0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba ;Sabah mail atmıştım ,sanırım ulaşmadı.Resmi incelediğimizde gaz girişlerinin geriden olduğu gözüküyor.Sadece dual vvti araçlarda değil diğer tüm araçlarda gaz giriş nipelleri en yakın yerden yapılmalı.Peki bu şekilde araçta sorun oluşur mu ? Hayır bariz şekilde aracın performansında ve yakıtında farklılık yaşanmayabilir fakat daha iyisi varken ne gereği var? Selamlar...
ben zaten geriden olduğunu kendilerine söylemiştim ama kabul etmediler bu olayla lpg taktırdığıma takacağıma pişman oldum çünkü hiç bi çözüm üretemiyorlar
Arkadaşlar destek yazılarınızı okuduğumda inanın çok heyecanlanıp çok mutlu oldum.Desteğiniz için çok teşekkürler ,ben yine sayfamdayım ben yine burda lpg hakkında tüm soru ve sorunlara cevap vermek için elimden geleni yapacağım.Tekrar çok teşekkür ederim. Kaldığımız yerden devam
Usta emeğinize.bilginize klavyenize sağlık..
merhaba verdiğiniz bilgi için teşekkürler,sonunda lpg taktırmak için anadolu yakasında bir servise gittim brc takalım dedim beni landirenzoya ikna ettiler ve onu taktılar şimdilik bir sıkıntı yok, landirenzo nun tamamen avrupa ve enjektör kontrollerinin boshc marka olduğunu söylediler bu konuda ne dersiniz.
mehmet bey benim soru arada kaynamış omegas blue modeliymil enjektörlerin yan tarafında bosch yazıyor araç 153.000 de otomatik 1.6 sol sedan 2003 0,32 krş yakıyor bu normalmi
mehmet bey hakikaten sizden çok şey öğrendik. keşke istanbulda olsanız da sizi okuluma davet etsem. sizden başkasına güvenemediğimden ve aracın garantisi bitmediğinden lpg yaptırmıyorum. siz burada olsanız hemen yaptırırım. neyse istanbula geldiğinizde beklerim. kilyosta görme engelliler iöo.