0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet özenç bey,my11 sisteminde arabanın manifoltu deliniyormu? normal sıralı sistemlerden ne farkı var?
honda civic e hangi markayı önerirsiniz
Teşekkürler Mehmet Özenç! Arkadaşlar daha önce forumda yazmıştım;Aracım motor sıcakken tüpe çok geç geçiyordu ve bazende kendi kendine tüpten benzine geçiyordu.İki defa yakındaki bir servise götürdüm,arızayı bulupta yapamadı.Daha sonra forumda Mehmet Beye sordum.Arızanın ısı sensöründen kaynaklandığını belirtti.Cumartesi günü atladım gittim işyerine.Sağolsun çok sıcak karşıladı ve bizzat kendisi ilgilendi benimle.Önce bi kontrolden sonra ısı sensörünü değiştirdi,gaz fitresini değiştirdi,genel bi ayar yaptı,gaz kaçağı kontrolünden sonra beraber yola çıktık birde yol ayarı yaptı ve aracım normale döndü çok şükür. Mehmet Bey her şey için teşekkürler...
Merhaba ;Her nekadar Toyota clupte olsakta bir HONDA FANATİĞİ olduğumu söylemeliyim.Özellikle 98 model honda vti turbo +400 HP lik bir araç kullanıcısı olduğumu belirtmek isterim Detaylı bilgi vermem için hondanızın vtec mi i-vtec mi olduğunu belirtmenizi rica edeceğim.Selamlar...
Benimki2008 model i-vtec 125 hp triptronicmarkalardan birisi tam uyum sağlıyormuş
mehmet bey bu tunap motta gibi markaların süpap koruyucu katkıları için ne diyorsunuz?muhakkak kullanılmalı mı.kullanılmalıysa kullanım sıklığı ne olmalı ve fiyatları nerelerde?
Bizde passat 1.8t tiptronic var lpg yok arabada lpg takilirsa güc kaybi olurmu ?
Mehmet Bey iyi akşamlar2002 model corolla 1.6 sol aracım var. Yaklaşık 7000 km önce BRC MY 10 serisi kit taktırdım. İlk 5 bin km sorunsuz bindim. Daha sonra depoda gaz olmasına rağmen kendi kendine benzine geçip bip bip bip diye alarm vermeye başladı. Manuel olarak benzine alıp tekrar gaza geçtiğimde sorunsuz olarak araç yol alıyordu.Bu şikayetlerimi ustama söylediğimde ustam yazılımının güncellenmesini gerektiğini söyledi ve güncelledi. Birkaç kere bu sorunu yaşamış olsam da artık bu sorunu yaşamıyorum, yalnız bu sefer de araç çok fazla yakmaya başladı (km'de 0.25 civarı yakıyor, eski programda 0.2 civarı yakıyordum tekleme falan da yoktu soğuk havalarda olmasına rağmen)Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Mehmet Bey size iki sorum var;Birincisi 98 model corolla 1.6 aracıma manifolt delinmeden montaj mümkünmü?İkincisi de 2A Bravo markalı lpg kiti Brc nin bayilerinde ucuz alternatif olarak satıldığını duyuyoruz,bazı parçalarında Brc logoları var,bu kit hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim,aracıma sorunsuz olarak bu kiti taktırabilirmiyim,yada hangi kiti taktırmalıyım,selamlar.....
Merhaba ;Lpg dönüşümü sonrası araçlarda %3 ile %5 arasında bir güç kaybı yaşanır fakat bu aracın aşırı beslemeli olduğu göz önünde bulundurulursa bu araca takılacak kitin normal atmosferik motorlara takılan lpg sistemlerinden farklı olması gerekiyor.Örneğin atmosferik araçlarda manifolt basıncı en fazla 1000 mbara kadar çıkarken turbo beslemeli araçlarda bu basınç 2.000 mbarları zorlar, bu sebeble bu araçlara özel turbo maplar kullanılmalıdır. Turbo devreye girdiğinde gerekli olan yakıtı gönderebilmek için de yine yüksek kapasiteli regulatore ihtiyaç vardır .Herzaman dediğimiz gibi doğru ürün doğru montaj ve doğru kalibrasyon ile kesinlikle hissedilir bir güç kaybı ve sorun yaşamazsınız.Bilgilerinize...
Merhabalar mehmet bey 2009 coralla verso için hangi marka lpg tavsiye edersiniz.teşekkür.
Passat 1.8T icin uygun kit varmi ?
Merhaba Tuncay Bey ;Araçların emme manıfoltunun delinip delinmemesi ürün ile değil BRC nin gaz pipolarının ilgili araçlarla uyumlu olup olmadığına bağlı ; yani daha önce taktığımız BRC MY07 lerde de pipo kullanıyorduk şuanki BRC MY11 lerde de pipo kullanabiliyoruz fakat belirttiğim gibi her araçta gaz pipolu montaj yapılamıyor.BRC MY11 in daha önceki serilere göre farkı;1)HI-TEC Enjektörleri : BRC nin yeni tip hi-tec enjektörleri öncekine göre daha hızlı ve çalışan parçalarının lpg ile temas etmediği için gaz kalıtesinden kesinlikle etkilenmeyen bir enjektördür.2)VSR özelliği : VSR menüsünün aktif edilmesi ile yüksek devirlerde belli oranda benzin püskürtülerek subablarda yaşanan aşırı ısıdan doğan aşınmanın önüne geçilir.3)Enjektör Isıtma Özelliği : Sıralı gaz kullanıcılarının en ciddi şikayeti sabah soğuk motorda gaza geçme süresidir.BRC 3.02 yazılımı ile siz sabah aracınızı çalıştırıdğınızda lpg enjektörleri ısınmaya başlar ve yaklaşık 1-2 dakıka içerisinde lpg ye geçer bu sayede minumum oranda benzin tüketirsiniz.4)Start-Stop Özelliği : Yeni nesil start-stop teknolojisi ile uyumlu olan BRC ile start-stop özelliğine sahip araçlarda ilk çalıştırma direkt lpg ile olur ve bu ekstra tasarruf anlamına gelir.5)Yaygın servis ağı : Türkiyenin her ilinde yaklaşık 200 ün üzerinde bayinin hizmet ettiği yaygın bir servis ağına sahip bir marka.