0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz senin gençliğinide biliriz hocaaa kafana eser kitlerim ulan der konu kitlerdin bakınız benim tanışma mesajım
aynen katılıyorum 16 yaşındaki arkadaşımız yakıt hakkında bize bilgi veriyo hemde şehir içi şehir dışı karışık ortalama yakıt diye
ha yangına körükle git bakalım...nerelerdesin oktaysen yoksn diye karıştı ortalık bilesin.
yok benim üstüme yıkamazsın lisedeyken bi arkadaşım vardı arabayı şöyle sürdüm böyle pati çektim anlatırdı ama eliyle vites değiştirir gibi yaparken hep sol eliyle yapardı bizde baban yandan vites değiştirmene izin veriyor herhalde derdik forumdaki genç arkadaşlarda ya böyle olsa gerek ya da kurallarla ilgili problemleri var! yalnız buna niye bu kadar takıldık anlamadım. herkesin aklı fikri var ben 200 le gittim diye herkes mi gidecek?
İmam cemaat meselesı oktay abi
Adamın biride üstüne alınmış. Sen gelirken biz gidiyorduk güzelim. Kitledik mi adam gibi konu kitlerdik. "Malum yaz ayı, hava sıcak, oruçta var" gibi eften püften bahane bulmazdık madaratörüm benim. Aaah nerde o eski yöneticiler. Mertol ağbi, Ferdi, Dağhan, Günay vs.
ne yani siz şimdi bizi beğenmiyurmusunuz?(bu yöneticileri sallandıracaksın bak bi daha yapıyorlar mı)
Bence artık gençlerin de önünü açmak lazım.... ;-))