0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçkin sen buna ne dersin
ilk 3'ü bana ait ama orda ben kullandım diye bişey demiyorum. belki babam kullandı belki dedem? burada forum kuralları gereği yasak birşey de görmüyorum? ne dersiniz irfan bey?
Seni tenkit etmiyorum. Kişilere takılmamak gerek önemli olan kuralsız davranışların yanlışlığını görmek ve hak vermek."Ben böyle yapmıyorum ve yapılmasına karşıyım" demek yeterlidir. Yoksa yapılan yanlışı savunarak bir yere varamayız.
şahsım adına eğer farkedemediğim bir durum olursa -ki şu aralar yoğunluktan ayrıntılı bakamıyor olabilirim
özkan kardeş, ehliyetsiz her arkadaş değil zaten konu, bazı arkadaşlar var forumda bu aralar sürekli takip ettiysen, yok şöyle kapıştım, yok böyle kafasına vurdum, 14-15 yaşında 200.000 km. yol yapanlar var, konu bu, yoksa bilgi falan değil, tecrübeli abilerimizle forumda laf dalaşına girenler var bilmem pek açıklayıcı oldum senin için...15 yaşında babasının kucağında direksiyon tutanlar kulaktan dolma bilgilerle milletle laf dalaşına giriyo.
Ben konuyu daha önce gördüm okudum aşırı saçma geldi bu 1 2.side Burak abi bu sitede 2 yada 3 kişi 15 yaşında bildiğim kadarıyla bildiklerimde Seçkin ÜNLÜSOY Ercüment Enes KOLUMAN ve Atakan GÜRBÜZ ben ne Atakanın ne Seçkinin nede benim ağzımda 200.000 km yaptık kapışmaya girdik offf ne bastık gibi cümleler çıktı bunu ukalalık olarak algılama lütfen forumda konuşurken sevdğim birisin lütfen yanlış anlama.Şimdi İrfan beye gelicem yakış memuruyuz umarım sizin için bir problem çıkarmıyoruzdur bu siteye üye olduk çok güzel burda yakıtla ilgili bir bölümde var babam benim hesabımdan giremiyeceğine göre yada bu kadar işin arasında siteyle uğraşmıcağına göre yakışlada biz ilgileniyoruz yoldada bizim işimiz yok yapıcak bişide can sıkıntısından yol bilgisayarını kurcalayıp nekadar yaktığınada bakan biziz. Artık yazdıklarımdan ukalamı dersiniz terbiyesizmi dersiniz edepsizmi dersiniz bilemicem ama siteye geldiğimden beri bukadar ne saçma konu gördüm nede bunun muhabbetini yapan gördüm madem bizim yazdıklarımıza karşısınız benzine yakışa arabanın orasına burasıyla ilgili şeylerle ilgili konulara işinize yarıyorsa teşekkür edersiniz yaramıyorsa beğenmediyseniz sineye çeker hayatınıza devam edersiniz bu yazımdan sonra site ceza alırım belki 5 gün belki 10 gün ama belirtmek istedilerimi belirttim o yeter eğerki atılırsam hakkınızı helal edin hepiniz... ...TEŞEKKÜRLER...
Ben konuyu daha önce gördüm okudum aşırı saçma geldi bu 1 2.side Burak abi bu sitede 2 yada 3 kişi 15 yaşında bildiğim kadarıyla bildiklerimde Seçkin ÜNLÜSOY Ercüment Enes KOLUMAN ve Atakan GÜRBÜZ ben ne Atakanın ne Seçkinin nede benim ağzımda 200.000 km yaptık kapışmaya girdik offf ne bastık gibi cümleler çıktı bunu ukalalık olarak algılama lütfen forumda konuşurken sevdğim birisin lütfen yanlış anlama.
Enes forumu biraz daha iyi takip etmelisin.Tam olarak emin olmadığın konularda bu kadar net konuşma bence.Atakan ae101lerle ilgili bir tartışma sırasında yukarıda yazılanların aynısını telafuz etmiştir o konu başlığı altında.Emre gözümsün
emre bu mesajında bırakın forumu falan cıkın top oynayın demek istiyor
Emre gözümsün
Bence foruma +18 sınırlaması getirilmeli. Bu karar benıde kapsıyor ama ben bunu sorun etmem