Murat Bey,
Soru sormamin bir sebebi var. Sezer Bey belli ki farkli bir seyler bekliyor.
Ben de beklentinin ne oldugunu anlamaya calisiyorum.
Bu demek degil ki, Sezer Bey'in istegi üzere bir aksiyon alinacak.
Ama bu yöneticilere de, herseyi yapma hakki verilmez. Bu forumda 10 gün ceza alan yöneticilerde mevcuttur. Arsivlere bakarsaniz bulabilirsiniz.
ben bu foruma üye olmadan çönce bütün maddeleri gzö ucuyla okumadım dikatli anlayabileceğim şekilde okudum kurallaradsda sorun yok haklsısnız..arşivleri takip eidyorum kim nerde ne zaman ne için ceza almış bilincindeyim..ama size şunu söyliyyeim bu bi kaçgündür bir çatışma ortamı mevcut..konuları inceelrseniz ki inecelemişinizdir gereken yapılsın..eski iştahımla forumdan keyif alamaz oldum bilginize..
ben bu foruma üye olmadan çönce bütün maddeleri gzö ucuyla okumadım dikatli anlayabileceğim şekilde okudum kurallaradsda sorun yok haklsısnız..arşivleri takip eidyorum kim nerde ne zaman ne için ceza almış bilincindeyim..ama size şunu söyliyyeim bu bi kaçgündür bir çatışma ortamı mevcut..konuları inceelrseniz ki inecelemişinizdir gereken yapılsın..eski iştahımla forumdan keyif alamaz oldum bilginize..
tat alamama bendede Murat abi :/
sıkmayın canınızı buluşulacak ramazan iftarında o tadı alırsınız

)))
herşey düzelecek merak etmeyin sadece sinirleirnize ve sözleirnize hitap biçimlerinize dikkat edin ...yeterli sorun çözülücek..ufacık sorunu kendi aramızda çözemeyeceksek..aile olmaktan bahsetmeyin sakın bir daha bana..tekara söyelemkte fayda var küçük küçüklüğünü büyükte büyüklüğünü bilsin..sivri dille yaklaşımlara SON...
sıkmayın canınızı buluşulacak ramazan iftarında o tadı alırsınız
)))
valla o tadı ben iftarda değilde 30 ağusta alıcam galiba
foruma iftardan sonra girilmesini talep ediyorum... gündüz kapatalım iftarla sahur arasında girelim...
al bakk hande abla buldu işte çözümü.... kutluyorumm...tebrikler...
foruma iftardan sonra girilmesini talep ediyorum... gündüz kapatalım iftarla sahur arasında girelim...
Hopbala

Forumun annesini nikah memurunu sivri topuklu insanını terliklisini kızdırmayın dağılın uleynnn

Hande abla çok seviyorum ama sinirlendirilmesine sinir oluyorum uleyyyynnn
Ben eksi alkışı hiç iplemiyorum bile.eee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Bana eksi alkış atan arkadaşlar bellide.Söylim yinede istedikleri kadar atabilirler kendilerini istedikleri gibi tatmin edebilirler...
Ben eksi alkışı hiç iplemiyorum bile.eee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Bana eksi alkış atan arkadaşlar bellide.Söylim yinede istedikleri kadar atabilirler kendilerini istedikleri gibi tatmin edebilirler...
Yordun beni Atakan harbi yordun yani, ne bitmez tükenmez bir enerji bu.
Ya biz nekadar adaletsiz acımasız bi forumuz ya

Nedir bu adaletsizlik yeter artık boşverin artık eğlenelim bukadar gerginlik gereksiz hemde aşırı Hande abla artık kilitlesen konuyu iyi olmazmı?
evet arkadaşlar bence de konuya kilit atma zamanı gelmiş...
yönetici ünvanı taşıyan/taşımış olan hiç kimsenin kötü niyetini sezmedim bugüne kadar... hatalar yapılmışsa da kırmamak incitmemek adına yapılmıştır... hiçbir yöneticinin bugüne kadar kırıcı olduğuna şahit olmadım eğer varsa da biraysel çözülebilir (ben kırdıysam bana özel mesaj ile ulaşınız)
her zaman söylerim forum kimsenin iş yeri değildir ne yöneticilerin ne de kullanıcıların...
iki kelam etmek için burdayız... biz bir aileyiz tüm sorunları kendi içimizde çözebiliriz...
seviyemizi koruyarak (esas) sizlerin yardımı ile sohbete devam edelim....
not: adaletin fırlattığı terlik acıtmaz...