Gönderen Konu: Forumda adaletsizlik var.  (Okunma sayısı 9392 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Forumda adaletsizlik var.
« Yanıtla #60 : Ağustos 15, 2010, 15:23:37 »
Seçkin sen buna ne dersin ;)
detaya inmedim zaten :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 15, 2010, 15:23:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 15, 2010, 15:28:37 »
ilk 3'ü bana ait ama orda ben kullandım diye bişey demiyorum. belki babam kullandı belki dedem? burada forum kuralları gereği yasak birşey de görmüyorum? ne dersiniz irfan bey?
Seni tenkit etmiyorum. Kişilere takılmamak gerek önemli olan kuralsız davranışların yanlışlığını görmek ve hak vermek.
"Ben böyle yapmıyorum ve yapılmasına karşıyım" demek yeterlidir. Yoksa yapılan yanlışı savunarak bir yere varamayız.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Ağustos 15, 2010, 15:35:35 »
Seni tenkit etmiyorum. Kişilere takılmamak gerek önemli olan kuralsız davranışların yanlışlığını görmek ve hak vermek.
"Ben böyle yapmıyorum ve yapılmasına karşıyım" demek yeterlidir. Yoksa yapılan yanlışı savunarak bir yere varamayız.
benim yazılarımdan alıntı yapmışsınız. ortada forum kurallarına aykırı bi durum olmadığından problem de yok.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ağustos 15, 2010, 15:44:05 »
''Rüzgar sesi konusunda düşünceleriniz nedir ey makyajlı corolla sahipleri. Ben biraz rahatsız oldum, benzinli makyaksız corollada 160km/h hızda bile duymadığım rüzgar sesini şimdiki aracımda 120-140km/h civarında duymaya başlıyorum.

Forumda başka yerlerde de okumuştum bunu ama pek ihtimal vermemiştim. Sizin izlenimleriniz nedir.''
alıntıdır. yazan Ali Selçuk...
alın size forum kurallarını ihlal eden bi yazı.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #64 : Ağustos 15, 2010, 16:03:22 »
Bak hala   İmam-cemaat olayı oluyor. nıye burda yazıyorsun foruma boşunamı koymuşlar moderatöre bıldır butonunu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #65 : Ağustos 15, 2010, 16:04:35 »
taylan başkan konuşuyo :) :) :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #66 : Ağustos 15, 2010, 17:15:48 »
Alıntı
şahsım adına eğer farkedemediğim bir durum olursa -ki şu aralar yoğunluktan ayrıntılı bakamıyor olabilirim

Desene yeni yöneticiler yolda. Gizli odalarda görüşülüyodur şimdi :D Ahmet Amerikada, Hande hanım çok yoğun, Hakkı'da bu ara nadir giriyor filan. Şu kişiye şu kısmı, bu kişiye bu kısmı verebiliriz, ne dersiniz gibi  :alkis:  :lol:  Sonra bozuldunuzmu da msn den bile engellerler sizi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ağustos 15, 2010, 17:34:00 »
Taylan abicim bunu buraya yazmamin sebebi forum kurallarina uygun yazilarimin burada forum kurallarina uymuyor diye gosterilmesi. heralde forum kurallari okunmuyor ki boyle seyler soyleniyor. bende boyle bir tane koyuyum dedim. arac yakit verilerinin paylasilmasinin neresinde sakinca var? LUTFEN FORUM KURALLARINI OKUMAYAN ARKADASLARIMI, ABILERIMI, ABLALARIMI FORUM KURALLARINI OKUMAYA DAVET EDEYORUM !!!
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ağustos 15, 2010, 18:00:35 »
  :basketbol:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Ağustos 15, 2010, 19:33:58 »
özkan kardeş, ehliyetsiz her arkadaş değil zaten konu, bazı arkadaşlar var forumda bu aralar sürekli takip ettiysen, yok şöyle kapıştım, yok böyle kafasına vurdum, 14-15 yaşında 200.000 km. yol yapanlar var, konu bu, yoksa bilgi falan değil, tecrübeli abilerimizle forumda laf dalaşına girenler var bilmem pek açıklayıcı oldum senin için...

15 yaşında babasının kucağında direksiyon tutanlar kulaktan dolma bilgilerle milletle laf dalaşına giriyo.

Ben konuyu daha önce gördüm okudum aşırı saçma geldi bu 1

2.side Burak abi bu sitede 2 yada 3 kişi 15 yaşında bildiğim kadarıyla bildiklerimde Seçkin ÜNLÜSOY Ercüment Enes KOLUMAN ve Atakan GÜRBÜZ  ben ne Atakanın ne Seçkinin nede benim ağzımda 200.000 km yaptık kapışmaya girdik offf ne bastık gibi cümleler çıktı bunu ukalalık olarak algılama lütfen forumda konuşurken sevdğim birisin lütfen yanlış anlama.

Şimdi İrfan beye gelicem yakış memuruyuz umarım sizin için bir problem çıkarmıyoruzdur !!! bu siteye üye olduk çok güzel burda yakıtla ilgili bir bölümde var babam benim hesabımdan giremiyeceğine göre yada bu kadar işin arasında siteyle uğraşmıcağına göre yakışlada biz ilgileniyoruz yoldada bizim işimiz yok yapıcak bişide can sıkıntısından yol bilgisayarını kurcalayıp nekadar yaktığınada bakan biziz. Artık yazdıklarımdan ukalamı dersiniz terbiyesizmi dersiniz edepsizmi dersiniz bilemicem ama siteye geldiğimden beri bukadar ne saçma konu gördüm nede bunun muhabbetini yapan gördüm madem bizim yazdıklarımıza karşısınız benzine yakışa arabanın orasına burasıyla ilgili şeylerle ilgili konulara işinize yarıyorsa teşekkür edersiniz yaramıyorsa beğenmediyseniz sineye çeker hayatınıza devam edersiniz !!!

bu yazımdan sonra site ceza alırım belki 5 gün belki 10 gün ama belirtmek istedilerimi belirttim o yeter eğerki atılırsam hakkınızı helal edin hepiniz...

...TEŞEKKÜRLER...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #70 : Ağustos 15, 2010, 19:35:51 »
  :basketbol:

emre bu mesajında bırakın forumu falan cıkın top oynayın demek istiyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #71 : Ağustos 15, 2010, 19:36:36 »

2.side Burak abi bu sitede 2 yada 3 kişi 15 yaşında bildiğim kadarıyla bildiklerimde Seçkin ÜNLÜSOY Ercüment Enes KOLUMAN ve Atakan GÜRBÜZ  ben ne Atakanın ne Seçkinin nede benim ağzımda 200.000 km yaptık kapışmaya girdik offf ne bastık gibi cümleler çıktı bunu ukalalık olarak algılama lütfen forumda konuşurken sevdğim birisin lütfen yanlış anlama.

Şimdi İrfan beye gelicem yakış memuruyuz umarım sizin için bir problem çıkarmıyoruzdur !!! bu siteye üye olduk çok güzel burda yakıtla ilgili bir bölümde var babam benim hesabımdan giremiyeceğine göre yada bu kadar işin arasında siteyle uğraşmıcağına göre yakışlada biz ilgileniyoruz yoldada bizim işimiz yok yapıcak bişide can sıkıntısından yol bilgisayarını kurcalayıp nekadar yaktığınada bakan biziz. Artık yazdıklarımdan ukalamı dersiniz terbiyesizmi dersiniz edepsizmi dersiniz bilemicem ama siteye geldiğimden beri bukadar ne saçma konu gördüm nede bunun muhabbetini yapan gördüm madem bizim yazdıklarımıza karşısınız benzine yakışa arabanın orasına burasıyla ilgili şeylerle ilgili konulara işinize yarıyorsa teşekkür edersiniz yaramıyorsa beğenmediyseniz sineye çeker hayatınıza devam edersiniz !!!

bu yazımdan sonra site ceza alırım belki 5 gün belki 10 gün ama belirtmek istedilerimi belirttim o yeter eğerki atılırsam hakkınızı helal edin hepiniz...

...TEŞEKKÜRLER...

anladın sen onu :) :) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ağustos 15, 2010, 19:40:08 »

2.side Burak abi bu sitede 2 yada 3 kişi 15 yaşında bildiğim kadarıyla bildiklerimde Seçkin ÜNLÜSOY Ercüment Enes KOLUMAN ve Atakan GÜRBÜZ  ben ne Atakanın ne Seçkinin nede benim ağzımda 200.000 km yaptık kapışmaya girdik offf ne bastık gibi cümleler çıktı bunu ukalalık olarak algılama lütfen forumda konuşurken sevdğim birisin lütfen yanlış anlama.

...TEŞEKKÜRLER...
ercümentim kardeşim irfan bey konusuna %1 milyon sana katılıyorum.
ayrıca ercümente bu yazdıkları için ceza verecek olan varsa bena da vermek zorunda aynısını bende yineliyorum !!!
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ağustos 15, 2010, 19:41:45 »

2.side Burak abi bu sitede 2 yada 3 kişi 15 yaşında bildiğim kadarıyla bildiklerimde Seçkin ÜNLÜSOY Ercüment Enes KOLUMAN ve Atakan GÜRBÜZ  ben ne Atakanın ne Seçkinin nede benim ağzımda 200.000 km yaptık kapışmaya girdik offf ne bastık gibi cümleler çıktı bunu ukalalık olarak algılama lütfen forumda konuşurken sevdğim birisin lütfen yanlış anlama.

Enes forumu biraz daha iyi takip etmelisin.Tam olarak emin olmadığın konularda bu kadar net konuşma bence.Atakan ae101lerle ilgili bir tartışma sırasında yukarıda yazılanların aynısını telafuz etmiştir o konu başlığı altında.

Emre gözümsün :)  :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Ağustos 15, 2010, 19:43:24 »
Enes forumu biraz daha iyi takip etmelisin.Tam olarak emin olmadığın konularda bu kadar net konuşma bence.Atakan ae101lerle ilgili bir tartışma sırasında yukarıda yazılanların aynısını telafuz etmiştir o konu başlığı altında.

Emre gözümsün :)  :(

ben 2 hafta kadar yoktum forumda sadece okudğum şeylere göre yazdım.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ağustos 16, 2010, 00:06:42 »
emre bu mesajında bırakın forumu falan cıkın top oynayın demek istiyor :D
Bu konuda ne kadar umursamazım yaa. :D

He yaa gelin iki top çevirelim.topa vurmada tam bi yetenek özürlüyüm ama olsun. :D

Emre gözümsün :)  :)

coco uğraşma yaa.Değişen bir şey olursa haberimiz olur. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #76 : Ağustos 16, 2010, 00:22:33 »
Bence foruma +18 sınırlaması getirilmeli.  :) Bu karar benıde kapsıyor ama ben bunu sorun etmem   :)  Yaşını doldurmus adam isterse 10 ayda  200.000 km yapıp aracının verilerini buraya yazsın  istersede yakıt hesabını yaparak aldıgı verileri buraya yazsın  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #77 : Ağustos 16, 2010, 00:26:58 »
Bence foruma +18 sınırlaması getirilmeli. :) Bu karar benıde kapsıyor ama ben bunu sorun etmem  :)

dpğum günün ne zamn selo onu söle sen bana =)

olmaz ayrmcılık olur, ayb olur, yazık olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #78 : Ağustos 16, 2010, 00:34:08 »
15 Aralık abi :) Yani benim demek istedigim şu eger yaşım itibarıyla sitede bulunmam benim için sakıncalı veya  bana yada çevreme zararlıysa ben buna hiç küsüp darılmadan efendice siteden ayrılabilirim :) Benim bu konu ile alakam varmı  bilemiyorum  ama sadece bunu belirtmek istedim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #79 : Ağustos 16, 2010, 00:39:29 »
öyle şeymı olur otomobıl sıtesınde +18 kuralı :) :)  sınemalarda bıle  +13  kuralı oluyor en fazla :)