0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vedat abi forumdan bir arkadaş paylaşmıştı buna benzer bir konuyu ama bu kadar açıklayıcı değildi o, siyasilerin dediğindende hiç birşey anlaşılmıyor, birbirlerinin kuyularını kazıyolar anca, milleti aydınlatmak yerine, emeğine sağlık...aslında en başta konuşulduğu gibi madde madde oylansaydı keşke, daha mantıklı olurdu..!!
Ben artık hükümetin samimiyetine inanmadığım için o yönde oy kullanacağım.Herşey iyi olsa daha bu emeklilik yaşı ve yıpranma payı yeter de artar bile.Mesleğe ilk girdiğimde 46 yaşında hak ettiğim emeklilik önce 52 ye daha sonra gece yarası sessiz sedasız 55 e yükseltildi..Yani tam 34 sene bu devlete hizmet edeceğim ama yıpranma payım olmayacak gibi birşey, fazla mesai hayal, keyfiyet sürekli artarak devam edecek, haksızlıklar bitmeyecek, özlük haklarım hikaye gibi gelecek ve üstüne üstlük birilerinin istediği gibi çalışacağım yok arkadaş.Ondan sonra verim isterler,özveri isterler.Ben maaşımı hak ediyorum, aldığım maaşın hakkını vererek itina ile çalışıyorum ama soğudum artık.
Bu iletiiyi yazan kişi 27 yaşında. Allah sabır ve dayanma gücü versin.
akp nin herşeyine kafadan , gözü kapalı hayır, türkiyeye yakışmıyorlar, hepsininde tipi kayık