0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet bey yeni taktırdığım lpg kitiyle ilgili problemi hatırlarsınız (ilk lpg ye geçtiğinde vites değişimindeki 1sn ye yakın gaz yememesi ile oluşan küçük sarsıntı) enjektörler değişti, sanırım yeni tip enjektörlermiş ve şu an için bi sıkıntı yok gibi duruyor, temkinli konuşuyorum çünkü artık her an bişey bozulacakmış gibi geliyor...
serkan kardeşim ne marka kit kullanıyosun?
mehmet bey merhaba 2005 corolla sahibiyim aracı aldığımda ekogas marka lpg kiti taktırılmış.ve 17 aydır kullanıyorum daha garantisi devam ediyor.ekogas hakkında bilgilerinizi almak istiyorum.eger kit kötü ise enjektör yada beyini ne ile degiştirelim.değermi?
mehmet bey bir kaç denedim, şu an için problem yok gibi...
mehmet bey ben yeni toyota corolla 2008 otamatik mmt 1.6 aldım tüp takmak istiyorum ne önerirsiniz size güveniyorum acil
Mehmet Bey merhaba Zavoli marka LPG kiti takılı aracımda son bir haftadır LPG ye ilk geçtiğinde sirkelenme ve gaz yememe durumu oluyor sonra motor ısınınca sorun kayboluyordu. Taktırdığım Zavoli bölge bayisine gittim enjektörleri değiştireceğiz dediler ve garanti kapsamında enjektörleri değiştirdiler aracı çalıştırdım eve geliyordum aracın devir ibresinin bir türlü sabit kalamadığını ve aracın sürekli stop etme eğilimi gösterdiğini farkettim, araç sabit dururken bin devire ulaştığımda ve gazı sabit tuttuğumda devir ibresi bir aşağı bir yukarı geziyordu, dönüp tekrar gittim ve enjektörleri tekrar çıkarıp dört enjektörden birinin bozuk olduğunu ve sorunun bundan kaynaklandığını söyledi ve dört yeni enjektör daha çıkarıp bunları enjektör makinasında test etti ve bunlarda sorun yok takalım dedi taktı ve araç normal hale geldi şimdi araç giderken çok hafif düşük devirlerde iyice dikkat edilince anlaşılıyor ki araç hafif silkeliyor bu sorunun da enjektörlerin yeni olduğundan kaynaklandığını 300-500 km yapınca geçeceğini söyledi, sizin bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim...
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce BRC my 10 taktırdım ...1000km oluna gel bi konrol edelim dediler gittim şöyle bir baktılar problem yok dediler...Şu anda 1500 km oldu...Ve gerçekten şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım umarım da yaşamam...BRC taktırmadan önce çok arada kalmıştım BRC mi Atiker mi?Diye...ama şimdi iyi ki BRC taktırmışım diyorum...
merhabalar benim de bir sorum olacak ; daha önce bahsetmiştim aracıma zavoli kit taktırdığımı.. sistem sorunsuz çalışıyor şükür. Servise aracıma benzin kesici rulo ( benzin pompasının gereksiz çalışmaması için ) takmalarını istedim. Bu araçlar bazen bu durumu arıza olarak algılayabiliyor sorun çıkabiliyor, benzin deponuzun 1/4 ü dolu olsun sıkıntı olmaz dediler.. sizinde görüşlerinizi almak isterim
Peki aklıma takıldığı için soruyorum ben aracıma takılan bu BRC my 10 lpg sisteminin nasıl olur da gerçekten my 10 mu değil mi anlarım?Yani motorda nereye bakarsam evet bu takılan my 10 derim...Teşekkürler...