0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilmiyorum dikkatinizi çektimi ama, forumda uzun zamandır ters giden birşeyler var.Bizim hız yaptığımızı yazdığımız her hangi bir konuda, genelde sonlara doğru konu kilitlenirken, forumda bazı ehliyetsiz arkadaşlarımızın, şunu şöyle yaptım, bunu böyle yaptım, şöyle geçtim, böyle geçtim, sen virajda frene basarken ben gaza basıyorum vs.vs.vs yazıları denk geliyor.Yok mu bir terslik ?
Eski yöneticiler bir kalemde silinince böyle oluyor herhalde
+1 özellikle 18 yaş altı kişilerin trafıkte sözde yaptıgı kural dısı ıhlalleri bu siteye yazmalarını yöneticilerimiz nasıl tasvip ediyor ??
heralde onların arabalarının falan olmadığını, anlattıklarının hayali veya bisiklet, kaykay gibi nispeten zarasız düşük hızlı araçlarla olduğunu düşündükleri için olabilir
ortalık karışacak konuyu moderatöre bildiriyorum
Valla ben de şikayetciyim, kurallar yazıyor, kurallara uymayan bir mesaj varsa bildirin kardeşim moderatöre sorunu onlar çözsün, forumun birçok üyesi ya yönetici olduğunu düşünüyor ya da üst yönetimin onları yönetici yapacağına dair bir inancı var. Eğer moderatörler bir sürü işle uğraşıyor onları uğraştırmayalım diye düşünüyorsanız o zaman da üst yönetime bu konuda uyarıda bulunursunuz her bölüme yeni yöneticiler belirlerler daha kalabalık bir yönetim kadrosu ile bu siteyi yönetirler. Üyeler üyeliğini bilsin yöneticilerde yöneticiliklerini bilsinler. Bu arada yöneticilerin bir çoğu arkadaşımdır ve bence işlerini de yeterince iyi yapmaktadırlar. Onlara yardım etmek istiyorsanız yetişemedikleri yerlerde eleştiri yapmak yerine Moderatöre Bildir tuşuna basın.