0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama rica etsem bu topikte teknik konuları konuşalım.Selam ve saygılarımla...
Mehmet bey aradaki mesajlar silinmiştirSelamlar.
ben efsane kasa 97 XE? ye s?ral? sistem BRC takt?rd?m 60.000 km kadar kulland?m hiç bir sorun veya s?k?nt? ya?amad?m. Üstelik ortalama 10 litre benzin ile gidilen mesafeyi ortalama 10 litre gaz ile gittim.Tabii daha sonra AVENS?S almak için satmak zorunda kald?m ama hala bazen ke?ke satmasam?yd?m demiyor deïilim.Yani hani diyorlarya benzin gaz oran?nda 1 benzine - 1,10 - 1, 20 gaz oran?n? tutturursa iyidir diye. kalk - durlardaki benzini dikkate almaz isen özellikle uzun yolda bu durum da olmad?ï?ndan neredeyse 1 e - 1 oranda benzin gaz oran?n? tutmu?tu.Dur kalklar veya ilk çal??malarda kkulland?ï?n benzini de i?in içine katt?ï?nda zaten uzun yolda 1 e- 1 gibi deïerleendirirken, ?ehir içinde 1 e - 1,05 deïerlerini tuttuyordu.Bu nedenle ustas? çok çok önemli ama mutlaka kit te o derece önemli. Çünki Hiç bir usta tenekeyi alt?n yapamaz. Naçizane önerim doïru ustay? bulmak ?art? ile kesinlikle ilk tercihiniz BRC olmal? diye dü?ünüyorum
Ben bizim milletimizi gerçekten anlamıyorum toyota araç alıyorsun milyarlarca lira verip ve gidip atiker denilen bir markayı taktırıyorsun neden ucuz diye benim gözümde ucuz malzeme kalitesiz ve sorunlu malzemedir toyota gibi kıymetli bir aracı nasıl oluyorda ucuz kalitesiz bir kite emanet ediyorsunuz anlamak mümkün değil ya bu kit araca bir kez taktırılır bir kez taktırılan bişeyinde mutlaka en iyisini taktırmak gerekir bide şu mantık çok saçma gerçekten çok saçma hangi kiti taktırıyorsan taktır usta iyi olsun yeter tabiki ustada çok önemli ama ustanın elinde sihirli değnek yokki kalitesiz olan bir kiti bir dokunuşta kaliteli hale dönüştürsün.Ben lpg taktıracak arkadaşlara sıralı sistem taktıracaklarsa eğer kesinlikle brc yi tavsiye ediyorum benim aracımda brc my 07 kit takılı 10 bin km ye yaklaştım şükür ne çekişte ne rölantide hiçbişeyde sorun çıkarmadı herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum""Bakın burda çok iyi diye yazıyor siz kalitesiz demişsiniz...kafam karıştı şimdi:))www.lpghaber.com/html/phpbb2/ATIKER-350.000KM.-MUSTERI-MEMNUNIYETI-topic-16627.html
Ben bizim milletimizi gerçekten anlamıyorum toyota araç alıyorsun milyarlarca lira verip ve gidip atiker denilen bir markayı taktırıyorsun neden ucuz diye benim gözümde ucuz malzeme kalitesiz ve sorunlu malzemedir toyota gibi kıymetli bir aracı nasıl oluyorda ucuz kalitesiz bir kite emanet ediyorsunuz anlamak mümkün değil ya bu kit araca bir kez taktırılır bir kez taktırılan bişeyinde mutlaka en iyisini taktırmak gerekir bide şu mantık çok saçma gerçekten çok saçma hangi kiti taktırıyorsan taktır usta iyi olsun yeter tabiki ustada çok önemli ama ustanın elinde sihirli değnek yokki kalitesiz olan bir kiti bir dokunuşta kaliteli hale dönüştürsün.Ben lpg taktıracak arkadaşlara sıralı sistem taktıracaklarsa eğer kesinlikle brc yi tavsiye ediyorum benim aracımda brc my 07 kit takılı 10 bin km ye yaklaştım şükür ne çekişte ne rölantide hiçbişeyde sorun çıkarmadı herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum"""
Bakın burda çok iyi diye yazıyor siz kalitesiz demişsiniz...kafam karıştı şimdi:))www.lpghaber.com/html/phpbb2/ATIKER-350.000KM.-MUSTERI-MEMNUNIYETI-topic-16627.html
mehmet bey aracıma yeni taktırdığum lpg sistemiyle ilgili saptadığım bi problemi paylaşmak ve çözümünü danışmak istiyorum (gerçi ne kadar lpg li araba denediysem hepsinde aynı sorun var ama kimse ben söyleyene kadar farketmiyor); araba lpg ile çalışırken tepkilerini sert veriyor, daha da açarsam konuyu; mesela yüksek vitesten daha küçük bi vitese düştüğümüzde araba sert bi tepki veriyor normalde benzinde yaptığı motor frenin biraz daha sert yapıyor yada devri yüksek tutup vitesi büyütmeye çalıştığımızda hafif bi motor freni yapıyor(özellikle soğukta) arkadaşımın arabasını denedim onda da var daha önceki lpg li arabamda da vardı (prins lpg vardı) bunu bi kalibrasyon çözümü yok mu
Afedersiniz ama gerçekten anlayamadım.Bazen yazılar yetersiz olabiliyor ;eminin aracı beraber kullansak ne demek istediğinizi anlardım.
tekrar anlatay?m araba lpg de motor frenini sert yap?yor.
Selam tüm konuyu baştan aşşağı okumadım amaLPG CNG map sensörünün teknik verileri varmı elinizde asıl istediğim elekronik verileri yani hangi bacağının giriş ve çıkış değerleriTeşekkürler