0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanıtınız için teşekkürler Hangisini önerirsiniz performans/sarfiyat açısından.Karbüratör mü tek noktalılar mı?
selamlar mehmet bey uzun zamandır girememiştim.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.mehmet bey benim aracımın gösterge ışıkları nizami değil (1. ışık bazen 70 km de sönüyor ,bazen 120 km de ve diğer ışıklarda böyle) bunu nasıl çözebilirim.birde yokuşlarda arabanın hızı bayağa düşüyor neredeyse 1. viteste çıkıyorum yokuşları bu normalmidir değilse ne yapmam gerekiyor .teşekkürler.
Merhaba ;Zaten ikisi de aynı sistem demiştim.Tek nokta enjeksiyonlu araçlarda ekstra olarak Sadece emulatör kullanılıyor.
Benzinde 20 kuruş yakan araba varsa guinesse başvurun hemen. Minumum 5.2 lt yakabilirsiniz, 90la filan giderseniz oda.
120-140 arası gidiyorum genelde klima full açık 8lt şehir dışı 8-10lt şehir içi
teşekkürler.Ben yanlış anlattım galiba yeni araç alsak hangisi diye sormuştum çünkü o döneme göre tek noktalılar daha yeni bi teknolojiydi ancak yinede yanıtlarınız için teşekkürler.İyi forumlar..
mehmet bey iyi günler bende çok temiz servis bakımlı 1997 model toyota corolla gli var aracımdan çok memnunum benzin fiyatları malum yükselince bu sene mart ayında kme marka sıralı sistem lpg taktırdım ama hiç memnun kalmadım araçta tekleme dururken devir saati inip kalkıyordu araç neredeyse susacak gibi oluyordu hız olarak 140 ve üstüne çıktığımda araçta titreme gaz yememe gibi sorunlar oldu birde normal 60 80 giderken gazdan ayağımı çektiğimde araç 2 sn sonra kendini öne doğru silkeliyordu anlayacağınız kme den sorun çıktı takan firma hatayı hep araçta buldu gaz kelebeği temizlendi bujiler buji kabloları ayarlar yaptırdım yetkili servise gittim araç benzinde sorun yok ayarları tam denildiği halde hata hep araça bulundu neyse sonunda bana dediler kiti sökelim para iadesi yapalım bende elinizde en iyi marka ne var dedim romano var dediler onu takalım dedim ilk tamam dediler takacakları zaman olmaz romanodada aynı sorun yaşarsınız dediler ben inat ettim sonunda romano kit takıldı takılalı 5 bim km yaptım kme de yaşadığım hiç bir sorunu romanoda yaşamadım şu an çok çok memnunum yalnız 1000km yaptıktan sonra buna kalibrasyon ayarı için gittiğimde ayar yapmadılar bunlara gerek yok dediler servis bana hala kme yazılım olarak romadon üstün kullanılan ecü aşağı yukarı aynı dediler sadece romano enjektör farklı dediler ama bence çok fark şu anda şehir dışı 190 şehir içi 230 240 ortalamada 210 civarı yakıyor bu konuya hem bilgilendirme amaçlı hemde bir fikrinizi alayım diye yazdım
Mehmet bey iyi günler. 1,5 yıldır problemsiz olarak kullnadığın 2008 verso aracımın zavolli marka lpg sisteminde, son bir aydır kırmızı ışıklarda durdurdan sonra kalkarken benzine geçiyor. bir süre sonra bazen lpg gösterge ışıkları sönüp bi süre sonra lpg ye tekarar geçiyor. sorun ne oalbilir bi fikriniz var mı?
mehmet bey ilginiz ve bilgilendirme için çok teşkkür ederim size hayırlı günler dilerim