0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat bey, Hande hanım size takılmış, üzerinize alınacak birşey yok diyorsunuz...vebunu site yöneticisi kimliği altında yazıyorsunuz.Sizce de bir tezat yok mu yazdıklarınızda....Adalet lütfenDestek alabilmek için mod yada yönetici mi olmamız gerekiyor.Hande hanım da hala 18 yaş altına nasıl hitap ettiğini söylemiyor...
+35 kardeşlerin güzeli
+81 kardeşlerin daha güzeli
noolmuş olm burda...
Çarşı karışır
ACD seni gidi seniii http://www.toyotaclubtr.com/geyikfotograflarivideolari/kulturel-etkinlik-d/
Sen Dua et terliğini çıkarmadı...
Murat bey, Hande hanım size takılmış, üzerinize alınacak birşey yok diyorsunuz...vebunu site yöneticisi kimliği altında yazıyorsunuz.Sizce de bir tezat yok mu yazdıklarınızda....Adalet lütfenDestek alabilmek için mod yada yönetici mi olmamız gerekiyor.
Ben bir tezat göremiyorum. Bana yardimci olmaniz lazim. Ne konuda destek istiyorsunuz? Hande Hanim'a ceza verilsin mi istiyorsunuz?
Hande hanım da hala 18 yaş altına nasıl hitap ettiğini söylemiyor...
hande hanımın statüsüne böyle bir soru yöneticimiz tarafından soruluyorsa ben işte burda tezatlık ararım.. ortada cezyı gerektirecek brıkaın soru olarak yöneltilecek bir sorun bulamıyorum..konuyu uzaktan takip ediyodum dayanamadım yazdım..
Dahası, en aktif yöneticilerimizden biri.
hande ablayı değil beni cezalandırın
Forumlarda otoriter bir yönetim bence de olmalı fakat yöneticiler kuralları önemseyenler ve iplemeyenleri ayırt etmeli.Yaş önemli değil bilen konuşmalı bilmeyen senin yaşın tutmaz diye lafa atlamamalı.
Hayır Beni cezalandırın.
yavrularımmmm evlatlarıııııımmmmm.... beni çocuklarımdan ayırmayııınnnn.... (şaka bir yana ben murat beye hak veriyorum sezer beyin sıkıntısını bende anlamaya çalışıyorum ama beceremiyorum murat bey en iyi değerlendirmeyi yapacaktır...)