ya adam elinden geldiğince destek olup sorunları çözüyor niye çomak sokarsınız ki anlamadım illede art niyet aramaya gerek yok bence birsürü şey öğrendik sayesinde bence anlayışlı olmak lazım
Afedersinizde arkadaş ne reklemı yapıyormuş anlamadım...profilin neresinde ne varmış..ne güzel paylaşımda bulunuyor...uyarınız gereksiz bence.
mehmet beyin yazılarını takip ediyorum.bilgi ve tecrübelerinden faydalanıyoruz.bencede uyarılar gereksiz...
Arkadaşlar destek yazılarınızı okuduğumda inanın çok heyecanlanıp çok mutlu oldum.Desteğiniz için çok teşekkürler ,ben yine sayfamdayım ben yine burda lpg hakkında tüm soru ve sorunlara cevap vermek için elimden geleni yapacağım.Tekrar çok teşekkür ederim. Kaldığımız yerden devam
Merhaba ;
Sabah mail atmıştım ,sanırım ulaşmadı.Resmi incelediğimizde gaz girişlerinin geriden olduğu gözüküyor.Sadece dual vvti araçlarda değil diğer tüm araçlarda gaz giriş nipelleri en yakın yerden yapılmalı.Peki bu şekilde araçta sorun oluşur mu ? Hayır bariz şekilde aracın performansında ve yakıtında farklılık yaşanmayabilir fakat daha iyisi varken ne gereği var? Selamlar...
Merhaba ;
Sabah mail atmıştım ,sanırım ulaşmadı.Resmi incelediğimizde gaz girişlerinin geriden olduğu gözüküyor.Sadece dual vvti araçlarda değil diğer tüm araçlarda gaz giriş nipelleri en yakın yerden yapılmalı.Peki bu şekilde araçta sorun oluşur mu ? Hayır bariz şekilde aracın performansında ve yakıtında farklılık yaşanmayabilir fakat daha iyisi varken ne gereği var? Selamlar...
ben zaten geriden olduğunu kendilerine söylemiştim ama kabul etmediler bu olayla lpg taktırdığıma takacağıma pişman oldum çünkü hiç bi çözüm üretemiyorlar
Böyle bir durumda emme manifoltunun yeniden delinmesi çok mantıklı olmaz fakat gaz girişlerinin daha yakından olabilmesi adına ve mevcut gaz giriş yerleri kullanılarak daha iyi, bir çözüm yolu mevcut

Servisinize gidip emme manifoltunu söktürüp aynı yerlerden emme manifoltundan panömatik hortum takılarak yanma odasına lpg gazını en yakın yerden gönderebilirsiniz.Böyle hem aynı manifolt kullanılıp hem de delme işleminden daha daha isabetli bir işlem yapmış oluruz. Selamlar...
ben zaten geriden olduğunu kendilerine söylemiştim ama kabul etmediler bu olayla lpg taktırdığıma takacağıma pişman oldum çünkü hiç bi çözüm üretemiyorlar
Arkadaşlar destek yazılarınızı okuduğumda inanın çok heyecanlanıp çok mutlu oldum.Desteğiniz için çok teşekkürler ,ben yine sayfamdayım ben yine burda lpg hakkında tüm soru ve sorunlara cevap vermek için elimden geleni yapacağım.Tekrar çok teşekkür ederim. Kaldığımız yerden devam 
Usta emeğinize.bilginize klavyenize sağlık..
merhaba verdiğiniz bilgi için teşekkürler,
sonunda lpg taktırmak için anadolu yakasında bir servise gittim brc takalım dedim beni landirenzoya ikna ettiler ve onu taktılar şimdilik bir sıkıntı yok, landirenzo nun tamamen avrupa ve enjektör kontrollerinin boshc marka olduğunu söylediler bu konuda ne dersiniz.
mehmet bey benim soru arada kaynamış

omegas blue modeliymil enjektörlerin yan tarafında bosch yazıyor araç 153.000 de otomatik 1.6 sol sedan 2003 0,32 krş yakıyor bu normalmi
barış bey benim araçta 1.6 xei oda 30-32 krş arası yakıyor lpg bence sizin araçta normal yani bende istanbuldayım.
Landi Renzo nun enjektörlerinin Bosch marka olmadığını sadece enjektör üzerindeki bir parçada bosch yazdığını öğrendim ,Yani enjektörleri bosch marka değil.
Soğuk kış günlerinde şehir içinde yakıt ölçümü bize doğru sonuçlar vermeyebilir.Selamlar...
mehmet bey benim soru arada kaynamış 
omegas blue modeliymil enjektörlerin yan tarafında bosch yazıyor araç 153.000 de otomatik 1.6 sol sedan 2003 0,32 krş yakıyor bu normalmi
Mehmet bey klavyenize sağlık.yazılarınızı takip ediyoruz.
mehmet bey hakikaten sizden çok şey öğrendik. keşke istanbulda olsanız da sizi okuluma davet etsem. sizden başkasına güvenemediğimden ve aracın garantisi bitmediğinden lpg yaptırmıyorum. siz burada olsanız hemen yaptırırım. neyse istanbula geldiğinizde beklerim. kilyosta görme engelliler iöo.
ömer bey ben brc my 07 taktırdım topkapı emkar brc yetkili servisinde son derece iyi bir işçilik oldu ve 1.5 yıl oldu 10 bin km ye yaklaştım hiçbir sorun yok çok şükür eğerki avrupa yakasındaysanız tavsiye ederim .
barış abi benimki de o civar yakıyor sanırım normal 32 krş
benim ki de 130 bine dayandı
Ömer Bey ; güzel cümleleriniz için teşekkür ederim.
İstanbul'da da işini layıkıyla yapan iyi servisler var ; bence kullanıcı referansları ile servisinizi belirleyin ve aracınızı teslim edin ,almak içinde acele etmeyin ;çalışanlara geniş bir zaman verin acele etmeden temiz bir montaj çıkarsınlar.İstanbula önümüzdeki günlerde biri LPG-CNG Fuarı için (17-21 Mart) diğeri de yine İtalya BRC fabrikasına eğitim (02 Nisan -07 Nisan) için geleceğim.Vaktiniz olursa fuarda BRC standında olacağım ,beklerim ;yolum okulunuza düşerse uğramak isterim ,bir çayınızı içerim.Selamlar...
mehmet bey hakikaten sizden çok şey öğrendik. keşke istanbulda olsanız da sizi okuluma davet etsem. sizden başkasına güvenemediğimden ve aracın garantisi bitmediğinden lpg yaptırmıyorum. siz burada olsanız hemen yaptırırım. neyse istanbula geldiğinizde beklerim. kilyosta görme engelliler iöo.
mustafa baykara ve fuat sancaktar dostlar yüreğime su serptiniz

ya bende benimki acayip yakıyo falan diye düşünmeye başlamıştım budün istanbul zonguldak yaptım 185 km otoban diğer kısmı akçakoca - ereğli - zonguldak toplam 340 km 0,22 krş yaktı araç hiç 120 altına düşmedim araçta 3 kişi ve bagaj dolu sanırım otomatik bir araçtan daha iyisi beklenemaz

mehmet bey inş. İstanbula gelince tanışmak nasip olur çok teşekkürler iyiki varsınız.
barış bey faydalı olabilmişsek ne mutlu bize bende silivriye gitmiştim klimada açıktı hiç kapanmadı aynı bende 22 krş civarı bişey yakmıştım istanbul da net bi değer tutturmak zor trafik boş bile olsa şehir içinde sürekli karşımıza çıkan tümsekler,çukurlar,trafik ışıkları vs vs sebeplerden dur kalk dur kalk çok yakıyor araçlar.Bide uzun yolda 22 krş civarı bi değer çıkınca insan şaşırıyo yani acaba hesapta hata mı yaptım ki diye düşünüyor