0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese selamlar.mehmet bey ne zamandır size soru soramıyordum artık sorayım.daha öncede yazmıştım 2004 model toyota verso aracıma brc taktırmıştım.4. depodan sonra sarfiyat ölçümü yapıcağım kısmetse.sizin tecrübelerinize göre şehir içi ve şehir dışı km de ne yakar tahmini birşeyler yazabilirmisiniz.bende ölçümü mü yapınca burada paylaşacağım...
Mehmet bey aracımda brc takılı araba rolantide çalışırken devir yaklaşık olarak 850-900 civarında bu normal mi? birde rolantide çalışırken kılimayı açtığımda devir 1000 üzerine çıkıp tekrar 900 civarına geliyor.arabanın şu an çekişinden memnunum teşekkürler.
Mehmet Bey Merhabalar;My 11 kitin VSR özelliğinden bahsetmişsiniz bununla ilgili bir sorum olacaktı. Başka bir firmanın uyguladığı valve care sistemini tasvip etmeyen bir firma(hatta LPG 2A saçmalık derken) en güncel kitinde neden böyle bir yazılım uygulamasına gitti. Valflerle ilgili sorunlarda BRC firmasının yaklaşımı nasıldır? LPG kuru yakıt mıdır? Piston silindir ve valflerin yeterli yağlanması olmakta mıdır? Yüksek devirde kullanmayın diye takan firmalar birşeyden bahsetmemekte.Sizi elimden geldiğince takip ediyorum. Cevaplarınızı daima samimi buluyorum. Benim aracımda BRC kiti mevcut ve takan firma 1000 km kontrolüne çağırmadı, pipo montajı mümkünken yapmadı(olmadığını söylemişleri). Kullanıcı kitabında bakımlar 15000de derken bayiler neden 10000 kmde diyorlar.Çok oldum ama cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
İlginç evet benim araca takan firmada bunlara pipo takılıyor ama araç dönerken stop ediyor dedi. Artık doğrumu salladımı bilemicem.
Osman bey ben bagaja bir tane lastik tamir kiti attım. Stepneyi taşımıyorum. Alışveriş merkezlerindede sorun yaşamıyorum böylelikle.