0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yemin ederken, nizamiyeyi mi kesiyordun?
..Ülke içinde hırısızlık yolsuzluk yapan hata yapan birçok vatandaş var..hepsini buraya yazacak mıyız?yada sadece askeriye içinde olanları mı yazacağız..Devletin birçok kurumunda yanlış işler ve insanlar var..
Abi sen çok ütopik olmaya başladın.Asker bunların hepsini yapacak tabi.O komutana hizmette edecek.Allah allah dediğin sözler saçma olmaya başladı bence.Asker hiç eğlenmesin mi?Berberlik bilen berber olur garsonluk bilen garson olur.Adamın görevi antalya'da çıkmış ne yapacak orada gidip.Lütfen ya biraz daha reel ol.Ben senin gibi ufak hesap yapmıyorum.Ve söylüyorum nasıl kurtuluş savaşı sırasında açlığa dayandıysak yine dayanırız.Unutmadan açlık felan da palavra.Kimin zamanında işsizlik uçuk rakamlardaydı?.Onurumu gururmu ayaklar altına almaktansa bir kaç yıl daha dişimi sıkarım Hem şu anki durumdan daha iyi bir hal alır hemde gönlüm rahat onurumla olur.Sanki şu an insanlar aç değil mi?Soruyorum sana şu an insanlar daha felaket durumda sıraya girilmiyor çünkü bir şey almaya milletin parası yok.kimin hükümeti zamanında köylüler borçlarını ödemek için böbrekelrini satılığa çıkardı.Trajikomikliktir bu ya.Aç abicim gözünü rte nin devletten çaldıklarını ülkeye fabrika kursan işsizlik kalmaz.Şuan hem açız hem gurursuz ve onursuz bir toplumuz.
Bu yazdığınız cümle seviyenizin ne kadar aşağılarda olduğunu gösteriyor...
Abi senin dediğine göre askeri tasviye etmek laızm.Unuma abi sen Anadolu'yu savunuyorsun
Ya abi askeriye adı üstünde askeriye.Senin dediğin bir kaç kişi yüzünen kurallar değişmez.Okişileride o kadar sütten çıkmış ak kaşık yapma lütfen.Sen askeriyedeki 5 -6 kişiye takılıcağına benim söylediğim hükümetin milyarlarca dolarlık namusluğuna takılsana.O hiç umurunda değil.Dediklerin askerinin sorunlarısa bence hiç biride sorun değil olması gereken kurallar tamamı askeri siyasetten uzak tutmak zorunda.Ya abi askeriyeyi sen ne sanıyorsun normal bir memurluk mu?
Engelliyorsa bir mazereti vardır var abi? Hükümet bunu bir siyasi obje yapmasaydı askerde engellemezdi.
Engelliyorsa bir mazereti vardır var abi? Hükümet bunu bir siyasi obje yapmasaydı askerde engellemezdi.Sen hükümetleri değiştirene kadar o hükümetler çoktan krallıklarını kurarlar.Ve de tekrar söylüyorum kimse durduk yere askeriyeden atılmaz.Suç işlemiştir kabul edilmeyecek bir suç bu yüzdende atılmıştır.Tabi ki de 5-6 kişi.Türkiye'nin işsizlik sorunun açlık sorunun yanında kaç kişi ?
Ne zaman engellendi ki bu ?
Ya abi genelkurmay başkanın evinde bile Kuran-i kerim var.Saçmalık bence atılanlar sadece palavra atmış.Askeriyede kimse öyle saçma bir nedenden atılamazzzzz.Böyle bir hüküm yok.Atmana imkan yok.Kurallar izin vermez.
Olmaz molmaz deme Atakan. İrtica adı altında yapılıyor hepsi. İtiraz hakkıda olmadığı için haber olmuyor.Neyse bana müsade. Ptesi görüşmek üzere.
bu ülkede irtica felan yok.hepsi safsata uydurma.sadece bazılarının işine gelmediğinde ortaya irtica tehlikesi var diye gündem yaratıyorlar. mehmet akif ne güzel yazmışZulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!...-Boğamazsın ki!-Hiçolmazsa yanımdan kovarım.Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunumKesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim,Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?
Abi ben imkan vermiyorum.O sana anlatanlar sana her şeyi anlatmamışlar. Pek abi ergenekon safsatasında dolayı hükümet karşıtı kim varsa içeri alındı.Neredeyse 4-5 ay hükümetin yaptığı icraatları denetleyecek bilgili akıllı aydın insan kalmadı.Bu haksızlıklara niye boyun eğiyorsun.Seni koyun gibi güdüyorlar korku hükümdarlığını kuruyorlar niye ses çıkarmıyorsun.