0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin mantığınızla...... millet=TBMM=akp=HSYK oluyor bu durumda vedat bey.... o zaman tek partili iktidarlarda her ne olursa olsun tek ses tek mantık olmuyor mu? bu da bir nevi dikta değil mi?vedat sen akılı çocuksun gel şu mentaliteden vazgeç.... pek çoğumuzun yaptığını düşündüğün hatayı sende yapıyorsun sempati duyduğun tarafın gözüyle bakıyor ve değerlendiriyorsun....(seni çok seviyorum ah şu akp sempatizanlığın olmasa )
Yazılara tek tek cevap vermek yerine önce değişiklik yapılacak olan maddelerin eski hali ile yeni halini doğru bir şekilde okumanızı tavsiye ediyorum..Pakete göre HSYK üyelerini TBMM seçmiyor..TBMM anayasa mahkemesi üyelerini seçecek..HSYK üyelerinden 4 tanesini KÖŞK seçecek..Dediğinişz gibi hangi parti iktidar olursa o seçecek..Yani hangi parti iktidar olursa yargı dahil tüm kurumları etki altına alabilecek..Bizde bunu istemiyoruz zaten..
arkadaşlar sadece anayasa paketi hakkında yorum yapmaya çalışalım lütfen.... bu başlığın kapatılmasını istemiyorum.... şahısları hedef alan hitaplar silinecektir....
Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Washington’daki esas Başkan’ın talimatıyla hazırladığı, yıkım paketi oylanacak.Türk milletinden önce ABD’ye sunulan Anayasa paketinin amacı, Atatürk Devrimi’nin son kalelerini de yıkmak, ülkemizi iç ve dış çatışmala...ra sürüklemektir.12 Eylül 1980 Amerikancı darbesi, Atatürk Devrimi’ni yıkmanın başlangıcıdır.Tayyip-Gül ikilisi ise, 12 Eylül’ün çocuklarıdır.Sekiz yıldır Cumhuriyetimize saldırıyorlar.Halkın malını talan ettiler.Milli ekonomimizi yıkıp mafya ekonomisini yarattılar. Milyonları işsiz, sanayiciyi, köylüyü üretemez, esnafı siftahsız, emekliyi yaşayamaz hale getirdiler.Tertiplerle şanlı Türk Ordusu’nu zanlı yaptılar, yurtseverleri, Silivri zindanlarına attılar.Yargımıza saldırıp üniversitelerimizi bitirdiler.Açılım diyerek milletin birliğini bozdular.Şimdi de suçlarının cezasından kurtulmak için kendilerini yargılayacak olan Yüce Divan’ı ele geçirmeye çalışmaktalar.Millet bunları daha fazla sırtında taşıyabilir mi? Tabii ki, HAYIR!Referandum, AKP belasından kurtulmak için fırsattır.Türkiye'nin başbakan koltuğunda oturan Tayyip Erdoğan, 34 kez BOP eşbaşkanı olduğunu açıkladı. Bir ülkenin başbakanı, başka bir devletin projesinde görevli olabilir mi! Cumhurbaşkanlığı makamında oturan Abdullah Gül de, 2003 yılında dönemin ABD Dışişleri Bakanı Powell ile 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma yaptığını açıklamıştı. Eşbaşkanlar ve gizli sözleşmeciler tarafından yönetilmek istemediğim için Hayır(!) Hayır da Hayır Vardır Die Hayır (!)
Halkının yarısından çoğu cahil olan bir ülke vatandaşı olarak karamsarlığımdan sıyrılamıyorum, bu cümleleriniz bir nebze içimi aydınlattı
cok alakası var tayiP bop eş başkanı oldumu kanıtlayamayan sefersizdir demişdi 34 kere kendi ağzıyla bop eş başkanı benim diyor artık sefersiz kim oluyorsa birdeBu yapılan değişiklik 12 eylül ü düzelten bir anayasa gibi gözüküyor ama bu bunların değimiyle tam bir takiyyedir.Bu anayasa paketi suçlarını ''aklama'' ürünüdür.Bu anayasa hukuku ele geçirme ve akpnin iradesine sokma anayasasıdır. tek bir parti kesinlikle tek başına bir anayasa yapamaz! Diyer partilerin ve halkına sormalıdır. evet cıkarsa imkanı yok tiyatro oyuncusu oldunu ak koyunlar hariç herkes anladı hükümet diktatör olur kafasındaki rejmi getirmesine hiç bi engel kalmaz yani Türkiye Cumhuriyeti Diye Bişey kalmaz
Yahu bir kısım diyorki, bu parti işi değil, bunu maddelerle düşünelim. Bir kısmıda tutturmuş, Tayyip böle, Arınç şöle.Sadede gelsek, maddelerden bahsetsek.
Tabii kimsenin ben bilmediginiz her seyi biliyorum demesi dogru degil.Ben sizin bilmediginiz seyler biliyorum demek en hafif deyisle nazik olmaz.Herkesin bir oyu var, konusulanlar Hasan arkadasimizin soyledigi gibi gorus cesitliligi olusmasi cercevesinde.Hayir diyenin niye hayir dedigini, evet diyenin neden evet dedigini okumak faydali olur ancak.