dansı da yapıcaz mı
Lan ben sana 20:30da evde olacan demedim mi ....
Apachi olanı alırsam yaparız abi .
agaaa mola falan da verdik biz gezdik biraz outletlerde eyvallah agaa
Yyyyokkkk mu tecrübesi olan