0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki bu direkt gazda çal??ma sadece yaz aylar?nda m? olur ?
Mehmet bey merhabalar.Yaklaşık olarak 4 ay önce aracıma (99 corolla 1.3 terra) Milano marka sıralı sistem taktırdım. Bir çok arkadaş BRC taktırmam konusunda uyardı ama bütçemi aştığı için milano taktırdım. Keşke taktırmaz olsaydım. 4 aydır sanayiden çıkamaz oldum. Bir türlü ayar tutmadı. Hatta bazı konularda sizdende yardım aldım.Yaklaşık olarak 1 ay önce İstanbul' daydım sorunlarıma çözüm bulma ümidi ile Milano ana bayii DEMİRHAN LPG ye gittim karşımda ciddiyetsiz bir firma buldum. Ana bayii denilen yer derme çatma bir işyerinden ibaret. Sanırsınızki hurdacı dükkanından bozma işyeri. Arabadanda lpg den de soğudum artık. " LPG TAKTIRACAK ARKADAŞLARA KATKIM OLSUN DİYE YAZDIM. MİLANO DAN KESİNLİKLE UZAK DURUNUZ !" Bugün (02.08.2011) montajı yapan işyeri ile yaptığım tartışmalar sonucu bayağıda zarar ederek Milanoyu söktürdüm. (paramı olduk:ça eksik olarak geri aldım.) Ordu da BRC montajı yapan DAĞAŞANLAR isimli firmaya aracımı bıraktım nasipse yarın montaj yapacaklar (03.08.2011). Bu firmayı tanıyormusunuz işçilikleri nasıldır. Tanıyorsanız selamınızla kimle görüşebilirim referansınızla gitmek istiyorum. Eğer tavsiye etmiyorsanız işyerimden izin alabilirsem Çorum'a geleceğim. Aracı bu şekilde Çorum' a nasıl getireceğimide bilmiyorum bu arada Konunun aciliyetine binaen bir an önce sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Saygılarımla...
benım araca lpg takılalı 4 ay kadar oldu arac 1.3 terra corolla 4e_fe kodlu atıker sıralı sıstem takıldı.aracda sabah ışe gıderken benzınden gaza gecerken sorun yok.ama işden cıkıp arabayı calıstırdıgımda benzınden gaza gecerken stop edıyor ve gaz pedalına bastıgım halde gaz yemıyo 2veya 3 kez stopdan sonra gaza gecıyor.lpg ustasına goturdum bogaz kelebegını temızlet dedı temızlendı .yıne aynı sorun devam edıyor yardımcı olursanız sevınırım . tesekkurler
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için
Merhabalar Muzaffer Bey ;BRC ile daha önceki yaşadığınız sorunları yaşamazsınız.Firmam BRC Karadeniz ve İç Anadolu Bölge Distribütörüdür ,Ordu ili de faliyet alanımız içerisindedir.Dağşan Otogaz tecrübeli bir bayimizdir.Mesajınızı okuduktan sonra Firma yetkilisi Mustafa Dağşan'ı arayıp aracınız ve konu hakkında bilgi verdim .Şimdiden Lpg li ve BRC li güzel günler dilerim.Selamlar...
Merhaba Uğur Bey ;İş yerinize geldikten sonra kaç saat araç park halinde kalıyor ? ve aracınızı tekrar çalıştırdığınızda ne kadar sürede lpgye geçiyor?
ortalama 8 saat kadar ve 500 metre sonra lpgye gecıyor.tesekkurler
2 ay önce ben de 2003 Rav4 ümün üzerindeki Voltranı söktürdüm. Benzine atma falan oluyordu ve eski bir sistemdi. Samsun Berlin Mühendislikte Brc taktırdım.(Mehmet Özenç Bey bu firmayı biliyormusunuz?) 1500 rpm olan daha büyük beyin takıldı ve şimdlik çok memnunum. sadece araç biraz yakıyor. O da zaten araçtan kaynaklanıyor.
Merhaba ;Pekı sabah soğuk motorda ne kadar mesafe SABAH LARI 700METRDE FALAN SARSINTISIZ STOP ETMEDEN GECIYOR
Mehmet bey ilgi ve alakanızla beni bir kez daha mahcup ettiniz. Göndermiş olduğunuz usta Mustafa bey araçla ilgili sorunu çözdü ve aracı teslim aldım. Kafama takılan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Araca takılan enjektörün rengi turuncu idi Mustafa bey keşke mavi olsaydı daha iyi olurdu dedi. Mavi enjektör ile turuncu arasında ne gibi farklar var. Mustafa DAĞAŞAN beyde biraz böyle kullanın gerekirse mavi renkli enjektör ile değiştiririz dedi. Ne yapmamız lazım turuncu kalsınmı mavi ile değişelimmi ? teşekkürler.
Merhaba,gecen hafta verso 2006 comfort arac aldım ve uzerınde 1,5 yıllık milano marka sıralı lpg kıtı var.Aldıgım gun arac bakımlarıyla beraber tum lpg fıltrelerınıde degıstırdım.Aractakı kıtte yakıs,performans gıbı bır problem yok(1500 km yol yaptım) ancak araca henuz alısamadıgımdan nadırende olsa kalkışta motoru stop ettırdıgım oluyor(3-4 kez oldu) ve bu anda lpg kokusu duyuyorum,lpg sılındır seklınde ve bagjda takılı.Acaba aracta lpg kaçagımı var,bu soruna herhangı bır cozum bulabılırmıyım.Sabahları kapıyı açtıgımda vs koku yok kesınlıkle,birikme olmadıgına emınım.
Mehmet bey merhabaaracımız Auris 1.6. 4000 km' de iken BRC takıldı. Şu anda 7500 km.Bugüne kadar hiç bir sorunum yoktu. Yalnız bir kere dikkatimi çeken bu olaydan birkaç gün önce gaz bittiğinde uyarı sesi bir garip çıkıyordu. Uyarı sesinde bir dalgalanma vardı. Hemen gaz aldım. Problem olmadı.Geçen gün benzinim bitti yolda kaldım. Sonra araca 10 ve 20 tl benzin aldım.Bunun üzerine lpg alıp 200 km kadar yol yaptım. Yine hiçbir sıkıntı yoktu. Ne çekişte nede başka birşey.En son Sefaköy' deki Opet' ten gazım bittiği için 20 tl gaz aldım ve ne olduysa ondan sonra başladı. İlk önce yokuş inerken araç stop etti. Tekrar çalıştırdım bu sefer araç yokuş çıkarken gaz yemedi ve stop etti. Yokuşun ortasında kaldım. zor bela çıktım.Sonra sürekli yolda giderken LPG uyarı ışığı ötüyor, kendi kendine benzine geçiyor. Sonra gaza geçiyor. Gaz yemiyor, araba yığılıp kalıyor. Benzine aldım ve eve gittim. Bu sabah BRC servisinde yeniden gaz ayarı yapıldı.Hafiften yine yığılma hissettiğim için gittim Shell' den gaz aldım. Şu anda bir sorun yok gibi sanki arada çok hafifte olsa bir kasılma oluyor gibi. Tabi bu farkedilmeyecek derecede denebilir. Ama aracı sürekli kullandığım için hissedebiliyorum.Sizce ne olabilir