Gönderen Konu: Referandum hakkında ne biliyoruz?  (Okunma sayısı 18552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Referandum hakkında ne biliyoruz?
« Yanıtla #160 : Ağustos 21, 2010, 01:54:58 »
Bu yapılanmaların olmadığını bende söylemiyorum fakat.Siz;böyle yapılanmalar var diyorsunuz.Ben;bu yapılanmaları hükümet daha da çok içimize sokmaya çalışıyor elimizde olanları onlara bağlıyor  durdurmak gerek diyorum.Abi sen şahıs arıyorsun ben şahıslar sen baştan işi değiştirirsen yok olur gider diyorum.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Ağustos 21, 2010, 01:54:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #161 : Ağustos 21, 2010, 02:32:49 »
Adalet ve ordu devletin temelidir. Bunlardaki başıbozukluk, halkı o kurumlardan soğutur.
Bana o itiraz mercii olmayanlardan birkaç örnek verebilirmisinz? Karayollarında, yüz kızartıcı suç olmadan kimsenin tayini bile çıkartamazsın. Tık diye mahkemeye verir döner paşalar gibi yerine.

Kamu kurumlarından bahsediyoruz. Siyasi parti işleyişine nasıl geçtiniz anlamadım. Madem geçtiniz, konu hakkındaki fikrimi beyan edeyim. Demokrasi o değildir. Beni takım tutar gibi parti tutan biri sanmayın. İcraatına göre oy veririm partilere. Kimseyide karaysa aklamam.

Bahsettiğiniz husumet, asker ve yargı tarafından halkın çoğunluğuna karşı oluşturulmuştur. Halkın bu kurumlara tavır almak gibi bir lüsü yok.

Yemin törenine giremeyen anneler, şehit cenazelerinde adamdan sayılır oldu. Evinde kuran bulunan, namaz kılan YAŞ karalarıyla atıldı, itiraz edemedi.

İki arkadaşım, sırf güven-der dershanelerine gittiler diye subay olamadılar ki bu arkadaşlar, trakyanın göbeğinden. İçkisinden, aleminden taviz vermeyen insanlardı. Nasıl bir diktatörlük ki sırf yanlışlıkla o dershaneye gitti diye subaylıktan eliyor.

Güneydoğuda yaşayan veya askerlik yapan bilir şimdi yazacaklarımı. Diğerleri de duymuştur ama ihtimal vermiyordur. Teröristleri gördükleri halde ateş emri alamayan askerleri biliyoruz.  OHAL zamanındaki faili meçhulleri biliyoruz. Her ana asker doğurur ama skorsky doğuramaz lafı meşhur olmuştur. "Çok zayiat veriyoruz, HERON ları düşürülelim" lafı da içimize sızan hainleri ortaya çıkarmıştır. En son HERON hainliğini de bildik ne yazıkki. Her konuya yorum getiren Genel Kurmaydan, haftalardır gık çıkmıyor.

Demekki neymiş, kendisini halktan koparanlar bu kurumların ta kendisiymiş.
Cumhurbaşkanının tek başına yapacağı işlemler için yargıya başvurulamaz..
Sayıştayın kararlarına karşı İdari yargıya başvurulamaz..
Uyarma ve kınama cezalarına karşı İdari yargıya başvurulamaz..
Takım tutar gibi parti değil de , parti tutar gibi takım tutsaydınız o takımın iç saha deplasman tüm maçlarına hatta idmanlarına bile giderdiniz..
Bahsettiğim husumet halkın çoğunluğuna karşı değil az bir kısmına karşı ..eskiden de böyleydi..Askere böylesine nefret saçan çok az insan tanıyorum..
Bende askerlik yaptım yemin ettim başkalarının yemin törenlerine katıldım ama törene alınmayan anne görmedim..
Sizin oralarda başka devlet var sanırım..Benim arkadaşımda bahsettiğiniz dersaneye gitti ve o dersaneden kazandığı puanla askeri akademi kazandı..
Doğu ve Güneydoğuda 8 yıl çalıştım köylerde ve kentlerde..Kendim gördüm ve daha fazlasını dinledim..Herkes kendi fikirleri doğrultusunda anlatıyor herşeyi..O terörist görüp ateş emri alayan asker son 5 yıl içinde vardır..Ama bundan 7-8 yıl önce öyle birşey yoktu..Eminim bahsettiğiniz asker gelip size terörist gördüm ateş emri vermediler demiştir..Benimde bildiklerim gördüklerim var..OHAL zamanından kaç faili meçhul biliyorsunuz..Çevrenizden kaç kişi öldürüldü ve faili meçhul..Bilidiğiniz bir şey yok inanın sadece karalama adına buraya yazıp duruyorsunuz....
Asker mazot çalmış para  yemiş ordu evinde düğün yapmış vs..vs..
 Parti tutmuyorum diyorsunuz ama yazdıklarınız tıpkı parti söylemi gibi..Partili olmayıp bu kadar düşmanlık nasıl büyütür insan..
Bende savunduğunuz fikrin önderlerinin yaptıklarını yazmaya başlayayım isterseniz..Kim daha çok çalmış yemiş yarıştıralım..
Heron olayına asker açıklama yapmalıydı..Henüz yapmadı..Sizce bu işin aslını iktidar da mı bilmiyor?Onlar niye açıklamıyor??
keser döner sap döner gün gelir hesap döner!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Ağustos 21, 2010, 12:01:32 »
Siyasi eğilim derken, sadece muhafazakar kesimden bahsediyorsun herhalde. Orduda hristiyanı, dinsizi dururken, dindarı atılıyor. Başıörtülü veya kirli sakallı içeri bile alınmıyor.

İçerdeki koşullar derken, GATA dan bahsediyorsun sanırım, zira bütün üst düzey komutanlar tatil esnasında bir ifade veya tutuklama çıkınca, yatalak hasta oluverip, tatillerine GATA da devam ediyorlar.

Bedrettin DALAN, kurstayım bitince gelecem dedi :D Tık yok.

Çetin DOĞAN, Bodrumda tatildeydi, ikinci kez ifadeye çağrılınca, 50 tane hastalığı çıktı. Tutuklama kararı iptal edilince turp gibi oldu.
Bunlar kendi kendilerini yargılayıp, beraat ettirmeye alışmışlar.

Karakolda ateş açmak için, her karakol Savunma bakanlığını mı arıyor sanıyorsun Atakan. Yok hükümet izin vermedi. Varmı böyle bir saçmalık. Düşün sınır karakolundasın, bir hareket farkettin. Rapor ettin ve dur bi savunma bakanlığına soralım, beklemede kal. bekledin giden gitti, tamam ateş aç. Bu sana mantıklı geliyor mu?

O dediğin olay, sınır ötesi harekatlarda olur ve devlet o zaman karışır vur emrine. Bir cevap 5 dk da gelir. 5 dakika cephede bir yıl demektir.

30 yıl terörü bitiremeyen bir ordudan bahsediyoruz Atakan. Her bir şeyi devlete yıkması kolay. Askerde askerliğini yapaydıda, irticayla uğraşacağı yerde terörle uğraşaydı. Devlete el koyunca, ordaki dağlara da el koyaydı. Ordu evlerini kıznın düğünü için boyatacağı parayı sınırdaki kümes gibi karakollara güvenlik yolu veya güvenlikli binalar yapmak için kullansaydı.

OHAL denen hadiseyi anlatayım. OHAL akşam 5 ten sonra dışarı çıkma yasağı demektir.
Askere olağanüstü yetki vermek demektir. OHAL de asker güneydoğu ile bütünleşmişti ama ne oldu? Daha da azdı. Neden çünkü beklenen buydu. Gündüz herkes dışarda askerde tabi. Akşam beşten sonra kimse yok. Askerde meydanda durur. O saatten sonra PKK cirit atar arka sokaklarda. Halkı işte öyle sahipsiz bırakırsın. Gündüz yardım alırsın. Gece meydanlarda takılırsın ama halk PKK ya çoluğu çocuğu için yalvarmaktadır beşten sonra.
Bölge halkı, OHAL ile yanlızlaştırılmıştır. OHAL asker destekli bir projedir.

+ 1000
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Ağustos 21, 2010, 13:25:58 »
Ali bey siz uzayda yaşıyorsunuz herhalde.Annesi başörtülü olduğu için alınmayan insanları duymadınız.Herkes kendi fikirleri doğrultusunda anlatıyor herşeyi demişsiniz siz tarafsız yaklaştığınıza eminmisiniz..Yazınızın içerisinde askere bu kadar nefret saçan çok az insan tanıyorum gibi bir cümle kullanmışsınız..Bu cümle yi yorum yazan kişilere diyorsanız kurma haddiniz yok..Bana göre yazılanları kendi fikrirleriniz doğrultusunda yorumluyorsunuz..Askeriyenin içindeki kötü yapılanmaların temizlenmesi demek asker veya vatan hainliğimi demek oluyor sizin için..Eğer böyle düşünüyorsanız bana göre siz o sınıfa girmiş olursunuz..Elazığda üsteğmenin ceza olarak eline pimi çekilmiş el bombası verip siperine gönderdiği asker ve yanında şehit olan 3 arkadaşı..Bu evlatlardan biri sizin olsaydı ne yapardınız.tv de hakkaride askeri aracın geçiş alanına mayın döşeyen uzmanın komutanıyla görüşmesini anlatan ses kaydı gediktepe veya daha bir sürü bunların araştırılıp soruşturulmasını istemek şehitlerimizin hakkını sormak askere nefret duymak mıdır Ali bey?
Yazınızda kimi suçlamak istediyseniz burdaki yazılanlardan böyle bir sonuç çıkarmak gibi bir yanılgıya düşmeyiniz..Askere nefret veya başka türlü ithamlarda bulunmayın lütfen..Burda yorum yazan arkadaşlarımın hepsi vatanınıda ordusunuda sonuna kadar seveceğini savunacağına inanıyorumm..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Ağustos 21, 2010, 14:47:30 »
Tuncay abi hala konuşmalar diyorsun kim nereden biliyor onların asker olduğunu yaa.Belki yoldan geçen iki adamın eline telsiz verdiler konuşturtular.Demekki senin söylemek istediğin Abd hizmetli yapılanmlar.O zaman asker yerine birazda rte hükümetinin abd oyuncaklığından bahsetsene..Tekrar tekrar söylüyorum asker ne rte gibi gidip pkk anlaşmıştır nede pkk silah bıraksın diye kim bilirr ne vaatlerde bulunmuştur.Asker ona verilen savunma görevini bu zaman kadar hakkıyla yapmıştır.rte yapamıyor abd karşı çıkıp askere yetki veremiyor yüreği yetmiyor.Gözü korkuyor.Bize korkak pısırık bir başbakan değil karaoğlanlar gibi yürekli başbakanlar lazım.Gerektiğinde abd kafa tutabilecek sözünün arkasında durup gerektiğinde vurabilecek gerektiğinde siyasal olarak bir çok ülkeyi baskı altına alabilecek.rtenin korkaklığından dolayı siz veya ben ölmüyoruz sizin veya benim anamız ağlamıyor sınırda mayına basan,karakolu saldırıya uğrayan asker ölüyor o askerin anası ağlıyor..
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Ağustos 21, 2010, 14:48:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Ağustos 21, 2010, 16:10:25 »
Cumhurbaşkanının tek başına yapacağı işlemler için yargıya başvurulamaz..
Sayıştayın kararlarına karşı İdari yargıya başvurulamaz..
Uyarma ve kınama cezalarına karşı İdari yargıya başvurulamaz..
Takım tutar gibi parti değil de , parti tutar gibi takım tutsaydınız o takımın iç saha deplasman tüm maçlarına hatta idmanlarına bile giderdiniz..
Bahsettiğim husumet halkın çoğunluğuna karşı değil az bir kısmına karşı ..eskiden de böyleydi..Askere böylesine nefret saçan çok az insan tanıyorum..
Bende askerlik yaptım yemin ettim başkalarının yemin törenlerine katıldım ama törene alınmayan anne görmedim..
Sizin oralarda başka devlet var sanırım..Benim arkadaşımda bahsettiğiniz dersaneye gitti ve o dersaneden kazandığı puanla askeri akademi kazandı..
Doğu ve Güneydoğuda 8 yıl çalıştım köylerde ve kentlerde..Kendim gördüm ve daha fazlasını dinledim..Herkes kendi fikirleri doğrultusunda anlatıyor herşeyi..O terörist görüp ateş emri alayan asker son 5 yıl içinde vardır..Ama bundan 7-8 yıl önce öyle birşey yoktu..Eminim bahsettiğiniz asker gelip size terörist gördüm ateş emri vermediler demiştir..Benimde bildiklerim gördüklerim var..OHAL zamanından kaç faili meçhul biliyorsunuz..Çevrenizden kaç kişi öldürüldü ve faili meçhul..Bilidiğiniz bir şey yok inanın sadece karalama adına buraya yazıp duruyorsunuz....
Asker mazot çalmış para  yemiş ordu evinde düğün yapmış vs..vs..
 Parti tutmuyorum diyorsunuz ama yazdıklarınız tıpkı parti söylemi gibi..Partili olmayıp bu kadar düşmanlık nasıl büyütür insan..
Bende savunduğunuz fikrin önderlerinin yaptıklarını yazmaya başlayayım isterseniz..Kim daha çok çalmış yemiş yarıştıralım..
Heron olayına asker açıklama yapmalıydı..Henüz yapmadı..Sizce bu işin aslını iktidar da mı bilmiyor?Onlar niye açıklamıyor??
kusura bakma ama haddini aşıyorsun. Beni benden iyi tanıyormuş gibi ahkam kesiyorsun. Öyle yapsaydıun şöyle yapardın bilmem ne.

Azbir kısım dediğini sıralıyorum. AKP,SP,BBP, DP. İlk 2 partinin neredeyse tamam seçmeni, sonraki partilerinde yarı seçmeni, bu husumete mağruz kalmış. Toplama çıkarma bilirsin. Oylarını bir toplarmısın %kaça tekabül ediyor.

Askerden değil, dindar düşmanı askerden nefret ediyorum. Yemin ederken, nizamiyeyi mi kesiyordun? Benim annem köylü tipi başını bağlamıyor diye içeri alınmadı. Albay tanıdık vasıtası ile alındı. Anneme kimsenin kişisel husumeti olmadığına göre, annem gibi başını bağlayan herkese aynı mumele yapıluyor demektir. Öyle mi?

Sizin oralar derken? Alaylı konuşacaksak, değiştirelim üslubu.

Faili meçhul 17bin500 adet. Nerden çıkarıyorsun yok diye?

Evet askerin kendisi bana bizzat gelerek anlattı bütün bunları. Dalga mı geçiyorsunuz? Atakanla benim yazdıklarımı karıştırıyorsunuz.

Ben Iğdırlıyım. Vanda da bulundum, Diyarbakırda da. Üfürükten sallamam. Yaşadıklarımı, duyduklarımı anlatırım. Kurt Ayı hikayesi değil bunlar. At gözlüğünüzü çıkarıp bakın lütfen.

Yahu İlhami Erdilin hanımı kızının düğünü için Ordu evini boyattı. Kahve muhabbeti gibi algılıyorsunuz sanırım. Mazotu çalmış adam Adli Müşavir kendi ağzı ve dili ile söyledi. At gözlüğü kullanmayın ya. Adamlar yaptık Diyor siz hala yok böyle birşey diyorsunuz.

Bu sıkıntılar, AKP ile çıkmadı Ali Bey. Daha öncedende vardı. Şuanda bu sıkıntıları AKP dile getiriyor. Beni particilikle suçlayamazsınız.

Benim savunduğun fikrin önderi kimmiş merak ettim. Aydınlatırmısınız?

Topu iktidara atmayın. Bu durumun gerçek olma ihtimalini düşünerek çözümleyin Ali Bey.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #167 : Ağustos 21, 2010, 16:45:33 »
Tuncay abi hala konuşmalar diyorsun kim nereden biliyor onların asker olduğunu yaa.Belki yoldan geçen iki adamın eline telsiz verdiler konuşturtular.Demekki senin söylemek istediğin Abd hizmetli yapılanmlar.O zaman asker yerine birazda rte hükümetinin abd oyuncaklığından bahsetsene..Tekrar tekrar söylüyorum asker ne rte gibi gidip pkk anlaşmıştır nede pkk silah bıraksın diye kim bilirr ne vaatlerde bulunmuştur.Asker ona verilen savunma görevini bu zaman kadar hakkıyla yapmıştır.rte yapamıyor abd karşı çıkıp askere yetki veremiyor yüreği yetmiyor.Gözü korkuyor.Bize korkak pısırık bir başbakan değil karaoğlanlar gibi yürekli başbakanlar lazım.Gerektiğinde abd kafa tutabilecek sözünün arkasında durup gerektiğinde vurabilecek gerektiğinde siyasal olarak bir çok ülkeyi baskı altına alabilecek.rtenin korkaklığından dolayı siz veya ben ölmüyoruz sizin veya benim anamız ağlamıyor sınırda mayına basan,karakolu saldırıya uğrayan asker ölüyor o askerin anası ağlıyor..
Atakan, karaoğlan dikbaşlıydı ama halk açlığa dayanamıyor malesef. Yağı, şekeri, çayı, gazyağını bir dönem kuyrukla alınca ikinci dönem partiyi değiştiriyor. Boğazına bakıyor millet. Öyle efelik yapacak durumda değiliz. O duruma hiç gelememişiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #168 : Ağustos 21, 2010, 17:41:12 »
Bıraksana abi.Şu an ki durumumuzdan bin kat hatta söylüyorum 10000 kat iyidir.Dediklerini sırayla alıyorduk çünkü hepsi yerli malıydı.Çünkü yabancı destekli bir şey yoktu.Çünkü bizim ekonomimiz di.Belki o şekilde bir 4 yıl daha geçse şartlar şu andan daha iyi olacaktı ve bu şartlar bizim milli kaynaklarımızla sağlanacaktı.Şu anki durumumuza baksana abd köpeği olduk ülke olarak.Onlar ne derse onu yapıyoruz.Adamlar askerimizin başına çuval geçirip eğleniyor gıkımız çıkmıyor.rte sayesinde ne efelik yapacak durumumuz kaldı nede hakkımızı savunacak.Kıytırık 3 milyonluk ermenistan tüm dünyada anamızı ağlatıyor.Sence şu anki halimiz çok mu iyi aldığın yağdan tut tuzuna kadar her şey yabancı marka.Dometesten tut salataya kadar tüm sebzen GDO'lu israil'den geliyor.Çiftçinin durumu ortada.Hayvancılığın o kadar rezil bir durumdki yabancı ülkelerden hayvan almak zorundasın.Karaoğlanın uyguladığı progrmla en fazla bir kaç yıl daha zorluk çekecektk.Fakat sonrasın milli kaynaklar ile ülkemiz şu anki durumunda katlarca üstün olacaktı.Ülkeler sıralamasında belki 50. değil ilk 20'de olacaktık.Ama bu hükümet sağolsun her yerde bizi rezil etti.Askeri olarak tüm dünyada ergenekon safsatasından çuval geçirme olaylarından pkk bizi tiiiye almamasından kepaze durumdayız.Çiftçilik hayvancılık desen zaten yerlerde.Dışarıya o kadar bağımlı olduk ki onların GDO'lu meyve sebzesine şişirilmiş hayvanlarına muhtacız.Yakıt ve enerji olarak Abd ile müütefikiz ama dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.Kepazeliğe bak ya.İşsizlik zaten hiç söylemiyorum.Halkın durumuda belli ancak 50.yiz.Ama bu kadarda kör olmayın ya...Şimdi efelenmiyeceğizde ne zaman efeleneciğiz adamlar sizi bu kadar sömürdüğümüz yeter biraz siz ülkenizin kaynaklarını mahvetmeden biz işgal edelim deyip.Bizi tarihe gömüncemi sesimiz yükselecek.Gözlerinizi kapatın küçük işlerle uğraşmayın.Asker derki buranın boyası eksik boyanır.O komutan orada kızının düğünü yaptırırken rte çocuklarının düğünlerini nerede yaptırıyordu
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/277904.asp
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/422877.asp
http://www.habervitrini.com/arincin_oglu_evlendi-457524.html
Yani sen burada 3 beş çikolatanın benzin lakırdısını yapıyorsun baksana herif neleri hibe etmiş neler ört bas edilmiş.O kadar doğrucusun niye bunlara gözün kapalı
http://amargi.blogcu.com/recep-tayyip-erdoganin-oglu-ve-ahmet-necdet-sezerin-oglunun/1772264
 KRAL ÇIPLAK ARKADAŞLAR,KIRAL ÇIPLAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Ağustos 21, 2010, 17:52:46 »
Bıraksana abi.Şu an ki durumumuzdan bin kat hatta söylüyorum 10000 kat iyidir.Dediklerini sırayla alıyorduk çünkü hepsi yerli malıydı.Çünkü yabancı destekli bir şey yoktu.Çünkü bizim ekonomimiz di.Belki o şekilde bir 4 yıl daha geçse şartlar şu andan daha iyi olacaktı ve bu şartlar bizim milli kaynaklarımızla sağlanacaktı.Şu anki durumumuza baksana abd köpeği olduk ülke olarak.Onlar ne derse onu yapıyoruz.Adamlar askerimizin başına çuval geçirip eğleniyor gıkımız çıkmıyor.rte sayesinde ne efelik yapacak durumumuz kaldı nede hakkımızı savunacak.Kıytırık 3 milyonluk ermenistan tüm dünyada anamızı ağlatıyor.Sence şu anki halimiz çok mu iyi aldığın yağdan tut tuzuna kadar her şey yabancı marka.Dometesten tut salataya kadar tüm sebzen GDO'lu israil'den geliyor.Çiftçinin durumu ortada.Hayvancılığın o kadar rezil bir durumdki yabancı ülkelerden hayvan almak zorundasın.Karaoğlanın uyguladığı progrmla en fazla bir kaç yıl daha zorluk çekecektk.Fakat sonrasın milli kaynaklar ile ülkemiz şu anki durumunda katlarca üstün olacaktı.Ülkeler sıralamasında belki 50. değil ilk 20'de olacaktık.Ama bu hükümet sağolsun her yerde bizi rezil etti.Askeri olarak tüm dünyada ergenekon safsatasından çuval geçirme olaylarından pkk bizi tiiiye almamasından kepaze durumdayız.Çiftçilik hayvancılık desen zaten yerlerde.Dışarıya o kadar bağımlı olduk ki onların GDO'lu meyve sebzesine şişirilmiş hayvanlarına muhtacız.Yakıt ve enerji olarak Abd ile müütefikiz ama dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz.Kepazeliğe bak ya.İşsizlik zaten hiç söylemiyorum.Halkın durumuda belli ancak 50.yiz.Ama bu kadarda kör olmayın ya...Şimdi efelenmiyeceğizde ne zaman efeleneciğiz adamlar sizi bu kadar sömürdüğümüz yeter biraz siz ülkenizin kaynaklarını mahvetmeden biz işgal edelim deyip.Bizi tarihe gömüncemi sesimiz yükselecek.Gözlerinizi kapatın küçük işlerle uğraşmayın.Asker derki buranın boyası eksik boyanır.O komutan orada kızının düğünü yaptırırken rte çocuklarının düğünlerini nerede yaptırıyordu
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/277904.asp
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/422877.asp
http://www.habervitrini.com/arincin_oglu_evlendi-457524.html
Yani sen burada 3 beş çikolatanın benzin lakırdısını yapıyorsun baksana herif neleri hibe etmiş neler ört bas edilmiş.O kadar doğrucusun niye bunlara gözün kapalı
http://amargi.blogcu.com/recep-tayyip-erdoganin-oglu-ve-ahmet-necdet-sezerin-oglunun/1772264
 KRAL ÇIPLAK ARKADAŞLAR,KIRAL ÇIPLAK

Atakan çok ütopik düşünüyorsun. Milllet aç kalmak istemez. Bir 4 yıl daha aynı hükümet kalamaz orda. Neden Ecevit devam edemedi. Seçtilerde başkası mı engel oldu.

Al İran. Rusya ve Çin dışında neredeyse bütün ülkeler ambargo uyguluyor. Kıtır kıtır insan kesmelerine rağmen orda bile isyan çıkıyor. Kaldıki Türkiye gibi kanuni boşlukların olduğu bir ülkede kimseyi aç kalmaya ikna edemezsin.

Kıytırık dediğin Ermenistan, ticaretiyle ünlü. Ermenistan topraklarını kullanarak yapmıyorlar yaptıklarını. Zengin ermenilerin destek ve lobi faaliyetleri ile yapıyorlar. Adamların maddi gücü var ve bunu kullanıyorlar. Sen istediğin kadar ülkenle övün. Para kimdeyse o konuşur.

Sence İtalya, Gladyo davası ile rezil mi oldu, örnek mi?

Askerin, parayı geri göndermemek için yeni yapılmış yeri yeniden yaptırdığına bizzat tanık oldum. Defalarcada duydum.
RTE yapıyor diyemi yapıyor. Yooo. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimse umursamıyorda ondan yapıyor.

Askerin 3te1i geri hizmette kullanılıyor. Geri hizmetten kastım, kamarot. Kamarot, denizcilerin garsonlarına denir. Üçte biri Atakan. Bunları yedir yatır 3 kuruş paraya maloluyor. İşçi çalıştırsa, Türkiye bütçesi sarsılır. Ama biz zengin devletiz. Bir buçuk yıl, zıpkın gibi adamı, yemek ve içki servisinde kullanırız, askerliği de kısaltmayız çünkü asker azalırsa bize kim yemek ve içki servis edecek, kim traş edecek, kim çalacak, kim söyleyecek, kim özel şoförlüğmüzü yapacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Ağustos 21, 2010, 17:58:15 »
vedat abi oyumuz hayır bunlar ğeldi başımıza türkiyede satılmadık yer kalmadı
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #171 : Ağustos 21, 2010, 18:00:58 »
vedat abi oyumuz hayır bunlar ğeldi başımıza türkiyede satılmadık yer kalmadı
Hayırlısı olsun Metin ne diyelim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #172 : Ağustos 21, 2010, 18:01:08 »
Abi sen çok ütopik olmaya başladın.Asker bunların hepsini yapacak tabi.O komutana hizmette edecek.Allah allah dediğin sözler saçma olmaya başladı bence.Asker hiç eğlenmesin mi?Berberlik bilen berber olur garsonluk bilen garson olur.Adamın görevi antalya'da çıkmış ne yapacak orada gidip.Lütfen ya biraz daha reel ol.Ben senin gibi ufak hesap yapmıyorum.Ve söylüyorum nasıl kurtuluş savaşı sırasında açlığa dayandıysak yine dayanırız.Unutmadan açlık felan da palavra.Kimin zamanında işsizlik uçuk rakamlardaydı?.Onurumu gururmu ayaklar altına almaktansa bir kaç yıl daha dişimi sıkarım Hem şu anki durumdan daha iyi bir hal alır hemde gönlüm rahat onurumla olur.Sanki şu an insanlar aç değil mi?Soruyorum sana şu an insanlar daha felaket durumda sıraya girilmiyor çünkü bir şey almaya milletin parası yok.kimin hükümeti zamanında köylüler borçlarını ödemek için böbrekelrini satılığa çıkardı.Trajikomikliktir bu ya.Aç abicim gözünü rte nin devletten çaldıklarını ülkeye fabrika kursan işsizlik kalmaz.Şuan hem açız hem gurursuz ve onursuz bir toplumuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Ağustos 21, 2010, 18:03:24 »
Hayırlısı olsun Metin ne diyelim :)
hayır diyelim secimde vuralım yumruğu masaya vedat abi özelden 2mesaj yolladım bir baksana işin yoksa
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Ağustos 21, 2010, 18:07:32 »
hayır diyelim secimde vuralım yumruğu masaya vedat abi özelden 2mesaj yolladım bir baksana işin yoksa
Kim nasıl istiyorsa öyle diyecek Metin :). Özele baktım Cevabı attım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Ağustos 21, 2010, 18:13:00 »
Kim nasıl istiyorsa öyle diyecek Metin :). Özele baktım Cevabı attım :)
herşeyden önce hayırlısı olsun vedat abi diğer mesaj a cevap yazmamışsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #176 : Ağustos 21, 2010, 18:27:24 »
Vedat Nurkan Gülen çok doğru tespitlerde bulunmuşsun.hepsine de katılıyorum.

ayrıca; ordumuz hepimizin göz bebeği,ordumuzu sahip çıkmamız lazım.ancak bu körü körüne sahip çıkmak demek değil. ordu kendi içinde hain olduğunu kabul etmeli ve derhal temizlemelidir.heronlarla ilgili görüntüleri mutlaka izlemişsinizdir.komutan biz onları çoban sandık diyor.hangi çoban yüz kişilik gruplar halinde gezer?? ve bu çobanların hayvanları nerede? kesinlikle bu heronların görüntüleri aynı anda mit e ve başbakanlığa da gönderilmeli.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #177 : Ağustos 21, 2010, 18:29:29 »
Brawwo atakan, zehir zemberek gibisin, daima seninleyim, bu referandumda akp gene eveti alır sanıyorum (aziz nesinin dediği gibi halkımızın %70 i cahil) ümmetçi toplumumuz evet diyecektir, ama seçimlerde bunların bi taraflarına baka baka gideceği kesin, kim gelirse gelsin yeterki bhunlar gitsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #178 : Ağustos 21, 2010, 18:30:56 »
Vedat Nurkan Gülen çok doğru tespitlerde bulunmuşsun.hepsine de katılıyorum.

ayrıca; ordumuz hepimizin göz bebeği,ordumuzu sahip çıkmamız lazım.ancak bu körü körüne sahip çıkmak demek değil. ordu kendi içinde hain olduğunu kabul etmeli ve derhal temizlemelidir.heronlarla ilgili görüntüleri mutlaka izlemişsinizdir.komutan biz onları çoban sandık diyor.hangi çoban yüz kişilik gruplar halinde gezer?? ve bu çobanların hayvanları nerede? kesinlikle bu heronların görüntüleri aynı anda mit e ve başbakanlığa da gönderilmeli.

orduya karışmayın verdır bildikleri bir şeyler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Ağustos 21, 2010, 19:06:33 »
İstilacı güçler, ağzının suyu akarak baktıkları TÜRK topraklarında, kendilerine en büyük engel olarak TSK yı görmektedirler. Çünkü TSK gücünü TÜRK halkından almakta... TSK'yı bir şekilde gücsüz bırakabilirler, o da TÜRK halkının TSK ya olan güvenini sarsarak ve azaltarak. Günümüzde TSK'ya karşı yürütülen psikolojik savaş bunun kanıtı değil mi? Hangimiz akşam TV yi açtığımızda çok güzel bir haberle karşılaşıyoruz? Hangimizin suratında haberler bittikten sonra bir gülümseme oluyor? Özellikle tek bir konu hakkında basbas bağırıyorlar TSK. Referandum maddelerine bakın, TSK ile ilgili olanlara... TSK ile ilgili olmayanlar (beni ilgilendiren TSK) çok güzel EVET denilebilecek maddeler. Eeee TSK ile ilgili olanlar ne olacak. Halk sosyal yaşam ile ilgili olana EVET derken TSK arada kaynayacak mı yani??? BİR OYUN VAR BU İŞTE... Ben ne evet nede hayır deyin demiyorum. Ama referandum maddelerini iyi anlayın... Bu konu hakkında bu kadar ilgi alaka beni mutlu etti. Teşekkür ederim.
DeSaNTe