0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Bey, Soru sormamin bir sebebi var. Sezer Bey belli ki farkli bir seyler bekliyor. Ben de beklentinin ne oldugunu anlamaya calisiyorum.Bu demek degil ki, Sezer Bey'in istegi üzere bir aksiyon alinacak.Ama bu yöneticilere de, herseyi yapma hakki verilmez. Bu forumda 10 gün ceza alan yöneticilerde mevcuttur. Arsivlere bakarsaniz bulabilirsiniz.
ben bu foruma üye olmadan çönce bütün maddeleri gzö ucuyla okumadım dikatli anlayabileceğim şekilde okudum kurallaradsda sorun yok haklsısnız..arşivleri takip eidyorum kim nerde ne zaman ne için ceza almış bilincindeyim..ama size şunu söyliyyeim bu bi kaçgündür bir çatışma ortamı mevcut..konuları inceelrseniz ki inecelemişinizdir gereken yapılsın..eski iştahımla forumdan keyif alamaz oldum bilginize..
sıkmayın canınızı buluşulacak ramazan iftarında o tadı alırsınız )))
foruma iftardan sonra girilmesini talep ediyorum... gündüz kapatalım iftarla sahur arasında girelim...
Arkadaş benim hızlı dönemlerimde forumda daha çok konu kilitlenirdi keşke o günlere geri dönsek
Ben eksi alkışı hiç iplemiyorum bile.eee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Bana eksi alkış atan arkadaşlar bellide.Söylim yinede istedikleri kadar atabilirler kendilerini istedikleri gibi tatmin edebilirler...