0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstilacı güçler, ağzının suyu akarak baktıkları TÜRK topraklarında, kendilerine en büyük engel olarak TSK yı görmektedirler. Çünkü TSK gücünü TÜRK halkından almakta... TSK'yı bir şekilde gücsüz bırakabilirler, o da TÜRK halkının TSK ya olan güvenini sarsarak ve azaltarak. Günümüzde TSK'ya karşı yürütülen psikolojik savaş bunun kanıtı değil mi? Hangimiz akşam TV yi açtığımızda çok güzel bir haberle karşılaşıyoruz? Hangimizin suratında haberler bittikten sonra bir gülümseme oluyor? Özellikle tek bir konu hakkında basbas bağırıyorlar TSK. Referandum maddelerine bakın, TSK ile ilgili olanlara... TSK ile ilgili olmayanlar (beni ilgilendiren TSK) çok güzel EVET denilebilecek maddeler. Eeee TSK ile ilgili olanlar ne olacak. Halk sosyal yaşam ile ilgili olana EVET derken TSK arada kaynayacak mı yani??? BİR OYUN VAR BU İŞTE... Ben ne evet nede hayır deyin demiyorum. Ama referandum maddelerini iyi anlayın... Bu konu hakkında bu kadar ilgi alaka beni mutlu etti. Teşekkür ederim.
Neymis TSK ile ilgili madde, biliyorsaniz aktarin, onu konusalim.Yoksa havadan olmaz.
SonucuSiviller artik askeri mahkemelerde yargilanmayacak.(TSK ile ilgili bir kaç madde daha var bildiğiniz gibi...)
Ya abicim şu anda en objektif mahkemeler askeri mahkemeler.Biz adamı suçlu yapıp Rütbe yükselmesini engelleyip sonrada kusura bakmayın dosya hatası olmuş diyenleri gördük.Hemde bir kaç kişide değil...
geçmişte memleketi paramparça olmaktan kurtaran askerdi, ne çabuk unuttunuz
kusura bakma ama haddini aşıyorsun. Beni benden iyi tanıyormuş gibi ahkam kesiyorsun. Öyle yapsaydıun şöyle yapardın bilmem ne.Azbir kısım dediğini sıralıyorum. AKP,SP,BBP, DP. İlk 2 partinin neredeyse tamam seçmeni, sonraki partilerinde yarı seçmeni, bu husumete mağruz kalmış. Toplama çıkarma bilirsin. Oylarını bir toplarmısın %kaça tekabül ediyor.Askerden değil, dindar düşmanı askerden nefret ediyorum. Yemin ederken, nizamiyeyi mi kesiyordun? Benim annem köylü tipi başını bağlamıyor diye içeri alınmadı. Albay tanıdık vasıtası ile alındı. Anneme kimsenin kişisel husumeti olmadığına göre, annem gibi başını bağlayan herkese aynı mumele yapıluyor demektir. Öyle mi?Sizin oralar derken? Alaylı konuşacaksak, değiştirelim üslubu.Faili meçhul 17bin500 adet. Nerden çıkarıyorsun yok diye?Evet askerin kendisi bana bizzat gelerek anlattı bütün bunları. Dalga mı geçiyorsunuz? Atakanla benim yazdıklarımı karıştırıyorsunuz.Ben Iğdırlıyım. Vanda da bulundum, Diyarbakırda da. Üfürükten sallamam. Yaşadıklarımı, duyduklarımı anlatırım. Kurt Ayı hikayesi değil bunlar. At gözlüğünüzü çıkarıp bakın lütfen.Yahu İlhami Erdilin hanımı kızının düğünü için Ordu evini boyattı. Kahve muhabbeti gibi algılıyorsunuz sanırım. Mazotu çalmış adam Adli Müşavir kendi ağzı ve dili ile söyledi. At gözlüğü kullanmayın ya. Adamlar yaptık Diyor siz hala yok böyle birşey diyorsunuz.Bu sıkıntılar, AKP ile çıkmadı Ali Bey. Daha öncedende vardı. Şuanda bu sıkıntıları AKP dile getiriyor. Beni particilikle suçlayamazsınız.Benim savunduğun fikrin önderi kimmiş merak ettim. Aydınlatırmısınız?Topu iktidara atmayın. Bu durumun gerçek olma ihtimalini düşünerek çözümleyin Ali Bey.
kemal hocam o zaman kapatalım dükkanı gidelim,hükümeti de devirelim asker yönetsin bizi...
Ali bey siz uzayda yaşıyorsunuz herhalde.Annesi başörtülü olduğu için alınmayan insanları duymadınız.Herkes kendi fikirleri doğrultusunda anlatıyor herşeyi demişsiniz siz tarafsız yaklaştığınıza eminmisiniz..Yazınızın içerisinde askere bu kadar nefret saçan çok az insan tanıyorum gibi bir cümle kullanmışsınız..Bu cümle yi yorum yazan kişilere diyorsanız kurma haddiniz yok..Bana göre yazılanları kendi fikrirleriniz doğrultusunda yorumluyorsunuz..Askeriyenin içindeki kötü yapılanmaların temizlenmesi demek asker veya vatan hainliğimi demek oluyor sizin için..Eğer böyle düşünüyorsanız bana göre siz o sınıfa girmiş olursunuz..Elazığda üsteğmenin ceza olarak eline pimi çekilmiş el bombası verip siperine gönderdiği asker ve yanında şehit olan 3 arkadaşı..Bu evlatlardan biri sizin olsaydı ne yapardınız.tv de hakkaride askeri aracın geçiş alanına mayın döşeyen uzmanın komutanıyla görüşmesini anlatan ses kaydı gediktepe veya daha bir sürü bunların araştırılıp soruşturulmasını istemek şehitlerimizin hakkını sormak askere nefret duymak mıdır Ali bey?Yazınızda kimi suçlamak istediyseniz burdaki yazılanlardan böyle bir sonuç çıkarmak gibi bir yanılgıya düşmeyiniz..Askere nefret veya başka türlü ithamlarda bulunmayın lütfen..Burda yorum yazan arkadaşlarımın hepsi vatanınıda ordusunuda sonuna kadar seveceğini savunacağına inanıyorumm..