Gönderen Konu: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi  (Okunma sayısı 716121 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi
« Yanıtla #360 : Ocak 20, 2011, 11:16:53 »
BRC fabrikasında  0 km araclara otomasyon biçimde lpg sistemi takılan bölüm bayilerimizin ilgisini oldukça çekti.(bknz 4.resim)

Uploaded with ImageShack.us
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Ocak 20, 2011, 11:16:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #361 : Ocak 20, 2011, 11:22:04 »
BRC fabrikasında  0 km araclara otomasyon biçimde lpg sistemi takılan bölüm bayilerimizin ilgisini oldukça çekti.(bknz 4.resim)

ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #362 : Ocak 20, 2011, 11:24:37 »
Fabrikanın dışında park alanında ise montajı bekleyen yüzlerce 0 km araç vardı( bknz 5.resim)

ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #363 : Ocak 20, 2011, 11:30:58 »
400 HP lik ve BRC lpg takılmış Nissan 350z modeli çok ilgimizi çekmişti.(bknz 6.resim)

ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #364 : Ocak 20, 2011, 11:31:09 »
Mehmet bey şu an zaten aracı benzinde kullanıyoruz .Cumartesi gün götürecegiz .Arkadaşların bahsettigin üstün otogaz  a da götürüdük hatta son 3-4 seferdir oraya götürüyoruz.Adamların ilk lafı niye buaraya getirdiniz taktırdıgınız yere götürün diyorlar bende kardeşim ana bayi degil mi bu mal garantili degil mi diyorum . ondan sonra yalan yanlış bakıyorlar arabayı alıp ayar yapıp veriyorlar en fazla 1 hafta sonra araç gene aynı duruma geliyor artık sıkıldık benzinde kullanmaya başlamıştık fakat benzin 4 lira olunca mecburen lpg ye döndük .baktık hepten kötü durumda şimdi gene kullanıyoruz.Eger üstün otogaz da bir tanıdıgınız varsa isim verin bize yardımcı olsun .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #365 : Ocak 20, 2011, 11:32:31 »
Sıvı enjeksiyon sistemine sahip TSİ LEON

ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #366 : Ocak 20, 2011, 11:35:45 »
Firma sahiblerinden birisi  Süleyman Dana'dır  ;kendisine durumu anlatın yardımcı olacaktır...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #367 : Ocak 20, 2011, 11:40:04 »
Rica ederim Mesut Bey ;

Aklınıza takılan tüm konularda yardımcı olmak isterim.Selamlar...

Mehmet bey çok teşekkür ederim verdiğiniz yararlı bilgiler için.
Mehmet bey çok teşekkür ederim verdiğiniz yararlı bilgiler için.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #368 : Ocak 20, 2011, 11:48:02 »
Rica ederim Mesut Bey ;

Aklınıza takılan tüm konularda yardımcı olmak isterim.Selamlar...

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim Mehmet bey son durum şu şekilde ne son yapılan ayardan sonra tamamen boş depoma 60 TL gaz aldım ve bu gaz ile tam 360km yol katettim bu sabah işe gelirken yolun yarısında 25 km sonra gazım bitti ve benzine geçti :) toplamda 360km gözüküyordu kadranda :) buda beni çok memnun etti açıkçası bir hesap yaparsak kilometrede 166 kuruşa takabul ediyor :) çok çok iyi bir değer bu bence :) ne dersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #369 : Ocak 20, 2011, 11:55:42 »
Her yerde söylemeyin derim ,nazar değebilir :)

ilgi ve alakanız için teşekkür ederim Mehmet bey son durum şu şekilde ne son yapılan ayardan sonra tamamen boş depoma 60 TL gaz aldım ve bu gaz ile tam 360km yol katettim bu sabah işe gelirken yolun yarısında 25 km sonra gazım bitti ve benzine geçti :) toplamda 360km gözüküyordu kadranda :) buda beni çok memnun etti açıkçası bir hesap yaparsak kilometrede 166 kuruşa takabul ediyor :) çok çok iyi bir değer bu bence :) ne dersiniz.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Ocak 20, 2011, 12:02:05 »
Her yerde söylemeyin derim ,nazar değebilir :)

Anlaşıldı mehmet bey teşekkür ederim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ....
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #371 : Ocak 20, 2011, 12:43:17 »
şehir içi tüketim ise değer harika sizin kasadaki araçların ilk defa bu kadar düşük yakıt tüketimini duyuyorum. :alkis:
1998-1.3-xe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • Araç: Auris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #372 : Ocak 20, 2011, 12:55:38 »

merhaba mesut

gaz ne zaman taktırdın?yoksa varmıydı?söylediğin değerler çok iyi değerler..bundan önceki aracım 2000 cc megane idi sıarlı sistem vardı çok memnundum.Şimdi auris'e taktırsammı ikilemde kaldım araç 1.3 olması düşündürüyor beni..bu arada gebzede develi durağında oturuyorum müsait olduğumuz bir gün tanışırız insallah..

not:kipanın karsısındaki full'de gaz 2.05 tl bilgine:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #373 : Ocak 20, 2011, 12:58:02 »
Yasin bey şehir içi ve şehir dışı karışık diyelim çünkü evim gebzede ben ise istanbulda çalışıyorum arada 45km lik mesafe var bunun yarısı trafiksiz kalan yarısı ise sıkışık trafikte geçiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #374 : Ocak 20, 2011, 13:01:19 »
merhaba mesut

gaz ne zaman taktırdın?yoksa varmıydı?söylediğin değerler çok iyi değerler..bundan önceki aracım 2000 cc megane idi sıarlı sistem vardı çok memnundum.Şimdi auris'e taktırsammı ikilemde kaldım araç 1.3 olması düşündürüyor beni..bu arada gebzede develi durağında oturuyorum müsait olduğumuz bir gün tanışırız insallah..

not:kipanın karsısındaki full'de gaz 2.05 tl bilgine:)

hakan abi gazı daha yeni taktırdım 2 hafta oluyor, ilk takıldığında benzinle aynı seviyede yakıyordu ama hiç ayar yapılmamıştı, sonra 600km o halde gezdim çok yakıyor diye ayara gittim 1000km olunca gel dediler ama , ben 1000km geçene kadar ocağıma incir ağacı dikersiniz dedim ve ayar yaptırttım şimdilik değerlerim böyle :) bence gayet iyi :)

Kipanın karşısı dediğin gebze Center'ın karşısındakimi eski BP olan yer ?   bende Osman yılmazda oturuyorum :) gebze buluşmalarımız oluyor MC Donladsta gelirsin müsait olduğunda abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #375 : Ocak 20, 2011, 13:05:39 »
Mesut önce arabanı, sonra lpg sistemini tebrik ederim. :D Valla süper değerler. Sürekli şehirlerarası olursa tahmin ettiğim gibi 14 kuruşlara kadar düşmesi lazım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Ocak 20, 2011, 13:14:09 »
hakan abi gazı daha yeni taktırdım 2 hafta oluyor, ilk takıldığında benzinle aynı seviyede yakıyordu ama hiç ayar yapılmamıştı, sonra 600km o halde gezdim çok yakıyor diye ayara gittim 1000km olunca gel dediler ama , ben 1000km geçene kadar ocağıma incir ağacı dikersiniz dedim ve ayar yaptırttım şimdilik değerlerim böyle :) bence gayet iyi :)

Kipanın karşısı dediğin gebze Center'ın karşısındakimi eski BP olan yer ?   bende Osman yılmazda oturuyorum :) gebze buluşmalarımız oluyor MC Donladsta gelirsin müsait olduğunda abi :)

Evet tam orası..önceden haberim olursa gelmek isterim..bu arada kiti kime taktırdın??fiyat olarak nedir vede hangi marka ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #377 : Ocak 20, 2011, 13:16:13 »
Mesut önce arabanı, sonra lpg sistemini tebrik ederim. :D Valla süper değerler. Sürekli şehirlerarası olursa tahmin ettiğim gibi 14 kuruşlara kadar düşmesi lazım :)

Abi 7 8 litre yakıyor 100km de bu verilere baılırsa bencede çok iyi değerler :) sen naaptın nezaman takılıyordu senin araca :)

Evet tam orası..önceden haberim olursa gelmek isterim..bu arada kiti kime taktırdın??fiyat olarak nedir vede hangi marka ?

Hakan abi kit Atiker safe fast sistem, Şeker pınardaki bayiye taktırdım Olgun Oto LPG diye geçiyor ustanın adı Osman 990 tl fiyatı 10 taksit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #378 : Ocak 20, 2011, 13:23:20 »
Abi 7 8 litre yakıyor 100km de bu verilere baılırsa bencede çok iyi değerler :) sen naaptın nezaman takılıyordu senin araca :)

Hakan abi kit Atiker safe fast sistem, Şeker pınardaki bayiye taktırdım Olgun Oto LPG diye geçiyor ustanın adı Osman 990 tl fiyatı 10 taksit

Sorun olursa BALCI otogaz celal usta da iyi ustadır onada baktırırız..ama ş.pınardaki ustanında iyi olduğunu duymuştum..neyse bu arada hayırlı olsun tasarruflu sürüşler dilerim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #379 : Ocak 20, 2011, 13:29:15 »

kesinlikle çok güzel değerler, bence kurcalatma şikayet başlarsa falan baktırırsın. Yarın takılacak bakalım nasipse benimkide :)