0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Erhan Damlı;Yaptığınız ölçüm şekli benim de tavsiye ettiğim ölçüm şeklidir ,her hangi br zararı yoktur ,tek sıkıntısı gaz tamamen bittiğinde ikmal yapacak yer bulamayıp bir süre benzinde gitmektir : ) Selamlar...
mehmet bey selamlar.simit tankta lpg yakıt göstergesinde son ışık yanıp önmeye başlayınca kaç km gider acaba...
teşekkür ederim mehmet bey.sizde olmasanız biz bu sorularımıza nerden cevap bulacakktık..
Mehmet bey arabama brc taktıracam. 1) adanada önerebileceğiniz usta kim var? 2) birde emme manifoltu üzerine delik açılmadan gaz pipolu uygulaması arabama yapılabilir mi? 3) lpg tankı olarak step markanın 244 tank modeli bizim araclar için daha uygunmuş.(kalem tank şeklinde) siz ne önerirsiniz? 4) lpg tankı montajı bittikten sonra yol ayarında neler yapılıyor? aracım toyoto corolla 1,6 terra 2005 model sedanyardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......
Mehmet bey yeni nesil brcler 2012 yılında çıkacak diyorsunuz.tahmin olarak 2012 yılının hangi ayına yada 2012 ortası yada sonuna mı denk gelir.aracıma lpg taktıracağım için beklememi tavsiye edermisiniz.yılda ortalama 6000 km yapıyorum.yeni nesil lpglerin bir önceki versiyona göre fiyat farklılıkları sizce çok olur mu?
Mehmet bey yeni nesil brclerin fiyatı şu anki brclerin fiyatından ne kadar fazla olabilir.eğer şu anki brc kitini arabama takdırırsam.yeni nesil geldiğinde eskisine ek ilavelerle yeni nesili kullanabilirmiyim.bunu şunun için soruyorum.yeni nesilde ecu kontrol ünitesi arabanın kendi sensörlerini kullanabiliyor.şu anki brclerde bu mümkün değil.beklememi tavsiye edermisiniz?yılda yaklaşık 6000km yol yapıyorum.
Mehmet Bey,Siparişini verdiğiniz araç düz mü DSG şanzıman mı?
mehmet bey BRC my10 sıralı sistem takalı 3500-4000km oldu, bir sıkıntım yok, ilk kontrol -ayar vs işlemleri için kaçıncı km'de gitmem gerekir, bayi birşeyler söylemişti ama net hatırlamıyorum.teşekkür ederim.