0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki bu direkt gazda çalışma sadece yaz aylarında mı olur ?
herkese selamlar ben de 2011 corolla 1,6 elegant'ıma BRC lpg taktırdım. Ancak sizin bahsettiğiniz ''fakir karışım'' olayına aklım takıldı. aracı henüz tam deneme fırsatım olmadı ve uzun yoldaki stop edip 10-15 dk sonra çalıştırdıktan sonra motor arıza lambasının yanmasının sebebini merak ediyorum. cevabınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba Fırat Bey ;Anlattıklarınıza bakılırsa sistemde mekanik bir arızadan ziyade elektriksel bir arıza söz konusu ; gaz gösterge anahtarınızda bir sorun olabilir ,sorununuz devam ederse gösterge düğmesini değiştiriniz.
Gittim 2A İzmir' de güzel bir ayar yaptılar. ARaba kendine geldi.
fırat 44 ltre ile 500 km gitmen normal..lpg yi ozaman aldıgın fiyatla şimdiki fiyatı aynımı..Valla ben hiç ölçmüyorum ne yakıyorsa yaksın..her halde benzinden az yakıyor zaten.
herkese yardımları için çok çok teşekkür ederim .şidilik arıza lambası yanmadı ama ....30LT GAZ İLE ANCAK 100 KM YAPABİLDİM. servisteki adam daha motor uyum sağlayacak filan dedi ama hiç inanmadım .sizce sorun nedir Mehmet Bey ??
MERHABA BEN YENİ ÜYEYİM.2007 MODEL RAV4 ARACA LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM.BU KONUDA BİLGİM YOK.MARKA VE PERFORMANS HAKKINDA BİLGİYE İHTİYACIM VAR.BİR DE TEHLİKESİ TAM OLARAK NEDİR.TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER...
Merhaba Mehmet Bey; Aklıma takılan birkaç soru(lar) var da... 1-Tek noktalılarda LPG sıkıntı yaratıyormuş diye duyumlar aldım.2-Lpg'de tek noktalı mı yoksa karburatörlü mü kullanılmalı.Bunu hem performans hem ekonomi(sarfiyat) olarak bilmek istiyorum.Kısaca Lpg karburatörlü araçlarda mı daha iyi sonuç verir(performans kaybı ve sarfiyat olarak düşünün) yoksa tek noktalı sistemlerde mi? Açıkca da söylim bakılan araçlar uno,sahin,broadway enjeksiyonluları. Yardımlarınız için teşekkürler. İyi forumlar....
2010 model 1.6 walvematik motorlu Avensise Bir aylık git-gellerden sonra bugün TELEFLEX taktırdım. Umarım bu da daha önceki 97 XEİ de kullandığım BRC gibi sorunsuz olur.Taktıktan sonraki ilk 150 km mesafeyi ortalama 140-150 km ile gittim. gösterge anlık yakıt olarak 6,5 - 7,0 L/km aralığında gezindi. Çok zorlamazsam6,5 L/km olarak görünüyor. Bu sürate göre oldukça iyi görünüyor. bakalaım 2-3 depodan sonra genel ortgalama ne olacak.
Merhaba ;Aslında her iki tip yakıt sistemine sahip araçlara takılan lpg sistemleri aynıdır.Tek nokta enjeksiyonlu araçlarda Sadece benzin enjektörü bir role vasıtasıyla uyutulur bunun dışında sistemn aynı şekilde çalışmaktadır.