0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar,LPG sarfiyatı ile ilgili tespitlerimi not etmek istedim.2011 Auris 1.6 A/T (3150 Km.de)LPGŞ.içi : 12,5 lt. (365 km. sonunda ortalama.(Balıkesir içi ort.:28km/s. küçük şehir yoğun trafik, her km.de ışık var. )Ş.dışı : 8,66 lt. (750 km. sonunda ortalama. (Balıkesir-Sakarya-Balıkesir (yalova-İzmit üzeri)) 7,9 lt. (72 km. sonunda ortalama (Balıkesir-Susurluk-Balıkesir ort.:80km./s.) BENZİN'de aynı değerler 10,2 ve 7,2 (8.66 olan) idi.
Aracım Auris 1.6 A/T 5000 km. oldu.....LPG'li 3300 km......Balıkesir-İzmit-İstanbul (Avcılar)-İzmit-Balıkesir 882km. yolda...:Benzin sarfiyatı yol bilgisayarında 7.2 çıktı.(eski değerlerim ile aynı)LPG sarfiyatım.....:8.8 lt./100 km. oldu.
mustafa baykara ve fuat sancaktar dostlar yüreğime su serptiniz ya bende benimki acayip yakıyo falan diye düşünmeye başlamıştım budün istanbul zonguldak yaptım 185 km otoban diğer kısmı akçakoca - ereğli - zonguldak toplam 340 km 0,22 krş yaktı araç hiç 120 altına düşmedim araçta 3 kişi ve bagaj dolu sanırım otomatik bir araçtan daha iyisi beklenemaz mehmet bey inş. İstanbula gelince tanışmak nasip olur çok teşekkürler iyiki varsınız.
merhaba arkadaşlar sizlerle sömestri tatilimi yiyen lpg eziyetimi paylaşmak istiyorum ..bir hataya düştümve atiker sıralı taktırdım sistem aracımı tekletti ve gaz yetiştiremedi ayarlıyorlar 1 saat sonra aynısı aracınız problemli dediler neler yapmadım yetkili serviste neyse 10 günlük eziyet sonrası söktürdük sistemi ve zavoli takın bu araca dedim taktılar ve araç harika bir şekilde lpg sistemi sahibi oldu lpg taktıracaklar lütfen dikkate alın saygılar
Merhaba ;Öncelikle geçmiş olsun.Aslında olayı Oğuzhan Taş Beyefendi oldukça güzel özetlemiş.Firma her önüne gelene bayilik verirse ve bu bayilerini bir kere olsun eğitime çağırmazsa ,verdiği bayinin montajlarını denetlemezse ,bunun üstüne bir de cihaz çok kaliteli değilse bu sorunların ATİKER'de yaşanması çok normal. Yapılması gereken ;*KALİTELİ ÜRÜN*DOĞRU MONTAJ*HASSAS AYAR
kesinlikle haklısınız zavoli marka lpg yi başka serviste taktırdım onlar bana atiker de taksak olur dediler ama ben markadan bir kere soğuyunca zavoli istedim. Tabi ben direk markayı suçlamıyorum ama atiker servisinde manifoltumda yanlış delinmiş tıpa ile kapatıp yeni delikler açtılar anlayacağımız işçilik ve montaj bilgisi de önemliNot: Mehmet Bey size çok teşekkür ederim. yazılarınızı ve yardımlarınızı dikkatle takip ediyorum. bence siz üyesi olduğum bu site için zenginliksiniz.
mehmet bey servis 50 bin km aralıklarla de sübapları kontrol edelim dedi sübap sıkışması olabilirmiş,edelim dedim bende son çıkan lpg sistemlerinde bu ihtimal devam ediyormu acaba?
mehmet bey cevabınız için teşekkür ediyorum brc my 07 sistemi öyle güzel çalışıyor ki maşallah deyim nazar değmesin bana hiç sübap sıkıştıracak gibi gelmiyor aslında