0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Referandumda niçin evet diyeceğim...Türkiye'de bir düzen var, darbelerle kurulmuş, halk kime oy verirse versin asla iktidar olamıyor...çünkü darbeciler kanunları böyle ayarlamış, sözde demokrasi diyoruz buna.Devletin içine yuvalanmış şövalyeler ülkemize biçtikleri rol için kimilerini tehditle, kimilerini ise ağızlarına bir parmak bal sürerek kullanıyorlar.Ülkeye hizmet ettiğini zanneden bu zavallılarda ellerindeki imkanlar gitmesin diye herşeyi satabiliyorlar,gün oluyor yazarları öldürüyorlar, bazen bu danıştay hakimi oluyor, bazen mehmetçiklerimizi satıyorlar PKK ile işbirliği yapıp.yeterki bu akp gitsin diye cami bombalamayı, kendi jetimizi düşürmeyi, azınlıkları öldürmeyi, polisi öldürmeyi, kendi mehmetçiğimizi şehit etmeyi vb. hertürlü kansızlığı Allahsızlığı planlıyorlar (neyseki ülkemde şerefli namuslu insanlar var bunları açık ediyor, neyseki azda olsa şerefli namuslu gazeteler türedi bunları yazabiliyorlar)sonra ne mi oluyor...bu kansızları yargılamaya çalışıyor bazı cesur yürekliler, ama yargıdaki çete bu dostlarının yargılanmaması için her türlü dalavereyi deniyor. nafile...çatlasanızda patlasanızda sizin devriniz bitti, vatan için şehit düşen mehmetçiklerin bana emanet ettiği ülkemi satılmışlara bırakmayacağım, bu referandumda evet derseniz ne mi olacakyargı içindeki çete dağıtılacak, hainler, kalleşler, mehmetçiği PKK ya satanlar gerçek hakimler önünde hesap verecek, er yada geçbırakın partileri, gözünüzü açın,Hantepe'de pusuya düşürülen Mehmetçiklerin anneleri artık vatan sağolsun demiyor, protesto ediyorlar, biricik oğullarının ülkede kaos çıksın diye göz göre göre öldürüldüğünü düşünüyorlar,elinize Mehmetçiklerin kanını bulaştırmayın...
vedat bey akp sempatizanısın anladığım kadarıyla tayip beyle samimiyseniz yorumlara göre (evet- hayır) diyenleri ayırıp kömür listesine falan yazın forumdakileri 45 derecede evet kömürü dağıtımı başladı nasılsa 2 dk liste yapın tam olsun
Kendisi gibi düşünmeyen herkesi cahillikle suçlayan, gerçekler ayan beyan beyan ortaya saçılırken hala bildiğimden şaşmam diyen yobazlarda bence gerçekleri görüyor. Ama işlerine gelmiyor, Atatürkçülüğü korumak için ülke kaosa sürüklenirmi, mehmetçik PKK ya satılabilirmi, ne dersiniz vicdan sahipleri
Sizi kendi seviyesizliğinizle başbaşa bırakıyorum Cihangir Bey. Okumanız varsa yazdıklarımı oku. Sempatizan sizin gibi başkalarını yaftalayanlardır.Amacınız tartışmak değil, içinizdeki nefreti birilerine kusarak rahatlamak.Sizi de yukarıdaki satırlara ekliyorum Kemal Bey. Yapıcı değilsiniz, kırıcısınız.
kilitlemek çözüm değil ki....onu kitle bunu kitle...sonra millet foruma girmez zaten...
Ee bahsettiğiniz konu kilitleme hadisesinin 12 eylül anlayışından ne farkı kaldı o zaman.İki ses çıktı indirin hemen.Uyarmak sakinliğe davet etmek diye kavramları çıkaralım hayatımızdan o zaman.
Maddeler üstünden konusalim. Türkiye'ye getirisi götürüsü nedir diye tartisalim.
haklısın o yüzden başlığa takılma dedim... yorum yapanlar hukukçu...