0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gençler darbe yapacak dikkat edin
bakalım milletin içine neler dert olmuş
mazota indirim olmuş ondandır
Ne yani ehliyetimiz yok diye sorulan sorulara bildiğimiz halde cevapta mı vermeyelim? Her insanın bilip bilmediği şeyler vardır bazı konularda,bilmediklerinizi soruyorsunuz ehliyetli veya ehliyetsiz herkes cevap veriyor.Bunun ne gibi bir sakıncası olabilir,sonuçta yardım ediliyor.Ben bu konuyu çok saçma buldum kusura bakmayın,böyle ayrımcılık yapıcaksanız inanın sizlere hiç yakışmıyor.En basitinden biz olmazsak fotoshopları yapmaya uğraşanlar olacağınımı sanıyorsunuz? Herkesin işi gücü var ve en basitinden fotoshopla uğraşacaklarını sanmıyorum.Tekrar söylüyorum kimseye saygısızlık yapıp kırmak istemem ama çok yanlış düşünüyorsunuz,umarım hayırlısı olur...
Özkan'cığım hız sınırları dahilinde olmayan bir sürat yazılınca insanlar uyarılıyor da, ehliyetsiz olmasına rağmen şöyle denedim böyle oldu yazınca uyarılmıyor bunu kastetmek istemişler.Bana daha garip gelen birşey var mesela. Aktif üyelerden biri, okuduğum her mesajında birilerine laf sokuyor. Benle alakası olmamasına rağmen okurken rahatsız oluyorum. O kişi gibi 2 laf etsem beni uzaklaştırırlar. Ama o kişiyi görmüyorlar. Şikayet etmeme rağmen...
alıntı:1) 30 tl gaz ile yeniden ölçüm şehir içi-dışı karışık 17 kuruş.2) tekrar ölçüm 20 tl gaz ile 110 km şehir içiyani 18 kuruş.3)bugün sideye geldik 17 kuruş yakıyor. tabi biraz devirli kullanım4)muhteşem o zaman tam alınacak araba da vergisini de göz önünde bulundurursak 1.6 lpg'lisi çok daha uygundur benim için5)öyle bir gidiyorki yaklaşık 1 sene kadar önce vardı 1.6 lpg comfort, dağ bayır demiyordu gidiyordu. şu an alacağım tek araba örnekler çoğalabilir. bu mesajlar ehliyet sahibi olmayan bir üyenin mesajı galiba sürekli babasının yanında yakıt kontrol müdürü olarak görev yapıyor.
geçen 4naldan burak abi gördü beni, detaya da inmek yok kop gel sen