0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğuzhan valla şehir içinde bile en sağdayım.. bir iki sn çıkan olursa frene basıp orta şeride geçiyorum, tehlike geçince hop yine en sağ.. bomboş ooooh
tümseklerden geçerken arkamdan selektör yapıp korna çalanlara emin olun ben tümsekten geçtikten sonra arkamdaki arabada aynı sürede geçiyor arkamdaki aracın acelesi var diye ben tümsekten bam güm geçmek zorundamıyım bigün inip ya yine sinirlendim valla yaa (((
fatih bende istanbul trafiğindeyim 12 yıldır çok güzel özetlemişsin özellikle 1.2.7.maddelere ben deli oluyorum deli
Cadde ve sokaklar'da kaldırım varken inadına yolun ortasında giden yayalara acayip gıcığım Çanakkaleyi bilen sokaklarını bilir daracıktır tamam onlarıda anlıyorum. ama yinede sankı trafiğe kapalı alan gibi caddenin ortasında yürümelerine ifrit oluyorum.biz sankı onları ille korna ile uyarıcaz öyle çekilecekler bu mantıkla işliyor çanakkale...
Vitesi boşa atıp gaz bas, arkadan hızlı araba geliyo zannedip sağa sola aniden kaçışsınlar
Kaldırımda araçlar kendi yoluymuş gibi yayalara korna çalması sellektör yapmasina gıcık oluyorum ve yol vermiyorum birgün iyi bir kavga edeceğim ama hayırlısı.